Düşmem der, yine düşermiş insan.. :(

papatyam23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
33
12
88
öncelikle tüm üyelere hayırlı Ramazanlar, yeni üyeyim ama uzun zamandır bu forumda yazılanları uzaktan uzağa okurdum.. Ama bir gün nerden bilebilirdim ki böyle bir duruma düşeceğimi.. İnsan bazen öyle bir hale geliyormuski mantık, akış tamamen devreden çıkıyormus bende öyle anlardan birindeyim işte:(
Ben 21 yasında doguda gorev yapan bir hemşireyım. Cok sukur bugüne kadar yolumdan şaşmadım hep parmakla gösterilen kişilerden olmaya çalıştım ailemin basını yere eğmemeye çalıştım ve dik durdum. Asla evlilik meraklısı insanlardan olmadım. Hep nasibimi bekledim. Bi gün çalıştıgım hastaneye bir polis geldi, ve ben onu görür gormez tabiri caizse vuruldum nefesim kesildi adeta.. Hic tanımıyordum günlerce namazımda dua ettim Allah'ım bir kerecik konuşmayı nasip et diye. Ve günlerden bir gün Facebook ta onu buldum ve asla yapamayacağım birşeyi yapıp arkadaşlık istegi gönderdim oda kabul etti. Bir şekilde konusmaya başladık ve birbirimizi tamıdıktan sonra bana evli ve bir cocugu oldugunu söyledi. Bunu söyler söylemez ondan hemen uzaklaşmak, bitirmek istedim. İkimizinde suçu yoktu fakat sabaha kadar ağladım kendime kızdım... İşte asıl hikayem bundan sonra başladı. Binlerce şey okudum belki evli erkeklerle beraber olan bayanlarla ilgili yazılan çizilen o kadar şey okudum ki.. Muhtemelen beni yerden yere vurup neden bitirmedin vs. diyeceksiniz.. Ama inanın bu öyle birşey ki nefis değil tutku değil bambaşka birşey.. Ne yaptıysak kopamadık birbirimizden.. Onunda hikayesi çok ama çok farklıymış eşi hiç okumamıs kendi köylerinden birisi sırf babası istedigi icin göreve baslar baslamaz evlendirilmis bugune kadar hiç birsey paylasamamis hep icine atmış..Hep dua ettim dedi Allahım bir gün bende mutlu olacak mıyım diye.. Ama ne yazıkki kaderlerimiz böyle yazılmış:( Biz harama bulaşmadık, sadece Allahımızdan bize hayırlı bir yol çizmesini , herşeyin iyilik ve güzellikle olmasını istedik.. Ve şu an tam tamına 1,5 yıl oldu kaçtım numaramı değiştim haftalarca konuşmadık..ama yine ağlaya ağlaya koştuk birbirimize .. benim annem de karşı kesinlikle olmaz diyor,biliyorum olmaz herşeyden önce masum 5 yaşında bir yavrusu var yuvası var.. Ama oda ben hiç mutlu olamayacak mıyım diyor,, arkadaşlar o kadar çaresizimki kınamayın nolur nolur bende bilemezdim ,, hiç bir genç kız böyle hayal edermi ilk aşkın sevginin böyle gelecegini ,, ama aşk gelirken sormuyor evli mi bekar mı:( tutuldum kurtaramıyorum kendimi bu sevdadan herşeyin farkındayım.. O kadar dua ettim ki bu mübarek gecede.. Ama naçizane fikirlerinize ihtiyacım var sağlıklı düşünemez hale geldim ..

Valla ben hiç mutlu olamicak mıyım jijiji diyip drama yapmasın. Sizin hayatınıza yazık değil mi, evli haliyle size ne verebilir ki?

Zırlamak yerine boşanmak denen bir şey var ona başvursun mesela? Çocuğu da alet edip kendini acındırıyor işte. 2 kadınlı hayat gayet tatlıdır niye boşansın ki?

Ben sizin kınamam hanımefendi aşka saygım sonsuz. Lakin böyle nereye kadar devam edebilirsiniz, size de yazık. Yaşınız genç bence defterden silin.

Profilinde 20 yaşında yazıyor kaç yaşındasın?

Hayatım, babasının zorla evlendirdiği kızla kızın zoruyla mı beraber olmuş?
Bildiğin sevişmişler işte. Hem de en az 1 kere. Adam yalancı.
Harama bulaşmadık diyorsun, niyeti bozmuşsun sen icraate dökmesen ne olur?
Bırak yazma, konuşma engelle şunu. Tayin iste hemen.
Mis gibi mesleğin var, kariyer yap.

Hayır zannetmiyorum..
Allah ıslah etsin sana denecek tek söz bu tabi o sevdiğin ADAM olmayana da denecek laf bu... Ona söyle hep mutsuz olacak. O senim küçümsediğimiz okumamış kızla evlendirildi diyorsun ya. Onun hayalleri ne olacak peki???? Küçümseyerek küçümsenecek acınacak duruma düşmüşsün

Korkuyorum bu yaz babası ile konustu, babası sebep oldugu icin bırak demis.. Ama öncelik cocuk tabiki:(( vebal alıcam bundan korkuyorum sırf benden uzaklaşsın diye baska biriyle olmayı bile düşündüm ama karşıdaki insanıda sevemem asla onada yazık olacak diye vazgeçtim...

Bu onun terbiyesizligi kusura bakma ama kendi duygusal boslugunu doldurmak icin seni kullanmis
Sen onda bir isik gormussun ki kalbin atmaya baslamis
Evli old bilsen yapmazdin
Simdi yapman gereken ondan uzaklasman
Insanlar evlenip bosaniyor senin bir bagin yokken bunu yapman daha kolay olacaktir

Yapamam edemem unutamam deme sakin cunku bu adam karisindan bosanip seninle evlense bile birgun senden bosanacak ve yine unutmak zorunda kalacaksin yuva yikanin yuvasi olmaz

Bu gunahin altina girme

Allah ıslah etsin sana denecek tek söz bu tabi o sevdiğin ADAM olmayana da denecek laf bu... Ona söyle hep mutsuz olacak. O senim küçümsediğimiz okumamış kızla evlendirildi diyorsun ya. Onun hayalleri ne olacak peki???? Küçümseyerek küçümsenecek acınacak duruma düşmüşsün
Esini kucumsemedim asla onun bana anlattıgı hep böyleydi.. Hep icime attım bügune kadar degistiremedim onu dedi

Bir erkek kimse ile zorla evlenmez. Buna inanmayın.

Kendinizi okumamış, büyük ihtimalle eşine maddi bağlılığı olan, bir de küçük çocuğu olan kadının yerine koyun. Eşit değilsiniz onunla. Haksızlık etmeyin ve uzaklaşın kocasından.

Adam sizi kandırmış. Evli olduğunu o biliyordu değil mi? Bile bile sizi acı çekeceğiniz bir yola sokmuş bir adama neden güvenesiniz? Şimdi ayrı olduğunuz için aşk sarhoşu gibi geziyor olabilirsiniz ama istediğiniz gerçekleşse eşinden ayrılıp size gelse emin olun üzüleceksiniz bunun için miydi onca sıkıntı diye.

Gerek yok kötü anılar biriktirmeye ve başka bir kadını üzmeye. Zor ama bitirin. Emin olun çok daha mutlu olacaksınız.

Geleceği tahmin etmek zor degil...
Evleneceksin diyelim seni sanaldan birileriyle aldatip bu sefer yine ayni yalanlari atacak.
" zorla evlendirildim, okumamis, cahil, hic mutlu olamayacak miyim?"

Ne sandin? Adam bosaninca mutlu olacagini falan mi? Aynisi senin de basina gelecek. Yasak aşk nasıl da cazibeli geliyor, Rabbim kimseyi sasirtmasin...

Bir başka kadınla evli.. Hiç mi düşünemiyorsun ? Erkekler hep aynı hikayeyi anlatır. Kadınlarda hep aynı hikayeye inanır. Önünde güzel bir hayat var.Daha 21 yaşındasın. 1 kalemde bitir .. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi bir başkasına yapma. Vebali büyüktür. :cry:

Back
X