Düşman olsa bunu yapmaz

Sonucu bende çok merak ettim ne insanlar varya ne isterler dertleri insanların mutluluğumu hastalıklı insanlar

Bencede canım...kesinlikle mahkemeye verin..çok normal şeyler değil..ki bunu yapan daha neler neler yapar!!!
yuh yaaaa...insanlara bak artık...insan değil şeytan ..

bunu yapan ister tanıdık olsun ister yanlış mesaj atan biri

bu kadar rezil olabilir mi bir insan! pes gerçekten pes!

eşin inanmamış neyseki ya inansaydı..gel de açıkla..iftira işte.

ALLAHIM ne günlere kaldık ya:enbuyukkk:

Ne kadar kötü kalpli insanlar var.Bir yuvayı yıkmaya çalışmak kime ne kazandırı?Kimi mutlu eder ki?Arkadaşım kesinlikle suç duyurusunda bulunun.İlerde olay çok daha kötü boyutlara gelebilir.Bunu yapan insandan herşey beklenir

Arkadaşım gidin mahkemeye verin.

Telefon kayıtlarınız incelensin,o kişinin kim olduğu çıksın meydana.

Bunlar çok ağır ithamlar ya...

Bu tür iddaalarla kimsenin sizin huzurunuzu bozmaya hakkı yok.

bende sana katiliyorum mahkemeye versinler

canım numara ister kapalı olsun,isterse gizli olsun farketmez savcılık anında buluyor..bence hiç vakit kaybetmeden savcılığa gidin

canım savcılığa gidip msj.ı göstererek suç duyurusunda bulunacaksınız. numara kayıtlı olmasa bile savcılık yoluyla kolayca buulunacak.
kimsenin aile içindeki huzuru bozmaya yada sarsmaya hakkı yoktur.

savcılıga vermenız ıyı olmus..
yoksa bırakmazlardı devam ederlerdı..
ıster ıstemez huzurunuzu bozar...
bu sekılde aranızı bozamadıgını gorunce baska seylerde yapmaya kalkabılırdı allah korusun....
neyse en yakın zamanda bulunurda gorurler gunlerını..

sana arkadaşlar söylemiş işte niye ögrenemeyiz diyosun git savcılıga ver o zaman şakır şakır ögrenirsin kim oldugunu onla muhatap olmak içinmi arıyosunuz ülkenin savcısı var polisi var bu olayda tam onları ilgilendiriyor

allah allah ya ne insanlar var töbe töbe.....ya ne istiyolar milletin huzurundan anlamıyorum...kardeşim verin savcıya kım olduğu çıksın ortaya....bulsunlar cezalarını olsun bıtsın...

yaaa cok gıcık bı durum ınsan kendını yer.................. :kızgın:
sen rahat ol kocan sana güvenıyorr bak. bekle sabırla :uhm: :uhm:

Canım hemen savcılığa dilekçe ver, eşin ona mesaj çeksin ve savcılığa dilekçe verdiğini yazsın,bak bakalım bi daha yapabiliyor mu,hemen mesajlar kesilir,ama kesinlikle savcılığa ver öğren,rezil olsun üstüne de bi tazminat davası açın , alçaklar ya, ne adi insan mış bunu yapan, nefret ettim ben bile

bi şi yazmayı unuttum savcılık yada mahkemeye verirsen benim bildiğim geçmişe yönelik tüm mesajlarda çıkıyor kesin öğrenirsin kim, bu merak için bile değer savcılığa verip dava açılmasını sağlamak, belkide sana çok yakın biri, düşmanını tanı, bunun peşini bırakma

bence 1 msj için bu kadar üzülmeye değmez.kaldıki aklı başında koca eşinin hayatındaki ilk erkek olup olmadığını zaten bilir. o msja inansaydı zaten, sen bu yazıyı evinden yazamazdın değilmi arkadaşım. bu nedenle kendini üzme ama bu işi yapanların yanına bırakma.git resmi makamlara bildir. öyle iftira atmak atılsada inandırmak her zaman mümkün değil.büyük geçmiş olsun. sonucu merakla bekliyoruz.

Back
X