Düşmem der, yine düşermiş insan.. :(

Yinede yorum yapan herkese teşekkür ederim. Daha sağlam adımlar atıcam daha guzel konular acarım bu günlerde geride kalır ınsallah

Diyorum ya tutulunca kurtamadım kendimi, boguldukca boguldum :KK43: Rabbim düsmanıma bile yaşatmasın bu acıyı
Ya herşey unutuluyor aşk mi ya da erkek mi unutulmayacak sen böyle yaparak zaten adamın evinde huzursuzluk çıkartıyosun adam evine 1 soguksa senin yüzünden 10 kat soğuk oluyor 5 yaşında ki çocuğu düşündüğün bile yok bir de dram yapıyorsun yuva yikanin yuvası olmaz adamdan uzak dur ve ben kendimi evli ve çocuklu bir kadın olarak sana içimdekileri dememek için zor tutuyorum

öncelikle tüm üyelere hayırlı Ramazanlar, yeni üyeyim ama uzun zamandır bu forumda yazılanları uzaktan uzağa okurdum.. Ama bir gün nerden bilebilirdim ki böyle bir duruma düşeceğimi.. İnsan bazen öyle bir hale geliyormuski mantık, akış tamamen devreden çıkıyormus bende öyle anlardan birindeyim işte:KK43:
Ben 21 yasında doguda gorev yapan bir hemşireyım. Cok sukur bugüne kadar yolumdan şaşmadım hep parmakla gösterilen kişilerden olmaya çalıştım ailemin basını yere eğmemeye çalıştım ve dik durdum. Asla evlilik meraklısı insanlardan olmadım. Hep nasibimi bekledim. Bi gün çalıştıgım hastaneye bir polis geldi, ve ben onu görür gormez tabiri caizse vuruldum nefesim kesildi adeta.. Hic tanımıyordum günlerce namazımda dua ettim Allah'ım bir kerecik konuşmayı nasip et diye. Ve günlerden bir gün Facebook ta onu buldum ve asla yapamayacağım birşeyi yapıp arkadaşlık istegi gönderdim oda kabul etti. Bir şekilde konusmaya başladık ve birbirimizi tamıdıktan sonra bana evli ve bir cocugu oldugunu söyledi. Bunu söyler söylemez ondan hemen uzaklaşmak, bitirmek istedim. İkimizinde suçu yoktu fakat sabaha kadar ağladım kendime kızdım... İşte asıl hikayem bundan sonra başladı. Binlerce şey okudum belki evli erkeklerle beraber olan bayanlarla ilgili yazılan çizilen o kadar şey okudum ki.. Muhtemelen beni yerden yere vurup neden bitirmedin vs. diyeceksiniz.. Ama inanın bu öyle birşey ki nefis değil tutku değil bambaşka birşey.. Ne yaptıysak kopamadık birbirimizden.. Onunda hikayesi çok ama çok farklıymış eşi hiç okumamıs kendi köylerinden birisi sırf babası istedigi icin göreve baslar baslamaz evlendirilmis bugune kadar hiç birsey paylasamamis hep icine atmış..Hep dua ettim dedi Allahım bir gün bende mutlu olacak mıyım diye.. Ama ne yazıkki kaderlerimiz böyle yazılmış:KK43: Biz harama bulaşmadık, sadece Allahımızdan bize hayırlı bir yol çizmesini , herşeyin iyilik ve güzellikle olmasını istedik.. Ve şu an tam tamına 1,5 yıl oldu kaçtım numaramı değiştim haftalarca konuşmadık..ama yine ağlaya ağlaya koştuk birbirimize .. benim annem de karşı kesinlikle olmaz diyor,biliyorum olmaz herşeyden önce masum 5 yaşında bir yavrusu var yuvası var.. Ama oda ben hiç mutlu olamayacak mıyım diyor,, arkadaşlar o kadar çaresizimki kınamayın nolur nolur bende bilemezdim ,, hiç bir genç kız böyle hayal edermi ilk aşkın sevginin böyle gelecegini ,, ama aşk gelirken sormuyor evli mi bekar mı:KK43: tutuldum kurtaramıyorum kendimi bu sevdadan herşeyin farkındayım.. O kadar dua ettim ki bu mübarek gecede.. Ama naçizane fikirlerinize ihtiyacım var sağlıklı düşünemez hale geldim ..

Onunda hikayesi çok ama çok farklıymış eşi hiç okumamıs kendi köylerinden birisi sırf babası istedigi icin göreve baslar baslamaz evlendirilmis bugune kadar hiç birsey paylasamamishep icine atmış..Hep dua ettim dedi Allahım bir gün bende mutlu olacak mıyım diye.. Ama ne yazıkki kaderlerimiz böyle yazılmış:KK43: Biz haramabulaşmadık,

Klasik vicdanını rahatlatmaya çalışan ikinci kadın lafları hepte birbirinin benzeri. Okadar okuduysanız evli erkeklere aşk yaşayan kadın hayatlarını bu ayrıntıyada bir dikkat edin.

Ama biz evli kadınlar veya bu duruma karşı herkez. Bu kısmı okurken 'he canım he aynen öyle' diyoruz.

Biz nedesek boş vicdan işi bu.

Neden söyledim cunku hep kendini bu yüzden geri planda tutmus. Özel ögretmen dahi getirmis bi süre ama istememiş esi caba göstermemis

Yaw he he.

Bu durumda yarın öbür gün bu adam doktor kadın bulsa mesela sizi terk eder, eğitime sevdalı ya?!? Başka bir insan hakkında ondan fersah fersah iyiyim tarzı bir şeyler yazmışsınız ama siz de doktora mezunu değilsiniz, atomu parçalamıyorsunuz, başbakan değilsiniz anlatabildim mi?

Yalana bak. Özel ogretmenmis.

Kendisi akademisyen sanki , dünyayı okumuş .

Okumamış birinden neden çocuk yapmış madem okumak onun için çok önemli.
Kadın ilaç mi atmış gazozuna aynı yatağa girmek için.

+1
Metres koca bir olmuş günahsız bir kadını ezikliyorlar akıllarınca. Daha yazmayayım yeni banlandım.

Asla , hayat öyle bir ana getiriyor ki yanı başınızda olanı dahi duymaz hale geliyorsunuz bu kişi ister evli ister bekar olsun

Bu kadar sert acımasız olmayın, lütfen şu an zaten birsey yok uzun suredır bitti konuyu açma amacım bundan sonra ne yapabilirimdi... Ama yerden yere vurulmak dahada acıttı:(

Asla , hayat öyle bir ana getiriyor ki yanı başınızda olanı dahi duymaz hale geliyorsunuz bu kişi ister evli ister bekar olsun

aman ne abarttı niz ya
alt tarafı bir duygu
yok oluyorum yok mahvoldum yok her gün parcalaniyorum
bu kadar mi düşkunsunuz

Gönlüne söz geçiremiyor olabilirsin seni kandırıyor...
Hatta eşiyle olurken seni düşündüğünü söylüyordur adım gibi eminim...
Lütfen hayatını karartma o çocuğa ve esine yazık çok sinirlendim adama pislik...
Tayinini istemissin kaç kurtul bu yanlıştan dön...

İnsan anasının babasının yokluğuna bile zamanla alışıyorken, bu adamda kimmiş ya hu? Nasıl da yüceltmişsin. Tabi ki unutursun. Sen vicdanını rahatlatmak için bahane arıyorsun sadece. Kimler neler neler unuttu.. Gerçekten kınamak yargılamak asla haddime değil. Ama öyle bir yazıyorsun ki bu adam vazgeçilmez gibi.. Bu adam bir "hiç". Anlatabildim mi? hiç.

Egitime ben degil o takıldı.. Bir gun bile esiyle gitmez hic bi yere katılmaz esi
Gönlüne söz geçiremiyor olabilirsin seni kandırıyor...
Hatta eşiyle olurken seni düşündüğünü söylüyordur adım gibi eminim...
Lütfen hayatını karartma o çocuğa ve esine yazık çok sinirlendim adama pislik...
Tayinini istemissin kaç kurtul bu yanlıştan dön...
Allah razı olsun inşallh bu günler geride kalacak arkamda bırakıcam herşeyi...

Hayatımda bir defa evli adam çıkmadı ki karşıma , onun şerefini delik deşik edip dünyaya rezil edeyim.

Sevgilisi varsa bile başını eğen bir nesilden geldiğimizi sanıyordum. Çivisi çıkmış hayatın artık. Gebersin artık hayin insanlar . SŞeref yoksunu erkekleri aynı kişiler bulsa dünya ne iyi olacak.

Nedense hep yuva yıkmaya meyilli, aşk ta aşk , banane o kadından çocuktan diyenlerin karşısına çıkıyor o kıvamı bozuk adamciklar.

Bugün okuduğum 3. Konu. Ben ki sinirleri alınmış bir insanım. Çok sinirliyim şuanda.

öylede yazmışsınki nerdeyse, adamın senin gibi okuyamamış eşine öfke duyacağız ve bre cahil kadın sen nasıl polisle evlenirsin üstelik birde 5 yaşında çocugunuz olmuş hemşire kızımız P papatyam23 ona 6 sene sonra tanışıp aşık olacaktı olduda sen suçlusun bu kızımızın hayallerini çalmışsın :KK12:
zalimlere acımıyorum konu sahibi, sende konuştuğunda zalim,merhametsiz adam ne o cahil karısını hak etmiş nede 5 yaşındaki sabiyi unutma yuva yikanin yuvasi olmaz sen ne kadar kendini acıtasyonla hakla gibi göstermeye çalışsanda şükür gerçekleri görebiliyoruz !

Esiyle olanları onun diliyle anlattım ben.. Gördüğümude soyledim hic bi zaman beraber bir yere gitmezler hep ayrı hep ayrılar nerde olursa olsun. İsin bu kısmı onemsiz artık
Ben coktan bitirdim
Gerçekten ihtiyacım olan sizlerin önerileriydi tasvip etmiyorum asla aslaa... Ama böyle kınanacak şekilde eleştirmeniz icimi burktu.. Hakkınızı helal edin yinede

Neden söyledim cunku hep kendini bu yüzden geri planda tutmus. Özel ögretmen dahi getirmis bi süre ama istememiş esi caba göstermemis

Cidden şaka gibi. Arkadaşim kadının okumamış olduğunu evlenirken de biliyormus. Ayrica ne hocasi bu pardon. Okuma yazma icinse mutlaka ogrenmeye cabalar özel bir hocası olan kisi. Bu devirde okuma yazmayı öğrenmek istemeyecek degil ya. O degilse zarafet kuralları falan olsa gerek :KK45: cok Türk filmi izlemis "sevgilin" galiba. Palavra bence. "Eşim cahil" olayı da yeni moda galiba eski palavralardan sıkılıp yenisini üretmiş olmali.

Back
X