Düşmem deme düşersin...avukat var mı içinizde

Bence bu durum sizi ilgilendirmez. Boşuna başınıza bela almayin, kendi yolunuza bakin derim. İnsanlar iliskileri ortaya çıkaran kisi çocuğu bile olsa öldürüyor, haberlerde görüyoruz.. ne diye başını belaya sokacaksin

Trafik cezalari eve resimli gönderildiğinde soforun yanindaki kişi karartiliyor, neden, çünkü özel hayatın gizlilihini ifşa etmek suç ve cezası var. O resimleri nasıl elde ettiniz, neden gönderdiniz diye suçlu olup hapis cezası alma ihtimaliniz yüksek..

Bir offis acın dedektiflik üzerine bütün aldatanları bulup yollayın eşine sizin kinşz öfkeniz o kadına okadar büyüki cocukları babasıs bırakmak yada annesiz bırakmak umrunuzda bile değil başka yönden hesabınızı kapaltın bu yönden değil yazık cocuklara adam ilk af eti ikinciye boşanır demişsiniz nerden eminsiniz bukadar belki eşine birşey yapıcak ikinci defa yaptı diye cıcuklar annesiz babasız bırakınca içinizde ki imtikan duygusu sönücek mi vicdan olarak rahat olabilicekmisiniz

Kadında nası bi şeytan tüyü varsa artık burada bile değerli hanfendiler yuvasını yıkan ben değilim ikinci defa aldatan kendisi.kimden belli olmayan çocuklar daha mı iyi bi adamın kandırılması sürekli daha mı iyi?
Önceden de sen kininden iftira atıyosun diyordunuz.elbette kinim var bana yaptıklarından dolayı.kadın pislik işte neyini savunuyorsunuz?
Eşine bişi söylemeyeceğim merak etmeyin rahat olun tamam :)

Asıl mesele nedir ?Siz birini begeniyordunuz da bu kadın mı elinizden aldı ve ya ilgi duyduğunuz adam bu kadına mi meyletti?

Cezai müeyyideyi de atlattınız diyelim, bu kadın bu sefer de başına hiç bişey gelmeden sıyrılır,yani bu da gol olmazsa,siz bu kederle nasıl yaşayacaksınız,kendinizi düşünün...

Size avukat değil,psikiyatr gerek.Çok ciddi boyutta saplantılısınız.

Fotoğraf kamuya açık bir yerde çekilmiş bir fotoğraf gizli çekim değil.ama uine de paylaşmayacağım.uğraşmak istemiyorum artık eşi eninde sonunda yakalar yine zaten iyi akşamlar uanımlar sağ olun

Yakalanmaktan korkan kamuya açık yerde görünmez zaten,kaldı ki adam yakalasa ne olcak yakalamış işte bi defa,güzel kadınları kıskanıyorum konunun öznesi bu kadın sanırım

Emin ol iş hayatında herkes türlü türlü dalavereyle karşılaşıyo haksızlığa iftiraya uğramayan bilmem var mıdır ama kimse dedektifçilik oynamıyo

Ciddi yara alıp sıyrılır sıyrılsa da...geçen sefer adam affetti ama şu an çok soğuklar eskisi gibi değil asla.ikinci de ciddi sarsılır bu kesin.ben saplantılı değilim haksızlık yapıldığında sindiremiyorum ki kaldı ki bana yapılan öyle böyle bişi değildi.ahlaksızcaydı iftiraydı

Ben çekmedim resimlerini.kötü insanların düşmanı çok oluyo işte ayaklarına dolanıyo

Asıl mesele nedir ?Siz birini begeniyordunuz da bu kadın mı elinizden aldı ve ya ilgi duyduğunuz adam bu kadına mi meyletti?
Hayır bu kadın bana iftira attı ve bir takım şeyler ama anlatamam okuyan biri tanır.ben bunları sonra öğrendim arkamdan yapılanları.işimi evimi değiştirmek zorunda kaldım.zoe günler yaşadım

Bayanla sizin arkadaşlığınz kötü bitmis olabilir kötü seyler yasamissinzdr ama kendi açınızdan düşünün bi hata yapıp o hatadan döndünüz tovbe ettiniz ama bi sekilde açığa çıktı yuvaniz dağıldı. Hic gerek yok boyle seylere. Zaten adam halen aldatiliyorsa bi insan aldatildigini anlar benim kanaatimce sizin gostermenize gerek yok

Yuvası dağılmasın tabi.aldatmaya devam etsin.başkalarının kuyusunu kazmaya devam etsin:)yok çomak sokmayacağım ben rahat olun :) maazallah yuvası dağılmasın

Bu konuya kadının yuvasını dağıtma aman söyleme vs yazan sevgili üyeleri,bir aldatma konusunda püüü boyu devrilesice diye yazarken ya da evli bi adamla beraberim diyen bi kadına hakaret ederken görürsem bu mesajları hatırlatacağım.
Amaaan ne var ki canım diye

Sen çektin demedim zaten korksa kamuya açık yerde takılmaz diyorum düşmanı çok olabilir de o kadar düşman cürmü kadar yer yakmıyo demek ki
Tabi ya helal olsun kadına.o kadar kötülük yapıyo kimse bişi yapamıuorhelal bee :)
Toplumca ahlak anlayışımız haklı değil güçlüden yana olmak sanırım.neyse yeter bu kadar.
Bulunduğu yerde birinin olacağını tahmin etmemiş demek ki.dünya küçük.neyse iyi akşamlar diliyorum hanımlar

Yuvası dağılmasın tabi.aldatmaya devam etsin.başkalarının kuyusunu kazmaya devam etsin:)yok çomak sokmayacağım ben rahat olun :) maazallah yuvası dağılmasın
Sizin basinizda yanabilir hanimefendi , yani anlayamadim zaten kocasi 1 kez ogrenmis biliyomus ayrilinca cok mu mutlu olacaksınız bu 1 ikincisi ayrilmasa kadinin suphelenecegi ilk kisilerden biri sizsiniz hem amaciniza ulasamayacaksiniz hem sizde patlayacak

Meseleyi bilmediğim için hiç yargısız infaz yapamıcam kusura bakma suyuna gitmedim diye bana kötü diyen de çok oluyo dolayısıyla iyi kötü gibi kavramları referans almam

Hiç uğraşmayın bence Allah'a havale edin size bir haksızlık yaptıysa er ya da geç çıkar merak etmeyin.
Sizin başınıza bela olabilirler hatta çok daha büyük tehlike içinde bulabilirsiniz kendinizi hiç değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…