Düşmanım beni mi kıskanıyor?

Minikkartal0812

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
237
23
13
Onceden iliskim. vardi ve sevgilimin eski sevgilisi bizi ayirmisti ve ztn cocugun aklida ondaydi ayrildik falan ben kendi hayatima bakiyorum fakat o kiz sanki ben ne yaparsam aynisini yapiyo yani foto falan atarim o da atar ya da dikkat cekmek icin daha farkli. sey yapar vr ben bioma twitter hesabimi ekledim o da eklemis ve kizla takiplesmiyoruz sadece kizin ortaokul arkadaslari takip ediyo beni ve kiz snrm beni stalkliyo ama anlamadigim. su ztn o eski sevgilim beni hic sevmedi cunku akli o kizdaydi bunu o da biliyo guzelde değilim o kiz gibi ama neden benimle. bi yaris icinde olabilir kiskaniyor mu beni? Ya da güzel mi buluyo? Birbirimizi sevmiyoruz ama benimle yaris halinde gibi alttan alttan ben ne yaparsam o da yapiyo

Sizinle ayni seyleri yaptığını bildiğinize gore siz de onu takip ediyorsunuz. Ayrica biri foto atti diye foto atmak, bioya hesap eklemek nasil bir taklit çesidi?
Emin olun taklit ediyo bunlar aralikla olmuyo ben ne zmn yaparsam o da onu yapiyo ve o zmn yapiyo

Ayy konuya çok güldüm evet canım kıskanıyor. Bunu duymak için konuyu açmışsın. Bunu duyunca kendini iyi hissedeceksin Sana ufak bir tavsiye, böyle bir şeyi kafanda büyütme o seni kıskansa ne olacak kıskanmasa ne olacak. Sen kendini ondan daha güzel hissediyorsan daha güzelsindir. Daha iyi hissediyorsan daha iyisindir. Boşver başkalarının düşüncelerini. Böyle şeyleri kafanda büyütüp kendini aşağı çekme.

Son düzenleme:
Sen farkında değilsin herhalde psikolojin sarsılmış.
Sen onu takip ediyorsun beni takip ediyor diyorsun Takip etme bakma bak bakalım nasıl değişiyor herşey.

Sen farkında değilsin herhalde psikolojin sarsılmış.
Sen onu takip ediyorsun beni takip ediyor diyorsun Takip etme bakma bak bakalım nasıl değişiyor herşey.
Bak ben takip ediyorum derken onun yaptıklarını yapmak icin degil neler yspiyo diye takip edigorum ayni zamanfa kendi hayatima bakiyorum ztn ben kendi hayatıma baktigim icin oda benim gibi davraniyo yani ben onu takip edip onun aynisini yapmiyorum

Takip etmeyin diyelim ki sizi taklit ediyor.Bu size ne getiri sağlayacak ?? Hayatınıza bakın
Sadece sordum getirisi kime göre neye göre etki eder değil mi ? Hayatims baktığım için sordum ztn ben hayatima bakarken o ben gibi davraniyor yani ben onun yaptiklarini yapmiyorum ztn o öyle

Anladım. Sen onu takip etmezsen değişecek herşey diyorum sen beni anlamıyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…