- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi Dindirella
-
hanımlar bakti zamanında bana ifitra atan kuyumu kazan bi hanım vardı.bu hanımın bi beyle ilişkisi vardı.ikisi de evliler.ispatım yoktu lakin şu an el ele fotoğrafları var.
Ben eşine göndereyim kadının diyorum ama bunun bana cezai bir müeyyidesi olur mu?benim gönderdiğim bilinsin istemiyorum.adam aldatılmasın daha fazla ve bu kadın bana yaptıklarını çeksin istiyorum.
Avukat arkadaşlar varsa bi aydınlatabikirae beni sevinirim
işte bu suçAçıkça da ifşa edebilirim aslında bak bu daha iyi hatta
Fotoğraf kamuya açık bir yerde çekilmiş bir fotoğraf gizli çekim değil.ama uine de paylaşmayacağım.uğraşmak istemiyorum artık eşi eninde sonunda yakalar yine zaten iyi akşamlar uanımlar sağ olun
Ciddi yara alıp sıyrılır sıyrılsa da...geçen sefer adam affetti ama şu an çok soğuklar eskisi gibi değil asla.ikinci de ciddi sarsılır bu kesin.ben saplantılı değilim haksızlık yapıldığında sindiremiyorum ki kaldı ki bana yapılan öyle böyle bişi değildi.ahlaksızcaydı iftiraydıCezai müeyyideyi de atlattınız diyelim, bu kadın bu sefer de başına hiç bişey gelmeden sıyrılır,yani bu da gol olmazsa,siz bu kederle nasıl yaşayacaksınız,kendinizi düşünün...
Size avukat değil,psikiyatr gerek.Çok ciddi boyutta saplantılısınız.
Ben çekmedim resimlerini.kötü insanların düşmanı çok oluyo işte ayaklarına dolanıyoYakalanmaktan korkan kamuya açık yerde görünmez zaten,kaldı ki adam yakalasa ne olcak yakalamış işte bi defa,güzel kadınları kıskanıyorum konunun öznesi bu kadın sanırım
Emin ol iş hayatında herkes türlü türlü dalavereyle karşılaşıyo haksızlığa iftiraya uğramayan bilmem var mıdır ama kimse dedektifçilik oynamıyo
Hayır bu kadın bana iftira attı ve bir takım şeyler ama anlatamam okuyan biri tanır.ben bunları sonra öğrendim arkamdan yapılanları.işimi evimi değiştirmek zorunda kaldım.zoe günler yaşadımAsıl mesele nedir ?Siz birini begeniyordunuz da bu kadın mı elinizden aldı ve ya ilgi duyduğunuz adam bu kadına mi meyletti?
Bayanla sizin arkadaşlığınz kötü bitmis olabilir kötü seyler yasamissinzdr ama kendi açınızdan düşünün bi hata yapıp o hatadan döndünüz tovbe ettiniz ama bi sekilde açığa çıktı yuvaniz dağıldı. Hic gerek yok boyle seylere. Zaten adam halen aldatiliyorsa bi insan aldatildigini anlar benim kanaatimce sizin gostermenize gerek yokhanımlar bakti zamanında bana ifitra atan kuyumu kazan bi hanım vardı.bu hanımın bi beyle ilişkisi vardı.ikisi de evliler.ispatım yoktu lakin şu an el ele fotoğrafları var.
Ben eşine göndereyim kadının diyorum ama bunun bana cezai bir müeyyidesi olur mu?benim gönderdiğim bilinsin istemiyorum.adam aldatılmasın daha fazla ve bu kadın bana yaptıklarını çeksin istiyorum.
Avukat arkadaşlar varsa bi aydınlatabikirae beni sevinirim
Yuvası dağılmasın tabi.aldatmaya devam etsin.başkalarının kuyusunu kazmaya devam etsin:)yok çomak sokmayacağım ben rahat olun :) maazallah yuvası dağılmasınBayanla sizin arkadaşlığınz kötü bitmis olabilir kötü seyler yasamissinzdr ama kendi açınızdan düşünün bi hata yapıp o hatadan döndünüz tovbe ettiniz ama bi sekilde açığa çıktı yuvaniz dağıldı. Hic gerek yok boyle seylere. Zaten adam halen aldatiliyorsa bi insan aldatildigini anlar benim kanaatimce sizin gostermenize gerek yok
Ben çekmedim resimlerini.kötü insanların düşmanı çok oluyo işte ayaklarına dolanıyo
Tabi ya helal olsun kadına.o kadar kötülük yapıyo kimse bişi yapamıuorSen çektin demedim zaten korksa kamuya açık yerde takılmaz diyorum düşmanı çok olabilir de o kadar düşman cürmü kadar yer yakmıyo demek ki
Sizin basinizda yanabilir hanimefendi , yani anlayamadim zaten kocasi 1 kez ogrenmis biliyomus ayrilinca cok mu mutlu olacaksınız bu 1 ikincisi ayrilmasa kadinin suphelenecegi ilk kisilerden biri sizsiniz hem amaciniza ulasamayacaksiniz hem sizde patlayacakYuvası dağılmasın tabi.aldatmaya devam etsin.başkalarının kuyusunu kazmaya devam etsin:)yok çomak sokmayacağım ben rahat olun :) maazallah yuvası dağılmasın
Tabi ya helal olsun kadına.o kadar kötülük yapıyo kimse bişi yapamıuorhelal bee :)
Toplumca ahlak anlayışımız haklı değil güçlüden yana olmak sanırım.neyse yeter bu kadar.
Bulunduğu yerde birinin olacağını tahmin etmemiş demek ki.dünya küçük.neyse iyi akşamlar diliyorum hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?