Dürüst olacağım.

Bence sana yakismis ama sen rahatsiz oluyorsan, gülmekten kaçınıyorsan tel bile taktirmadan cok ufak bir uygulamayla epey duzeltilebilir ancak tabi masrafli olacaktir.

Bu arada belki mustakbel eniste çarpık dişli kızlardan hoslaniyordur ne malum

Kesinlikle kötü durmuyor. Hatta bazılarının çene yapısına çok yakışıyor.
Sizin de çekineceginiz bir durum yok bence :)
Siz diş hekimiydiniz dimi öyle hatırlıyorum.
Mine diş hekiminden onay almışsın daha ne.

Ayrıca seni oğluma alabilirim mine ama yaş farkı var malesef

Dedim ya 1 ay sonra buluşacağim malum kişi ile ve de tel evet tam 1 sene süŕüyor

Lamina kaplama gibi işlemler var kısa sürüyor. 1 ay süre yeterli ama maddiyat ve emin olmak vs zor kısmı.

Bence takılmayın zaten dediğim gibi diş yapınız önde olmadığı için göze batmıyor.

Ben burdan sadece 1 dış görüyorum sırtı yan dişine dönük bı diş
Bı problem yok gibi görünüyor.

Vampir mii
Severim vampirleri.
Optum sizi
Ben çok seviyorum hatta ayçe polat var YouTube yazarsanız çıkar o kızı da çok beğeniyorum dişleri aynı sizin gibi.
Bence güzel bir makyaj gülüş vs çok alımlı bir duruşa çevirebilirsiniz. Beğendim

Ya ben vampir gibi böyle yanlardan hafif çıkık eğrilikte olan dişleri çok seviyorum.
Sizinkiler benim için 10 üzerinden 10

Benim dişler de inadına dümdüz. İnsan kendinde olmayanı seviyor sanırım.

Aynen benim düşündüğüm zevkli kişi

Ya çok karakteristik duruyor bence bu tarz hafif eğri dişler. İnsana kişilik katıyor.
Benim dişlere ulaşmak, bir diş doktoru uzağında mesela herkesin; dümdüz, bilindik, normal...
Aman dökülmesinler de, şükür, çiğniyoruz, yiyoruz, içiyoruz, sıkıntı yok

bence tel tedavisi dusunebilirsin

Aynen benimki de doğuştan düz, sıralı, sade. Birilerinin telle yaptırdığı cinsten, olması gereken gibi.
Beğeniyorum seviyorum ama yine de bu vampir dişler benim çok hoşuma gidiyor ne yalan söyleyim, ben de yok diye sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…