Düşmem der, yine düşermiş insan.. :(

zaten hep hikayeler farklı olur, eşini sevmemiş olur, çocuk olur, çocuk için beraber olur, erkek ben hiç mutlu olamayacak mıyım der. şu forum da kaç tane evli erkekle ilişkileri olan birileri yazsa konu hep bu.
yok çok mutsuzmuş da zorla evlenmiş de sevmiyormuş da . bla bla bla bla .

aynı şey sizin başınıza gelse , bu sefer de buraya gelip eşim beni aldatıyor diye ağlarsınız .

O değil de hiç kendini berbat hissetmedin mi? Evli biri bana yaklaşsa ben öyle hissediyorum mesela. Evdeki kıymetlisi, namusu ben neyim peki gözünde? El alemin ağzına sakız edilebilecek kadar değersiz biri miyim? Şu soruyu bir kendi içinde yanıtla.

Bu arada ne dram yaratmışsınız he! Altı üstü bir evlilik ve çocuk var ortada. Sanki bunlar boşanınca hayat duracak. Çocuk varmış, sanki anne babası ayrılan ilk çocuk o olacak. Adam basbaya boşanmak istemiyor işte, bahanesi de hazır. Bir de sevda demişsin, sevdanın da karasını değil onurlusunu tercih et bence.

Ben bir de ondan başkası olmaz diyenleri anlamıyorum. Valla gayet de oluyor, ben yaptım oldu bak! Sen öyle sanıyorsun sadece, bir güzel oluyor aklın şaşar! Ondan daha iyisi, daha yakışıklısı hep mevcut, malum dünyada erkek kıtlığı yok :)
Skala bu kadar genişken neden evlisini bulursunuz ki? Neden başka bir kadının sahip olduklarına göz dikiyorsun?

Sen bir yuva yikiyorsun ve bu yazinin icine dini sokarak bizim de bunu onaylamamizi istiyorsun!
Istedigi kadar karisini sevmesin, istedigi kadar sana asik olsun, bu metresliktir, bu yuva yikmaktir.
O kadinin ve kucucuk cocugun hakkina giriyorsun, bunun vebalini nasil odeyeceksin ?Allah karsisinda bunun hesabini nasil vereceksin?

Askin gozu kor anlarim ama yaptigin seyi savunma bize.
Kafaniz neyle calisiyor anlamiyorum ki..
Kadina ve cocuguna uzuluyorum ben asil.
O adam senin helalin olamayacak, o evdeki karisinin helali.
Yuva yikanin yuvasi olmaz ama cok ornegini gordugum ve kesin tutan bir sozdur bu!
Ayrica sunu bil adam seni kandiriyor, sen de saf yiyorsun iste.
Allah eslerimizi sizin gibi kadinlardan korusun uzak etsin.

Sen bir yuva yikiyorsun ve bu yazinin icine dini sokarak bizim de bunu onaylamamizi istiyorsun!
Istedigi kadar karisini sevmesin, istedigi kadar sana asik olsun, bu metresliktir, bu yuva yikmaktir.
O kadinin ve kucucuk cocugun hakkina giriyorsun, bunun vebalini nasil odeyeceksin ?Allah karsisinda bunun hesabini nasil vereceksin?

Askin gozu kor anlarim ama yaptigin seyi savunma bize.
Kafaniz neyle calisiyor anlamiyorum ki..
Kadina ve cocuguna uzuluyorum ben asil.
Yuva yikanin yuvasi olmaz ama cok ornegini gordugum ve kesin tutan bir sozdur bu!

hayır bir de karısı okumamış diye söylüyor ama bunu yapan da o kadar eğitim görüp okuyan mesleği olan birisi.
bazı şeyler gerçekten okumakla olmuyor. bunu da görmüş olduk

öncelikle tüm üyelere hayırlı Ramazanlar, yeni üyeyim ama uzun zamandır bu forumda yazılanları uzaktan uzağa okurdum.. Ama bir gün nerden bilebilirdim ki böyle bir duruma düşeceğimi.. İnsan bazen öyle bir hale geliyormuski mantık, akış tamamen devreden çıkıyormus bende öyle anlardan birindeyim işte:KK43:
Ben 21 yasında doguda gorev yapan bir hemşireyım. Cok sukur bugüne kadar yolumdan şaşmadım hep parmakla gösterilen kişilerden olmaya çalıştım ailemin basını yere eğmemeye çalıştım ve dik durdum. Asla evlilik meraklısı insanlardan olmadım. Hep nasibimi bekledim. Bi gün çalıştıgım hastaneye bir polis geldi, ve ben onu görür gormez tabiri caizse vuruldum nefesim kesildi adeta.. Hic tanımıyordum günlerce namazımda dua ettim Allah'ım bir kerecik konuşmayı nasip et diye. Ve günlerden bir gün Facebook ta onu buldum ve asla yapamayacağım birşeyi yapıp arkadaşlık istegi gönderdim oda kabul etti. Bir şekilde konusmaya başladık ve birbirimizi tamıdıktan sonra bana evli ve bir cocugu oldugunu söyledi. Bunu söyler söylemez ondan hemen uzaklaşmak, bitirmek istedim. İkimizinde suçu yoktu fakat sabaha kadar ağladım kendime kızdım... İşte asıl hikayem bundan sonra başladı. Binlerce şey okudum belki evli erkeklerle beraber olan bayanlarla ilgili yazılan çizilen o kadar şey okudum ki.. Muhtemelen beni yerden yere vurup neden bitirmedin vs. diyeceksiniz.. Ama inanın bu öyle birşey ki nefis değil tutku değil bambaşka birşey.. Ne yaptıysak kopamadık birbirimizden.. Onunda hikayesi çok ama çok farklıymış eşi hiç okumamıs kendi köylerinden birisi sırf babası istedigi icin göreve baslar baslamaz evlendirilmis bugune kadar hiç birsey paylasamamis hep icine atmış..Hep dua ettim dedi Allahım bir gün bende mutlu olacak mıyım diye.. Ama ne yazıkki kaderlerimiz böyle yazılmış:KK43: Biz harama bulaşmadık, sadece Allahımızdan bize hayırlı bir yol çizmesini , herşeyin iyilik ve güzellikle olmasını istedik.. Ve şu an tam tamına 1,5 yıl oldu kaçtım numaramı değiştim haftalarca konuşmadık..ama yine ağlaya ağlaya koştuk birbirimize .. benim annem de karşı kesinlikle olmaz diyor,biliyorum olmaz herşeyden önce masum 5 yaşında bir yavrusu var yuvası var.. Ama oda ben hiç mutlu olamayacak mıyım diyor,, arkadaşlar o kadar çaresizimki kınamayın nolur nolur bende bilemezdim ,, hiç bir genç kız böyle hayal edermi ilk aşkın sevginin böyle gelecegini ,, ama aşk gelirken sormuyor evli mi bekar mı:KK43: tutuldum kurtaramıyorum kendimi bu sevdadan herşeyin farkındayım.. O kadar dua ettim ki bu mübarek gecede.. Ama naçizane fikirlerinize ihtiyacım var sağlıklı düşünemez hale geldim ..
canım benim bir tanıdıgımız vardı . adam 10 yas kucuk unide okuyan kızı 5 cocugunun annesi için aramızda kultur farkı var o ilkokul ben üni mezunuyum paylasımım yok diye tavladı. bosanacagım felan dedi sonra yıllarca kuma olarak yasadılar ayrı evlerde tabi.sonradan gelen ilki ile cinsel birlikteliği oldugunu bilmiyordu sonradan öğrendi bosanmalara kalktı felan.sonrada en küçük tartısmada bana sen kulturlusun diye seviyom demiştiyi kullandı. simdi bak adam evli madem seni istiyor çokda mutsuz adam gibi bosanır. yok eger bosanmayacak yan dal olacagım diyorsan cekecegin acıları tahmin bile edemessin. baska ortamlara gir bekarların oldugu dünyada tek erkeğin o olmadıgını anlarsın yavas yavas

Böyle tipleri Allah islah etsin.
Hadi esini sevmezsen artik sogursun ask gider bunlar olabilir hic kimse bilemezki evlenirken bu sevginin sonsuz oldugunu tabiiki gönül isterki sonsuz olsun ama herzaman olmuyorki iste.

Ama adam gibi bir adam olsaydi karisindan bosanmayi da bilirdi adam gibi o yeni güya sevdigi kadinin karsinina cikardi.
Böyle herifler bundan sonra da bosansa bile ileride gene aynisini yapacak bundan cok eminim.
Yeni bir kiz bulacak ona ayni seyleri anlatacak. Yazik gercekten yazik bu erkeklerin uckur pesinde olmasi kadinlara böyle seyler yasatmalari cok aci. Heleki evli oldugunu bile bile iliski yasayanlari onlara hic sözüm yok insanda biraz edep olur kendisine saygi olur canim ya.

Bundan sonra, yani inşallah tayinim çıkar yepyeni bir sayfa açacağım , asla yaptığımı savunmadım, birseylerin arkasına sığınmadım,, ama benim sınavımda buymus :( en büyük hatam
Herkese teşekkür ederim söyledikleri, yönlendirdikleri icin. Kimseye acamadım icimi , hep attım icime kayboldum dogru yolu bulamadım.

Ufff polis olmuş adam olamamış.
Evleneceği kadını seçecek iradesi bile yokmuş.
16 lık işsiz, güçsüz delikanlılar bile ben sevdiğim kızla evlencem diye masaya yumruğunu vurur.
Sen git babanın aldığı kıza nikahı bas, üstüne çocuk yap.
Sonra da bin hiç mıtlı olimiycik miyim diye ağla!

Kaç kurtar kendini şu kişiliksizden aklın varsa tabi.

Back
X