- 3 Kasım 2014
- 262
- 161
- 53
- 34
- Konu Sahibi Hayalimdekiben
Biliyorum psikolog da ilaçla desteklememiz lazım süreci diyor genelde ve psikiyatriste yönlendiriyor tabi yine de bi denemek lazım şansımızıPsikologlar ilaç vermez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum psikolog da ilaçla desteklememiz lazım süreci diyor genelde ve psikiyatriste yönlendiriyor tabi yine de bi denemek lazım şansımızıPsikologlar ilaç vermez
İnşallah dediğin gibi olur teşekkür ederim bilgi için bikaç boşanan arkadaşım da aynısını söylüyor fakat benim sorunum dik durmaya çalışmak onun yüzüne bakmamalıyım hiçAnlaşmalı boşanmada hakim size soru falan sormaz. Duruşmanın 5 bilemedin 10 dakkada biter. Önündeki katipe yazısını yazdırır kimliklerinizi doğrulatir en fazla su şahıslar başlanması konusunda anlaşmışlar nafaka talepleri yok müşterek çocukları yok dogrumu diye size sorar esinize sorar evet dersiniz biter. Duygusal bir dönemden geçtiğimizi anlıyorum. Ama hakimler için bu meseleler çok basit sıradan duruşmalar. Sizin yapmanız gereken hiç birşey yok zaten. Görmemize çıkmanız bir olacak.
Teşekkür ederim inşallah dediklerinizi uygulicam1. Net durun
2. Yüzüne asla bakmayın
3. Hakimin sorduklarına net siz cevap verin
4. Dava bitince mutlu olduğunuzu yüzünüze yansıtın
5. Kaygılı heyecanlı durmayın. Mutlu ve özgüvenli durun.
Ben yanımdaki halama ve kardeşime sarılmıştım. Mors olmuştu.
Mutluluklar![]()
Tavrınızda ve kararınızda net olmanıza bayıldım ... insan ne yaşarsa yaşasın , beyin o kadar acayip bir organ ki güzellikleri de araya serpiştiriyor ...
Ama ne mutlu ki siz kötülükleri daha çok hatırlıyorsunuz , dilerim dimdik durursunuz hakim karşısında , gözünüzde tek damla yaş olmaz .. su gibi akıp geçsin o anlar
Merhaba arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum
Önümüzdeki salı günü 7 sene 10 aylık evliliğimi kendi isteğimle karşı tarafın da benim isteğim karşısında önce direnip kabullenmeyip sonra ikna olmasıyla anlaşmalı boşanma evrağını imzalamasıyla ve ara ara yazmalarına özledim seviyorum pişmanım tekrar deneyelim taleplerine karsın bitiriyorum.
Salı günü davamız görülücek ve ben duruşma günü nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.karşı taraf tek gel duruşmaya ben seni alırım beraber gideriz dedi ama kabul etmedim sinirlerim bozulsun hakim karşısında net olmayan tavır sergilemiyim diye çünkü biliyorum ki çabaları yine devam edicek.
Bazen diyorum ki keşke o gün hiç gelmese hiç karşılaşmadan bitse bazen de off ne olacaksa olsun bitsin de kurtulayım şu esaretten diyorum.
Neden bitiyo peki evlilik kısmına değinecek olursam sevgim bitti son 2 yıldır özellikle kadın olduğumu insan olduğumu benim de isteklerim düşüncelerim hayallerim duruşum olduğunu unuttum.
Bu evlilikte bi çok insanın yaşadığı her türlü problemi ben de yaşadım iyi günlerimiz de oldu yanlış anlaşılmasın ama totalde baktığımda kötüler iyileri bastırdı ve geleceğe inancım güvenim isteğim sabrım umudum kalmadı
İçeriğine girersem çok dağılır konu sayfalar sürer anlatmak ama kısaca bahsedicek olursam önce aileler arası problemler sonra maddi manevi problemler benim annemle olan problemler ilgisizlik değersiz hissettirilmek gururumun onurumun defalarca kırılması korkutulmak pasifleştirilmek benim ona gösterdiğim değerin ilginin çeyreğini görememek ruhumun okşanmaması sen yapamazsın nidaları sen bensiz hiçsin nidaları kendi sorunlarında boğulup beni de boğup ona destek olmama kendimi hiçe saymama rağmen aynı özveriyi onda görememek fiziksel ve psikolojik şiddet oldu.
Tüm bumların sonunda artık onu sevmiyorum.biliyorum şundan adım kadar eminim ki o beni çok seviyor ama onunki bağımlı sevgi.
Seviyor ama bunu gösterecek hiçbir çabası yok sözde evet çok seviyo aşkım canım cicimler havada uçuşuyor.onunki bağımlı kötü sevgi ne olursa olsun ben ona ne yaşatırsam yaşatayım benden vazgeçemez o sebeple benim onun için çabalamama gerek yok diyor kendince.şundan çok çok eminim bir daa beni bu kadar çok seven bana bağlı bi insan asla çıkmayacak karşıma ama ben onun bu sevgisini istemiyorum.
Neyse şunları şunları yaşattı diye belki daha sonra anlatırım ama konunun özüne dönecek olursak ben bu kabus bir an önce bitsin istiyorum duruşma günü hakimin karşısında net olmalıyım sesim bile titrememeli ki hakim biraz daha düşünün erteliyorum demesin ağlamamalıyım dik durmalıyım.
Kızlar biraz anlatsanıza bana yol yordam gösterin nasıl davranayım ne demeliyim nasıl gerçekleşicek hiçbir bilgim yok bu konuda duanızı da esirgemeyin benden olur mu..
Teşekkürler şimdiden
Sevgi=Mutlu olmasını istemek, bunun için uğraşmak, üzmekten çekinmek
Eşiniz sizi sevmiyor. Sevdiğine gerçekten inansa bile sevmiyor. Çünkü sevgi bu değil. Belki de kişiliği itibariyle kimseyi sevebilecek durumda değildir.
O yüzden “beni bu kadar çok seven insan asla çıkmayacak karşıma” demeyin. Sizin mutlu olmanız için uğraşan, sizi kırmaktan biraz olsun çekinen bir insanla karşılaştığınızda bu insan sizi eşinizin sevdiğinden çok daha fazla seviyor olacak zaten.
Mesajınıza çok duygulandım inanın şunu eklemek isterim aslında çok güçsüzdüm yani hep karşı taraf enerji yaşama isteğimi sömürdü
Mesela araba kullanmak ehliyetim var bundan 7 sene önce kullanabiliyordum ve artık sayesinde korkudan kullanamıyorum çünkü hep tavrı sen yapamasın başaramazsın bi işe yaramazsın sen anca evde otur yemek yap bensiz bir hiçsin ben bile şu trafikte zor araba kullanıyorum sen nasıl becericeksin oldu çok kez hadi yine öğret dediğimde bagırıp çağırmaları arabadan kavga ederek inmemiz..
Ve ben öyle bir hale geldim ki adım atmaya korkar oldum karar veremiyorum o kadar pasifim ki anlatamam son 1 yılımı kpss ye adadım resmen denemelerde ilerleyemediğimde ki çok çalışmama inek gibi çalışmama rağmen sende kafa yok ki allah da sana bu kadar vermiş gider fırında pasta börek satarsın anca onu yaparsın tavurları bak şu an şakaysa bile espri kaldıramicak durumdayım dememe rağmen daha çok devam etmesi ha bem tüm bunların karşısında sustum mu asla kavgamı ettim insan azcık eşini desteklerdi ya çok mu zordu ve kpss de en az 15 soruyu bildiğim halde korkumdan işaretleyemedim çünkü öyle bir hale getirdi ki tüm düşüncelerim yanlış ve bişi yaparsam bu hata olur o yüzden adım atamadım bi türlü
Ama şu anda o kadar netim ki artık ne istediğimi biliyorum çok şükür sadece mutlu olmak değerli hissetmek ben olmak kendi kararlarımı kendim vermek istiyorum
Bu ne biliyor musun ? Senin ona muhtaç kalmanı istiyor bir ömür .. araba kullanama , işe gireme , çalışama .. bana muhtaç yaşa diyor aslında ..
İnan biraz zaman geçsin o özgüvende geri dönecek .. araba da kullanacaksın , çalışacaksında , başardığını gördükçe daha da çabalayacaksın ..
Aslında başarı boşanmanla başlayacak , yeni dünyanın kapısı orda açılacak senin için ..
Şunu hiç bir zaman unutmayın.. hayatta en çok değerli olan sensin , sen varsan etrafındaki insanlar var , önce kendini sev ve kendine değer ver .. sana değer vermeyen kimse asla yanından bile geçmesin ... çok mutlu ol
Yaşın genç , çocuk da Yok ... daha çabuk toparlayacaksın ... kesinlikle spora başla derim , özgüvende acayip etkisi oluyor .. bir de endorfin hormonu mutluluk sağlıyor .. ohhh misssAynen öyle çok iyi çözümlemişsin karşı tarafı o benim üstün olmamı hiç istemedi her konuda istedi ki hep ona bağımlı pısırık bi insan olayım ama bu ben değilim çok erken evlendim şuan yaşım 27 ve ben artık çocuk değilim ne istediğimi biliyorum
Umarım dediğin gibi olur çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bazen dibe vurduğum olsa da karamsarlığa kapılıp toparlamaya çalışıyorum kendimi
Sizin kadar uzun değil evliliğim 9. aya kadar dayanabildim. Ama şiddet, bağımlı sevgi, enerji sömürme durumlarını aynen ben de yaşadım. Şu anda aynı sizin de yaşadığınız gibi sürekli msjlar, seviyorum bitmesinler...
öncelikle anlaşmalı boşanmaya ikna olmuş olması sizin için büyük bir şans. Çekişmeli olmaydı daha fazla yıpranacaktınız. Öncelikle bunun için şükredin.
Pasifleştirme, sindirmelere rağmen kendinize saygınızı koruyup yeter demişsiniz bunun için de sizi tebrik ediyorum. Evlilik süreniz uzun, hayat tarzı değişikliği zor gelecek başlarda. Size tavsiyem kendinizi yanında iyi hissettiğiniz akrabalarınız, arkadaşlarınızla atlatın bu süreci. İnanılmaz faydası oluyor yıkılan güveninizi yerine getirmek adına.
Zamanla güveninizin nasıl da yerine geldiğini görüp şaşıracaksınız . Zaman herşeyin ilacı gerçekten.
Dik durun duruşma günü. Sevgi zannetmeyin o adamın size karşı hislerini. Bağımlı hastalıklı bir durum bu sevgi değil. Ben de yaşadım ona göre sevgi ama benim enerjim psikolojimi alt üst etti.
Sırtınızdaki bir yükten kurtulacaksınız, darısı başıma.
Yaşın genç , çocuk da Yok ... daha çabuk toparlayacaksın ... kesinlikle spora başla derim , özgüvende acayip etkisi oluyor .. bir de endorfin hormonu mutluluk sağlıyor .. ohhh misss
Bu anlattıklarınızı orada da aklınıza getirin, bakın nasıl dik duracaksınız kurtuluyorum diyeZaten bu aralar son 10 gündür ağlama krizlerim geçti aklıma kötüleri getirmeye çalışıyorum hep beni öldüresiye dövdüğünü çırpınışımı en son pes edip nefessiz kalışımı yatağın başındaki duvarda tepemde kırılan telefonumun duvarı zedelemesi gözümün önünde şu evin içinde yaşadıklarım hiçbiri gitmiyor
Bu anlattıklarınızı orada da aklınıza getirin, bakın nasıl dik duracaksınız kurtuluyorum diye
Seviyorumlar özledimler vicdanını sızlatmasın sakın. Hepsi alışmışlıktan, bağımlılıktan. Duruşma günü gelip geçecek nasıl bittiğini anlamayacaksın. Alışınca şükredeceksin inan bana. Kısa bir süre canının yanması çok normal.