Düşman olsa bunu yapmaz

Canım bütün yorumları okuyamadım durumun çok kötüymüş evet bunu yapan kesinlikle kadın.. O mesaj gönderdiyse tel çıkmıştır öle değilmi turkcell de kimin numarası diye bi olay var o şekilde kimin üzerine kayıtlı bulabilirsin belki diğer operatörlerdede vardır.Eğer numara tamamen gizliyse ilk önce bi telefoncuya git güzel bi bilgi al belki döküm verebilirler sana olmazsa savcılığa başvur ve kim olduğunu kesinlikle öğren ama yakın çevrenizden biri gibi geliyo bana

arkadaşlar konu açılalı nerdeyse bir sene olmuşş
sanırım arkadaş kim olduğunu bulmuştur....lmaz:
vallahi çok merak ettim gelişmeleri bir yazsanız:1rolleyes:

ya bende merak ettim o kişi kimmiş konu sahibi yazmasını rica ediyorum.:uhm:

sonu belirsiz konulardan biri daha
insanlar kotu anlarinda girip yaziyor sonra da puffffff

Allah islah etsin ya. bu nasıl bir vicdandır ki. O insanı ne bu kadar zıvanadan cıkarmıs olabilirki?
numarayı kendi yöntemlerinizle değilde polis savcılık vs işte kim ilgileniyorsa onlarla inceleyin. kayıtlı olmasada sanırım sinyallerden ulaşılabilir

Arkadaşım gidin mahkemeye verin.

Telefon kayıtlarınız incelensin,o kişinin kim olduğu çıksın meydana.

Bunlar çok ağır ithamlar ya...

Bu tür iddaalarla kimsenin sizin huzurunuzu bozmaya hakkı yok.
katılıyorum..

ayrıca eger eşin sana güvenıyorsa sorun yoktur ama yinede savcılıga vermeyi düşünün.

Mrb canım konuyu daha yeni gördüm güncel değil gerçi ama böyle ruhu bozuk insanlarla içiçeyiz malesef. Benzeri durum benim dayımlarında başına gelmişti dayım durup dururken değişmiş agresif, sessiz, sürekli düşünen biri olup çıkmıştı meğersem kapıya bir mektup bırakmışlar içeriğinde de yengem için benzeri ithamlar varmış. Dayım çok üstüne gidince teyzeme söylemiş böyle böyle oldu diye. Allah korusun insan kendinden ne kadar emin olsa bile benzeri bi durumda korkuyor. Yengemde çok iyi biridir ki yeni evli falan değil 16 senelik evliler, onlarında ailesini çekemeyen birinin oyunu olduğu barizdi. Allah kötü niyetli insanlardan uzak tutsun herkesi. Sizdeki son durum nedir sorun teşkil eden bişey olmamıştır sonrasındada inş.

Son düzenleme:
Konuyu ve tüm yorumları okudum.Başta Allah size kolaylık versin ve cümlemizi böylelerinden korusun.Ama son durum hakkında birşey yazmamışsınız.Bizi bilgilendirin lütfen..

bencede numarasını alıp şikayet etmelisin
ne kötü insanlar var yuva yıkmaya çalışıyorlar
eşinin sana inanması çok güzel ama mutlaka şikayet etmelisin

kardeş çevren yokmu hiç.
ver dersini.
kocanla konuş önce, bütün herşey kocanda biter yinede.
mahkemeye verin hiç olmadı, numarayı dağıt bence

ooohhhaaaaaaaaaaaaaaaa
yuhh be ne insanlar var şu dünyada....
bunu yapan kesin bir kadındır...
eskiden bir erkek arkadasınız olsaydı bile yine de kadın yapmıştır diyorum.............
hiçç keyfinizi huzurunuzu bozmayın.mahkemeye verin o uğrassın,savcı da onu delsin de görsün gününü pis delikli ...

Hatlı telefon olsaydı numarasını çabucak öğrenebilirdin ama kontörlüyse zor.Hatlı telefonlarda fatura öderken numarayı söyleyince hemen ismi söylüyolar

arkadaşlar siz yorumların tarihine bakmadanmı okuyorsunuz bir sene önce açılmış ve sonucu yazılmamış arkadaş tarafından bir sene önceki konuya yorum yapıyorsunuz ve herkesin ağzında savcılık her yorumda karşılaşırmı insan her yorumdada var bazı insanlarda vicdan yok o bi kesin şeytanla kanka onlarda onun için soncu bellisiz konularada sinir oluyorum açıyolar sonucunu belirtmiyorlar arkadaşlar ne diyim allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…