evet ama dediğim gibi malum kişi ile 1 ay sonra buluşacağım içünbence tel tedavisi dusunebilirsin
Kız tel taktırıp telli telli gitmeevet ama dediğim gibi malum kişi ile 1 ay sonra buluşacağım içün
Allah'ım bugün ne güzel birgün. Ne güzel üyeler yaratmışsın yarabbimDiş demeseydiniz dikkatimi dahi çekmezdi dişlerinizdeki durum.
Ama önemli olan sizin mutlu olmanız,rahatsızsanız tedavi yoluna gidebilirsiniz.
Aynen benimki de doğuştan düz, sıralı, sade. Birilerinin telle yaptırdığı cinsten, olması gereken gibi.
Beğeniyorum seviyorum ama yine de bı vampir dişler benim çok hoşuma gidiyor ne yalan söyleyim, ben de yok diye sanırım
İşAllah'ım bugün ne güzel birgün. Ne güzel üyeler yaratmışsın yarabbim
İste onun içünKız tel taktırıp telli telli gitme
Ya var ya az önce çekip yollasam mı diye düşündümİnan konu içine, kendi dişlerimi çekip "Aha böyle herkeste olan gibi dümdüz olsa, daha mı iyi sanki" diyesim geldi. İltifat da alırım kız belkiBi dişler kaldı değişmeyen, gözler torbalandı, yüz yoruldu, memeler hırpalandı, kilolar alındı... Bir tek dişlerim, bir tek onlar bana ihanet etmedi.
Bence sevimli bir ağız yapınız var.
çok tatlısınız :) kötü durmuyor
Bende konusurken bir insanin agzina bakarim, disleri temiz mi diye. Bence gorunus olarakta temizlik olarakta sıkıntınız yok
Hiç de kötü durmuyor. Benim önceden dişlerim öyle yamuktu ki, kimseyi umursamadan sırıtıp dururdum yine de. :) Telle düzeldi daha sonradan,ki bazıları maalesef hala yamuk. Siz de öyle tellik bir durum bile yok, hiç sıkıntı yapmayın düşünüp. :)
Ya var ya az önce çekip yollasam mı diye düşündümne alakaysa
Benim de gençliğimden beri var bu göz altı torbası değil de karartısı. Neyse ki çok pimpirikli bir insan olduğum için gece gündüz bakımla uğraşıyorum yoksa halim incedir bilemem
Dişlerine iyi bak ben de seviyorum bir de onlardan olursak halimiz nicedir
Bak sen seviyorsan sorun yokİş
İste onun içün
Allah'ım bugün ne güzel birgün. Ne güzel üyeler yaratmışsın yarabbim
Siz öyle dediniz diye baktım, tekrar baktım, aynaya güldüm baktım.O kadar açılıyor.Sorun dişte değil eğer normalde de böyle gülüyorsanız sorun gülüşünüzde, özgüvensiz bir tuhaf gülmüşsünüz. Rahat olun, açın ağzınızı, gülün.
Yollayın yollayında gözüm diş görsünYa var ya az önce çekip yollasam mı diye düşündümne alakaysa
Benim de gençliğimden beri var bu göz altı torbası değil de karartısı. Neyse ki çok pimpirikli bir insan olduğum için gece gündüz bakımla uğraşıyorum yoksa halim nicedir bilemem
Dişlerine iyi bak ben de seviyorum bir de onlardan olursak halimiz nicedir
Bizimki de diş gördü seninki de görsün ne olacakYollayın yollayında gözüm diş görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?