Esini kucumsemedim asla onun bana anlattıgı hep böyleydi.. Hep icime attım bügune kadar degistiremedim onu dedi
Bugüne kadar aldatan erkeklerden hiç birini " karım çok iyi , fedakar, sevgiyle başladı diye v.s diye söylediğini duymadım.
Hep mutsuzlar , hep zorla evlenmişler , hep zorla , tecavüze uğrayarak çocuk sahibi olmuşlar nedense.
" kalbime sahip olamıyorum , " kalbiniz batsın ikinizinde.
Bir gün 5 yaşındaki çocuğunuzla aldatildiginizda " kalplerine sahip cikamamislar, yazık onlara, kavussunlar " mi diyeceksiniz.
Gerçekten ailenizin başını yere etmediniz mi ? 20 yaş , yolun başıdır. Şimdiye kadar tabi egmezsiniz, daha çocukmussunuz geçen yıllarda.
Kendinizi, hayatınızı, şerefinizi, onurunuzu , o kadını, çocuğu düşünün ve o hayvan demeye bile layık olmayan o adamcigi bırakın.
Akşam eve gittiğinde karısının yemeğini zikkimliyor, yikadiklarini giyiyor, yanında uyuyor, baba diyen o meleğe sarılıyor utanmadan.
Sizde kedinin ciğeri beklediği gibi 1.5 yıldır boşanmaya bile başaramayan o adamı bekliyorsunuz, Yuva yiksin da gelsin size diye.
Zaten evli olduğunu öğrendikten sonra devam ederek yikmissiniz yuvayı, bir kez daha yikmayin.