duş alırken kapıyı kitleyen eş

Ben de esimde kitlemeyiz açıkcasi kitlese bende rahatsiz olurum demek ki gormemi istemedigi birsey yapiyor diye düşünürüm kapiyi calmadan da girmem ama girmek gerekirse bencede böyle olmali

Gayet normal benim esimde kitliyo ben de kitliyorum. O an eve biri gelse bilmezlige girse nolucak? He eğer sen diyosan kitlemesin bazen ben de yanına girmek istiyorum onu bilemem :D :D

O kitlemez ben kitlerim. Alışkanlık tamamen rahat edemem. Bir ara başım dönüyordu sen kitleme kapını bişey olursa gelebileyim dedi de o ara kitlemedim ama cok rahatsız oldum.

Normal. totosundaki tüyleri alirken tuhaf pozisyonlara gire bilir :KK53: görmemen gerekir bencede :KK53:

Alışkanlık olabilir, bir de insanlar evli olsalar bile her insanın yine de özeli vardır, mesela kadın olarak bikini bölgemize ağda yaparken sevgilimizin veya eşimizin izlemesini/görmesini istemeyiz. Bu tarz durumlar duş için de geçerli. Kapıyı kitlemesi gayet normal, bu durum aranızda güven problemi yaratmamalı.

neden sakıncalı olsun ki,

belki çoçukluğundan gelen bir alışkanlıktır. bence büyütülecek bir sorun değil. belki vücut temizliğini vs. yapıyordur. senin görmeni istemediğin.

Back
X