Düşmem deme düşersin...avukat var mı içinizde

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
39
hanımlar bakti zamanında bana ifitra atan kuyumu kazan bi hanım vardı.bu hanımın bi beyle ilişkisi vardı.ikisi de evliler.ispatım yoktu lakin şu an el ele fotoğrafları var.
Ben eşine göndereyim kadının diyorum ama bunun bana cezai bir müeyyidesi olur mu?benim gönderdiğim bilinsin istemiyorum.adam aldatılmasın daha fazla ve bu kadın bana yaptıklarını çeksin istiyorum.
Avukat arkadaşlar varsa bi aydınlatabikirae beni sevinirim

Kendi meselenizle bu meseleyi karıştırmayın.
Kendinizi vakti zamanında haksızlığa uğradığınızda hakkınızı aramalıydınız.
Şimdi 3. Kişilerle olan münasebeti kullanıp kendi kininizi söndürmeye çalışıyorsunuz
Bence Yapmayın.
Sizin olduğunuz bir şekilde ortaya çıkarsa hukuken cezası olmasa bile başınıza bela alabilirsiniz.
He çıkma ihtimali yok ve adam kadına zarar verdi diyelim, bundan mutlu mu olacaksınız?
Bence artık başka bir şekilde size zarar verme ihtimalleri kalmadıysa uzak durun

Kendinize ait telefon, laptop ya da internet adresinden atmayın. Kendi evinizde de atmayın. Bir kafeye gidecekseniz kameradan yine bilinir araştırılınca. İşin ucu size dokunur. Çok iyi bir plan yapmanız gerek. Biz zamanında köydeki kuzenimle aldatılan bir arkadaşa ses kaydı göndermiştik. Kafede kamera filan yoktu araştırdılar ettiler ama başka şehir, alasız insanlar olunca kimse öğrenmedi. Hepimiz kurtulduk. Fikir olur diye yazdım.

Eşini kandırsın başka insanların başına çorap örmeye devam etsin diyorsunuz yani...bana dokunmayan yulan bin yaşasın

Ben direk resimlerini göndereceğim ama el ele beni niye araştırsınlar siz me göndermiştiniz ve sonuç ne oldu?yani öğrendimi aldatılan eş durum ne oldu

Eşini kandırsın başka insanların başına çorap örmeye devam etsin diyorsunuz yani...bana dokunmayan yulan bin yaşasın

Hayır, sizin üstünüze vazife değil diyorum.
Madem bu kadar kahramansınız adınızı sanınızı gizlemeden yapın da o zaman görelim diyorum....
Böyle kaçak göçek insanların özel hayatına müdahale edip, ardından yine gizli saklı ifşa etmeyi etik bulmuyorum.

Üstelik siz bunu aldatılan eşe iyilik olsun diye degil, kendi intikamınız için yapıyorsunuz.
Yani öyle yüce gönüllü ulvi bir kişiliğiniz falan yok.
He bir de nedense sadece kadının kocasına gönderesiniz var.. adamın karısı aldatılan eş değil mi? Ona da gönderin eliniz değmişken.

Açıkça da ifşa edebilirim aslında bak bu daha iyi hatta

Aynen öyle ulvi falan değilim ne için yaptığımın önemş yok.gizli etmeyeceğim evet eşini tanıyorum zaten direk kendi hesabımdan göndereceğim benden geldiğini bilsin

Adamın eşini tanımıyorum nasıl gönderebilirim ki adını sanını nilmiyorum kadının eşi arkadaşımdı ama

Ayrıca kadının durumunu bilmiyorum.adamı tanıyorum gevei davranacak biri değil ikinci kez affetmez boşanır.ama kadının çocukları var vs durumunu da bilemiyorum göndermem

İntikam alma duygusuyla üzerinize vazife olmayan işlere karışmayın bence bu tür konular çok hassas kadının kocası elini kana bularsa ne olacak?

Peki hanımlar göndermiyorum resimlerini.aldatmaya devam etsinler madem.ha sonra neden ahlaksızlıklara ses çıkarılmıyo vs demeyin eşiniz sizi aldattığında size herkes bilip söylemediğinde insanlar ne kötü demeyin.tamam göndermiyorum ben.
Rahatlayın.

Aynen öyle ulvi falan değilim ne için yaptığımın önemş yok.gizli etmeyeceğim evet eşini tanıyorum zaten direk kendi hesabımdan göndereceğim benden geldiğini bilsin

Yok sizin söylediğinize karşılık söyledim ulvi amacı.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın? Bırakalım adam kandırılsın dediniz ya.. sizin niyetiniz bu degil ki. İntikam.
Hem de takıntı haline getirmişsiniz bu insanları.
Kimsenin özel hayatını afişe etme hakkına sahip değilsiniz.
Kaldı ki elele olan fotoğrafı nasıl elde ettiğiniz de şüpheli.
He yine de illa göndereceğim diyorsanız yaptığınızın arkasında durun ve kendi adınıza gönderin.
Böyle korkak kenardan insanların arkasından iş çevirmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…