- 10 Ekim 2014
- 33.372
- 150.631
- 798
Belki de aldım dediklerimizi ama daha fazla ne yapabilirim diye düşündüm belki de durumun yoktu bu şekilde aracı olup verebilecek birinden isteyerek yardımcı olabilecegimi düşündüm. Bunları bosverirsek deli denmesinin asiri denmesinin sebebi kıyafet istemem değil uzulmem. Üzülmek delilik aşırılık midir sorum da bu? Zaten dokunan ağlama sebebin de üzülmesin aşırılık olarak değerlendirmesi yani insanlığın geldiği nokta.
Asiri dedi diye bu kadar drama yapip agladiysaniz isterkenki halinizi de asiri bulmus olabilir.
En yakinimdan (ailemden) bile bir paket mama istemedim bugune kadar. Aldigim kadar alip oldugu kadar olduruyorum. Bitti.
Yardim yapcam diye kimseden bisey istemedim, kimsenin 2. El esyasini da toplamaya ugrasmadim. Yapiyorsaniz kendiniz yapin, yapamiyorsaniz bunun icin olusturulmus topluluklardan destek isteyin veya insanlari o topluluklara yonlendirin.
Durumu olmayanlarda sayfalar acip duyurup topluyor yardimi, gonlu isteyen geliyor ediyor.