Düşmanınızla dost olan kişi dostunuz mudur

Evet ben de öyle düşünüyorum, Çünkü zaten arkadaşım çok patavatsızdır,digeri de geçimsiz..

Ben zıt olsun demiyordum aslında ama fazla samimi oldular bir anda.sanırım suçluluk duygusuyla bana gelip gitmeyi kesti onunla daha çok gelip gitmeye başladı..bu da beni rahatsız etti..
şimdi araları daha mesafeli ama ben artık kırıldım,bi kere

Mahalle mahalle değil cadı kazanı.
Herkes birbirinin ardından atıp tutup laf taşıyor
Size laf taşıyan sizden de başkasına laf taşır bunu düşünemiyor musunuz ki "Düşmanınızla dost olan kişi dostunuz mudur" diye soruyorsunuz?
Bu bahsettiğiniz komşuculuk oyunu dostluk filan değil, hepsinden uzak durun.
Komşular arası dedikodu gün geliyor yuva bile yıkıyor, ne gerek var böyle ilişkilere bilemedim

o komşu taşınana kadar böyle hiç bir şey olmamıştı..
Arkadaşım laf taşısa bile etrafında fazla insan yoktu zararı olmuyordu..

ben komsularimla hep iyi olmusumdur,
aralarindan samimi olduklarim da merhaba merhaba olduklarim da var.

kimsenin arasinda ne gecmis ilgilenmem,
bugune kadar sorun yasamadim.

Kimseyle samimi olma denmesi nedense beni rahatsiz ediyor.
Elbette size iyi gelen insanlarla samimi olun, ama bu demek degil ki onlar tum davranislarini size gore ayarlamalilar. Hosunuza gitmiyorsa az gorusursunuz olur biter.

ornegin o ilk arkadasinizin dedigini - mahallecek bu kisi ile gorusmeyelim- ben en yakin arkadasima soylemem, ne haddime. O benim icin belki baskalari ile kotu olmustur olabilir ama ben boyle bir sey talep etmem yani.

Ben,25 yıldır aynı muhitte yaşıyorum,ilk defa böyle bir şey başıma geldi

Ben,25 yıldır aynı muhitte yaşıyorum,ilk defa böyle bir şey başıma geldi

o zaman kendinizi 25 yillik dostlarinizdan soyutlayarak hata ediyorsunuz,
kimse dort dortluk degil,
insanlari hatalari kusurlari ile kabul edip oyle arkadaslik etmek gerekir.

Ornegin bu yeni komsu nispet yapmayi seviyormus, siz bu huyunu begenmedi iseniz az gorusun, ama kusluk olmasin.
Bence kusluk ve kustugum kisiyle arkadaslarim da gorusmesin demek icin cok cok buyuk meseleler olmasi gerekir, hakaret gibi ornegin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…