- 5 Aralık 2020
- 237
- 23
- 13
- Konu Sahibi Minikkartal0812
-
Emin olun taklit ediyo bunlar aralikla olmuyo ben ne zmn yaparsam o da onu yapiyo ve o zmn yapiyoSizinle ayni seyleri yaptığını bildiğinize gore siz de onu takip ediyorsunuz. Ayrica biri foto atti diye foto atmak, bioya hesap eklemek nasil bir taklit çesidi?
Ben ztn ona bakıyorum bakmiyorum demedimpeki sen neden sürekli ona bakıyorsun?
Ve nasil cekilirsem foto fln aynisi yaniEmin olun taklit ediyo bunlar aralikla olmuyo ben ne zmn yaparsam o da onu yapiyo ve o zmn yapiyo
Ayy konuya çok güldümevet canım kıskanıyor. Bunu duymak için konuyu açmışsın. Bunu duyunca kendini iyi hissedeceksin Sana ufak bir tavsiye, böyle bir şeyi kafanda büyütme o seni kıskansa ne olacak kıskanmasa ne olacak. Sen kendini ondan daha güzel hissediyorsan daha güzelsindir. Daha iyi hissediyorsan daha iyisindir. Boşver başkalarının düşüncelerini. Böyle şeyleri kafanda büyütüp kendini aşağı çekme.
Ben sadece fikir danistim dalga konusu olsun diye açmadım kendimi sevmiyorum guzelde bulmuyorum ama kiz cok farkli davraniyo oldugundan ve bununda ben farkindayim sadece kafama takildi . Cocukta brni asla sevmiycek ztn ben onlarin seviylerinde degilim cunku ezik biriyim onlar gibi havali değilim sagolun umarim iyi eglenmissinizdir bu soruya yanit veren herkes siz dalga gecerken ben kirildim
Bak ben takip ediyorum derken onun yaptıklarını yapmak icin degil neler yspiyo diye takip edigorum ayni zamanfa kendi hayatima bakiyorum ztn ben kendi hayatıma baktigim icin oda benim gibi davraniyo yani ben onu takip edip onun aynisini yapmiyorumSen farkında değilsin herhalde psikolojin sarsılmış.
Sen onu takip ediyorsun beni takip ediyor diyorsunTakip etme bakma bak bakalım nasıl değişiyor herşey.
Sadece sordum getirisi kime göre neye göre etki eder değil mi ? Hayatims baktığım için sordum ztn ben hayatima bakarken o ben gibi davraniyor yani ben onun yaptiklarini yapmiyorum ztn o öyleTakip etmeyin diyelim ki sizi taklit ediyor.Bu size ne getiri sağlayacak ?? Hayatınıza bakın
Anladım. Sen onu takip etmezsen değişecek herşey diyorum sen beni anlamıyorsun kiBak ben takip ediyorum derken onun yaptıklarını yapmak icin degil neler yspiyo diye takip edigorum ayni zamanfa kendi hayatima bakiyorum ztn ben kendi hayatıma baktigim icin oda benim gibi davraniyo yani ben onu takip edip onun aynisini yapmiyorum
TmAnladım. Sen onu takip etmezsen değişecek herşey diyorum sen beni anlamıyorsun ki
TmBunları çoğu kişi yapıyor, taklit ettiğini zannetmiyorum.
Bence kızın sizle hiçbir alakası yok siz takıntı yapmışsınız.Sadece sordum getirisi kime göre neye göre etki eder değil mi ? Hayatims baktığım için sordum ztn ben hayatima bakarken o ben gibi davraniyor yani ben onun yaptiklarini yapmiyorum ztn o öyle
Minik kartal, insanı bu sitede senin gibi yoran kimse yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?