- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
ya hayır gayet iyi duruyor tellik bır durum yok seni beğenen böyle beğensin ki gayet iyiTaktiracağim herşeyi göze aldim
Siz diş hekimiydiniz dimi öyle hatırlıyorum.Kesinlikle kötü durmuyor. Hatta bazılarının çene yapısına çok yakışıyor.
Sizin de çekineceginiz bir durum yok bence :)
Dedim ya 1 ay sonra buluşacağim malum kişi ile ve de tel evet tam 1 sene süŕüyor
Yaa omursunuz. O kadar mi beğendinizSiz diş hekimiydiniz dimi öyle hatırlıyorum.
Mine diş hekiminden onay almışsın daha ne.
Ayrıca seni oğluma alabilirim mine ama yaş farkı var malesef
Ortodontist degilim malesef tam onay sayılır mı benimki bilmem :)Siz diş hekimiydiniz dimi öyle hatırlıyorum.
Mine diş hekiminden onay almışsın daha ne.
Ayrıca seni oğluma alabilirim mine ama yaş farkı var malesef
Vampir miiBen tatlı buluyorum bu tarz dişleri ya vampir gibi bence avantaja çevirebilir
Ben çok seviyorum hatta ayçe polat var YouTube yazarsanız çıkar o kızı da çok beğeniyorum dişleri aynı sizin gibi.Vampir mii
Severim vampirleri.
Optum sizi
HadiiDişlerin senden daha çok gülüyo
Neşeli bi ifade
Kötü gelmedi bana
Ben çok seviyorum hatta ayçe polat var YouTube yazarsanız çıkar o kızı da çok beğeniyorum dişleri aynı sizin gibi.
Bence güzel bir makyaj gülüş vs çok alımlı bir duruşa çevirebilirsiniz. Beğendim
Aynen benim düşündüğümYa ben vampir gibi böyle yanlardan hafif çıkık eğrilikte olan dişleri çok seviyorum.
Sizinkiler benim için 10 üzerinden 10
Benim dişler de inadına dümdüz. İnsan kendinde olmayanı seviyor sanırım.
Aynen benim düşündüğümzevkli kişi
Aynen. Vampir benzetmesini de sagolsunYa ben vampir gibi böyle yanlardan hafif çıkık eğrilikte olan dişleri çok seviyorum.
Sizinkiler benim için 10 üzerinden 10
Benim dişler de inadına dümdüz. İnsan kendinde olmayanı seviyor sanırım.
bence tel tedavisi dusunebilirsinMerhaba hanimlar.
Size birşey soracağim ama öyle arkadaşim falan deyip yalan konuşmayacağım. Bu dert benim deyip, derdime sahip çıkıyorum. Birisi var. Seviyorum ama onun haberi yok. Bu konuda hınzır planlarım var evet. Su an aynı sehirde değiliz ama. Ben çok gülen biriyim ve de dişlerim eğri. Simdi ben gülünjce adam ' ay dişlere baak' demelik bir durum mu? Foto ekleyeceğim. Kabul ediyorum. Deli midir nedir diyebilirsiniz. Bilenler bilir. Butun yorumlara acigimEki Görüntüle 2019437 Eki Görüntüle 2019438
Aynen benimki de doğuştan düz, sıralı, sade. Birilerinin telle yaptırdığı cinsten, olması gereken gibi.Ya çok karakteristik duruyor bence bu tarz hafif eğri dişler. İnsana kişilik katıyor.
Benim dişlere ulaşmak, bir diş doktoru uzağında mesela herkesin; dümdüz, bilindik, normal...
Aman dökülmesinler de, şükür, çiğniyoruz, yiyoruz, içiyoruz, sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?