- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
-
Eşini kandırsın başka insanların başına çorap örmeye devam etsin diyorsunuz yani...bana dokunmayan yulan bin yaşasınKendi meselenizle bu meseleyi karıştırmayın.
Kendinizi vakti zamanında haksızlığa uğradığınızda hakkınızı aramalıydınız.
Şimdi 3. Kişilerle olan münasebeti kullanıp kendi kininizi söndürmeye çalışıyorsunuz
Bence Yapmayın.
Sizin olduğunuz bir şekilde ortaya çıkarsa hukuken cezası olmasa bile başınıza bela alabilirsiniz.
He çıkma ihtimali yok ve adam kadına zarar verdi diyelim, bundan mutlu mu olacaksınız?
Bence artık başka bir şekilde size zarar verme ihtimalleri kalmadıysa uzak durun
Ben direk resimlerini göndereceğim ama el ele beni niye araştırsınlar siz me göndermiştiniz ve sonuç ne oldu?yani öğrendimi aldatılan eş durum ne olduKendinize ait telefon, laptop ya da internet adresinden atmayın. Kendi evinizde de atmayın. Bir kafeye gidecekseniz kameradan yine bilinir araştırılınca. İşin ucu size dokunur. Çok iyi bir plan yapmanız gerek. Biz zamanında köydeki kuzenimle aldatılan bir arkadaşa ses kaydı göndermiştik. Kafede kamera filan yoktu araştırdılar ettiler ama başka şehir, alasız insanlar olunca kimse öğrenmedi. Hepimiz kurtulduk. Fikir olur diye yazdım.
Vuracak bi adam değil ya hu bi defa aldattı eşi affetti yakalayıp.ikinci de boşanır naif bir adamAdamda çeksin vursun kadını, siz niye üstünüze vazife olmayan şeye karışıyorsunuz
Eşini kandırsın başka insanların başına çorap örmeye devam etsin diyorsunuz yani...bana dokunmayan yulan bin yaşasın
Açıkça da ifşa edebilirim aslında bak bu daha iyi hattaHayır, sizin üstünüze vazife değil diyorum.
Madem bu kadar kahramansınız adınızı sanınızı gizlemeden yapın da o zaman görelim diyorum....
Böyle kaçak göçek insanların özel hayatına müdahale edip, ardından yine gizli saklı ifşa etmeyi etik bulmuyorum.
Aynen öyle ulvi falan değilim ne için yaptığımın önemş yok.gizli etmeyeceğim evet eşini tanıyorum zaten direk kendi hesabımdan göndereceğim benden geldiğini bilsinÜstelik siz bunu aldatılan eşe iyilik olsun diye degil, kendi intikamınız için yapıyorsunuz.
Yani öyle yüce gönüllü ulvi bir kişiliğiniz falan yok.
He bir de nedense sadece kadının kocasına gönderesiniz var.. adamın karısı aldatılan eş değil mi? Ona da gönderin eliniz değmişken.
Aynen öyle ulvi falan değilim ne için yaptığımın önemş yok.gizli etmeyeceğim evet eşini tanıyorum zaten direk kendi hesabımdan göndereceğim benden geldiğini bilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?