Dürüst olacağım.

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Merhaba hanimlar.
Size birşey soracağim ama öyle arkadaşim falan deyip yalan konuşmayacağım. Bu dert benim deyip, derdime sahip çıkıyorum. Birisi var. Seviyorum ama onun haberi yok. Bu konuda hınzır planlarım var evet. Su an aynı sehirde değiliz ama. Ben çok gülen biriyim ve de dişlerim eğri. Simdi ben gülünce adam ' ay dişlere baak' demelik bir durum mu? Foto ekleyeceğim. Kabul ediyorum. Deli midir nedir diyebilirsiniz. Bilenler bilir. Butun yorumlara acigim

Son düzenleme:
Hiç de kötü durmuyor. Benim önceden dişlerim öyle yamuktu ki, kimseyi umursamadan sırıtıp dururdum yine de. :) Telle düzeldi daha sonradan,ki bazıları maalesef hala yamuk. Siz de öyle tellik bir durum bile yok, hiç sıkıntı yapmayın düşünüp. :)

Kötü durmuyor. Gülümsediğinde ön plana çıkan diş yapınız da yok.
Çok dert ediyorsanız dişçilerle görüşüp alternatif tedavilere bakabilirsiniz.
Dedim ya 1 ay sonra buluşacağim malum kişi ile ve de tel evet tam 1 sene süŕüyor
daha önce de benzer bi konunuz vardır. bu kadar takıyosanız tedavisi var, tel taktırabilirsiniz.

Göze batan bir çirkinliği yok kötü durmuyor. Ama tel taktırsan daha güzel bir görüntü olur ben takmıştım o yüzden tavsiye ederim.

Dedim ya 1 ay sonra buluşacağim malum kişi ile ve de tel evet tam 1 sene süŕüyor

iyi de bu sorun yeni çıkmadı ya, yıllardır var. yani rahatsız olunan konu hakkında devamlı şikayette bulunup çözüm için bişey yapmamanın mantığını ben anlamıyorum. kaldı ki o kadar takılacak bişey de yok.

Konuyu okumadan önce fotoğrafınıza bakınca, aa ne sevimli kadın, dişleri çok şeker yapmış ifadesini dedim ve sorunuzu görünce de "aaa" dedim :) Zayıf olup da çok şişmanım diye ağlayanlar gibisiniz vallahi, şahane bir gülüşünüz var, gülüşünüzü eksik etmeyin efendim :)

İşte ah beeen. Gecen sene niyetlendim ama niyetlendigimle kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…