Dürüst olacağım.

Diş demeseydiniz dikkatimi dahi çekmezdi dişlerinizdeki durum.
Ama önemli olan sizin mutlu olmanız,rahatsızsanız tedavi yoluna gidebilirsiniz.

İnan konu içine, kendi dişlerimi çekip "Aha böyle herkeste olan gibi dümdüz olsa, daha mı iyi sanki" diyesim geldi. İltifat da alırım kız belki Bi dişler kaldı değişmeyen, gözler torbalandı, yüz yoruldu, memeler hırpalandı, kilolar alındı... Bir tek dişlerim, bir tek onlar bana ihanet etmedi, haklarını yemeyeyim.

Ya var ya az önce çekip yollasam mı diye düşündüm ne alakaysa
Benim de gençliğimden beri var bu göz altı torbası değil de karartısı. Neyse ki çok pimpirikli bir insan olduğum için gece gündüz bakımla uğraşıyorum yoksa halim nicedir bilemem
Dişlerine iyi bak ben de seviyorum bir de onlardan olursak halimiz nicedir

Bence sevimli bir ağız yapınız var.

çok tatlısınız :) kötü durmuyor

Bende konusurken bir insanin agzina bakarim, disleri temiz mi diye. Bence gorunus olarakta temizlik olarakta sıkıntınız yok

Teşekkür ederim. Bugün ne güzel bir gün ve ne güzel üyeler yarabbim

Ben de belki yollarım diye dişleri fırçalamaya başladım

İş

İste onun içün
Bak sen seviyorsan sorun yok telli telli gitme.
Ben ilkokul, ortaokul, lise dönemlerinde bu sınıf arkadaşlarımdan tel taktıranlar pek fırçalamazdı, sonra kantinden simit alır yerlerdi ay ben bir tuhaf olurdum simit kırıntıları tellerin arasında neyse susuyorum

Sorun dişte değil eğer normalde de böyle gülüyorsanız sorun gülüşünüzde, özgüvensiz bir tuhaf gülmüşsünüz. Rahat olun, açın ağzınızı, gülün.
Siz öyle dediniz diye baktım, tekrar baktım, aynaya güldüm baktım.O kadar açılıyor.
Özgüven, en özgüvenli olduğum andı

Yollayın yollayında gözüm diş görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…