Düşmem deme düşersin...avukat var mı içinizde

Niye bu kadar takıntılısınız bu kadına? Sizin de çok sağlıklı bir ruh haliniz yok açıkçası, başkasının hayatına bu kadar burnunu sokmak hoş değil. Hepimize hayatımızda kötülük yapan insanlar oldu, iftira atanlar oldu; herkesin gidip o iftira atanların hayatındaki en ufak açığı bulmak için onları gizli gizli didiklediklerini sanmıyorum. Psikolojik destek almalısınız bundan kurtulamıyorsanız.

Bu kadın yüzünden siz işten ayrılmamış mıydınız nasıl biliyorsunuz patronun kulağına gittiğini? ayrıca bunca zaman gitmemiş de şimdi mi gitmiş büyük patrona bu olay? bu kadar mı ortada yaşanıyor bu yasak ilişki ben anlamadım?

Ayrıca daha önceki konunuzda eşi mesajlaşmaları görmüş ama ayrılmamış affetmiş ben sindiremedim demiştiniz ee eşinin haberi olduysa bu ilişki zaten devam etmiyordur. Bu nasıl bir haz zevk duymaktır böyle patronun kulağına gitmiş diye? gerçekten bu kadından başka işiniz derdiniz kalmadı mı yahu her yerde her an takip ediyorsunuz yazık valla

neyse benim işim bitti :)fikirleriniz öngörüleriniz için teşekkürler.eden bulur bu kadar basit bir yıl da geçse yullarda geçse bulur.sizin ayağınızı sırf arkadan iş çebirmeyle yalan dolanla kaydırsalardı evinizden işinizden olsaydınız belki siz affederdiniz olabilir.ki ben sürekli bu insanları takip etmiyorum elbette.evleniyorum ev hazırlamak eşylar vs o kadar zor ki buna vaktim yok.
Siz taktınız takıntılısın vs.zarar gördüm ben iftira da atmadım,hukuksuz bir duruma da bulaşmadım.sizler melek olabilirsiniz ama ben değilim.selametle hanımla

Bu konuyu olunca ben de ilk işyerimdeki kız aklıma geldi.Ama oradaki olay farklıydı.ķız evli müdürüne karşı ilgi gösteriyordu.sözlüsüde olmasına rağmen.ben ilk bir olayla şüphelenmiştim.sonra davranışlarını takip ettim.aynı esra erolun yönetmeni varya eda gök olayında olduğu gibi.kadında arkadaşının davranışlarını takip etmiş.sonra olay çıkmış.aynı bende bu durumu anladığımı belli ettim.ama kız kendini savunmak yerine,herkese anlatırım zannetti heralde insanlara ağlayarak anlatmaya başladı.heralde önlem almaya çalıştı insanlar karşısında zor duruma düşmemek için.madem üzülüyorsun gel benimle konuş.sesini çıkarmıyorsa kabul ettiğini gösterir.ama sana bir laf söyleniyor.ortaliğı ayağa kaldırması gerekirdi.valla benimle ilgili en ufak bir şeyde bile ortalığı ayağa kaldırıp istifa etmiştim ben.

Elmayla armutu neden birbirine karıstırıyorsunuz? Bu forumda insanların ozel hayatını anonim bir sekilde paylasmasıyla digeri aynı sey mi acaba? Mantığınızı seveyim

Ne garip hayatlar var ya hu
Kadin kadinin dusmanidir sozu geldi hep aklima.
Ama ben bile celistim ne bileyim

Yapacaksan açık açık adamla git konuş yüzüne söyle arkadan iş çevirme bence

Bence dediğiniz giibi kadının eşi naif, zarar vermeyecek birisiyle resimleri göndermelisiniz gibi geldi, ben olsam bilmek isterdim...

Yada direk kısa bir mesajla " bir gün aldığın ahlar seni bulacak, bari eşine bunu yapma " vs.direk kadına yollayın...
Belki eşine yollayıp ona kötülük yapmadığınız için size yaptıklarından utanır kendine gelir ve daha dikkatli olur...

Öncelikle resimleri atmanızın sizin olduğunuzu öğrenseler bile sizin açınızından bir cezai yada hukuki sorumluluğu yok.Aldatılan eşin yapacaklarına gelirsek manevi sebeplerle tazminat talep edebilir ve haklı sebeple boşanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…