duş alırken kapıyı kitleyen eş

tek sen benim gibi düşünüyosun :)
Bencede kilitlemesi cok sacma aliskanlik olabilir o baska ama esin seninde dedigin gibi cibildak cibildak geziyoruz birbirimizin yaninda ben kitlemem esimde kitlemez dusa kabin var zaten girunmuyoki icerisi o banyo yaparken bisey alirim banyodan veya o bu gayet normal hatta ben evde kimse yokken yeni evliyken cok korkardim ben banyodayken ya hirsiz girerse sesi duymasam diye kitlerdim esim gelince cikardim oda dediki bidaha kitlene ya bayilsan dussen kapiyi acmak icin zaman kaybederiz dedi bende bidaha kitlemedim cok sacma ama bana gore herkese saygi duyuyorum tabiki.

16 sayfadan sonra sorunun bende olduğuna karar verdim.
eşimi banyoda, wcde, burnunu karıştırırken, çiş yaparken, dpi kullanırken, vücudunu traş ederken, kulaklarını temizlerken vs vs yüzlerce kere gördüm, o da beni gördü. ama hiç bunun kötü bişey olduğunu düşünmedik birbirimizden soğumadık. yahu adamla zaten en "dirty" olayları yaşıyoruz. duşta kendini keselerken ya da etek tıraşı yaparken görsem nolucak soğuycam mı? ne bileyim benim bakış açım uymadı genele.
ama kitleyenlere de saygı duyuyorum, her ilişkinin kendine özel kuralları var sonuçta.
ama eşim kitlese sanırım "noluyo ya neden kitliyo" derim.
Katiliyorum....bir tek wc de buyuk isler yaparken rahatsiz etmiyoruz birbirimizi...:) koku siddettini hesaplayamiyorsun cunku :D onun haricinde bizim wc de yol gecen HaNI

bende kitlerim gayet normal rahatsız olduysaniz esinize sorun neden kitliyorsun diye

Eşim ilk günden bugüne kilitlese normal karşılardım heralde. Ama kilitlemeyipde durup durup birden kitlemeye başlarsa anlam veremez ve de sorardım yani.
Bizde hiç bi zaman kilitleme olmadı. Ne banyo ne wc. Evde yabancı olmadığı müdetce kilitlenmez. Hatta ben duşa girdiğimde kapım bile hafif açıktır. Çünkü ben diyabetim ve eşim hep tetikdedir. bi kaç kez şekerim düşüp fenalaşmıştım. bi ses duysa hemen koşar gelir bakar :)

16 sayfadan sonra sorunun bende olduğuna karar verdim.
eşimi banyoda, wcde, burnunu karıştırırken, çiş yaparken, diş ipi kullanırken, vücudunu traş ederken, kulaklarını temizlerken vs vs yüzlerce kere gördüm, o da beni gördü. ama hiç bunun kötü bişey olduğunu düşünmedik birbirimizden soğumadık. yahu adamla zaten en "dirty" olayları yaşıyoruz. duşta kendini keselerken ya da etek tıraşı yaparken görsem nolucak soğuycam mı? ne bileyim benim bakış açım uymadı genele.
ama kitleyenlere de saygı duyuyorum, her ilişkinin kendine özel kuralları var sonuçta.
ama eşim kitlese sanırım "noluyo ya neden kitliyo" derim.

Al bendende o kadar canım katılıyorum sana : )

bende kilitlerdim esim de evde baskasi varsa kilitler. ama aslinda saglikli bi secenek diil cunku banyoda aniden dussen fenalassan iceri ulasamazsin diye konusmustuk dolayisiyla sadece kapiyi kapatmaya ve kilitlememeye alismistim fakat su anda hamileyim ve biraz zor hareket eder hale geldigim icin artik kapi aralik banyo yapmak zorunda kaliorm olurda bisi olursa esim superman gibi iceri girecek ya :KK70:bende bozmuyorum artik istedigi gibi olsun ne diim. yeni evli oldugun icin gecmisten kalan bi aliskanligidir zamanla kilitlememeyi ogrenir ogrenmezse de zorlama dedigim gibi artniyetli bi davranis oldugunu dusunmuorm

bende hiç sevmezdim eşim zorla alıştırdı kitlememeye halen gıcık oluyorum özel hayat denen bişey kalmadı ayol :KK62:

Benımkı kıtlemez :) canım ıstedıgımde gırer çıkarım :KK49: hıc bunun nedenını dusunmemıstım :mad:

Bende yeni evliyim dusta kapiyi kapatmayi. Gectim o normal de çıkınca bornozu ile odaya gecip cikarmisin giyinicem diyor karisiyim sonucta ama yanimda uzerini degistirmeyen bi kocam var interesting bana göre sacma ve tuhaf geliyor ben bayan olarak o kadar da kendimi esirgemiyorum

Evli çiftlerin tek yalnız kaldığı yer banyo tuvalet onun haricinde zaten herşeyiniz ortada bırakın okadar da mahremiyet olsun insan bazen kendi kendini dinlemek istiyor ayol aa Ada'm rahatla tuvaletini yapmak duş almak istiyor rahatsız edilmeden benim eşimde gıcık olur banyo yaparken kapının açılmasına he kitlenmez ama kilitlese de ben sorun etmem .

Konu sahibi büyük bir dert değil

Bir de iletişimi eşinizle kurun neden kitliyor siz neden kitlemesini istemiyorsunuz

Bizim evde banyo kapısı açıktır yıkanırken de tuvalette iken de yabancı birisi yoksa evde kitlenmez

Evde yalnızken ya da eşiniz iken kilitleyen arkadaşlar kilitlemeyin söyleyin girmesin ama kilitlemeyin

Başında bir şey gelince müdahalede geç kalınıyor

Zehirlenmeler basit düşmeler müdahale geç kalıp ölümle sonuçlanıyor

O kadar çok "acil durumlarda" diyen olunca yazayım dedim: Küçük ama hayat kurtaracak bir bilgi: banyo, tuvalet gibi kilidi üstünde tümleşik ve iç kısımda olan kapılarda dışarıda kalan kilit kısmında acil durumlarda müdahele edebilmeniz için düz tornavida veya kaşık, çatal arkası gibi bir cisimle sokup çevrilecek yer vardır. Bizimkinde var en azından.

bende kilitlerim.rahat etmek isterim. ama eşim kilitlemez. kişiye göre değişir bu durum.

takılacak bir durum mu var acaba? eşimde takılıyor mudur bu konuya. hiç sanmam. çünkü erkekler böyle basit şeylerle uğraşmıyorlar.

bu tamamen bir alışkanlık.mesela annem ve erkek kardeşim hiç kapı kilitlemez.ama ben elimi yıkamaya bile gitsem kilitlerim.ben hariç bizde ben duşa giriyorum denir,o çıkana kadar banyoya girilmez zaten.ama nişanlım bırakın banyo kapısını evde biri varken bile kapıyı üstüne kilitler.alışkanlık der.duşta wc de bari yalnız bırakın canım sizde

Şüphelendiysen kesin bişey vardır bizler yok yere kuruntu yapmayız. Zaten kimse lak diye dalmaz banyoya kapıyı tıklatır müsaitse girilir kitlemek doğru bi davranış değil.

gayet doğal. eşiniz diye siz varken kapı kitlememesi mig erek? herkesin özel alanları oluyor.

Back
X