Merhaba
saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bebegenizi. Ben 45 yasindayim 9 ay once evlendim ve subat ayinda tup bebek tedavisine baslamak icin tahliler yaptirdim. ilk yaptirdigim tahlilde amh 0.46 cikti. daha sonra ilaclar ve igneler kullandim ve 1 yumurta folikulu bulundu alalim dedi doktor kaliteli cikmadi malaesef bu arada ben sogan suyu icmeye basladim ve surec bitti ilk yaptirdigim amh tahlilini ayni labaratuvarda yeniden yaptirdim ve ayrica tsh degerleriminde dusmesi gerektigini soyledi doktorum ve uzmani olan diger doktor ilac dozajini yeniden ayarladi. ve tsh icinde yaptirdim. yapilan testlerde amh 0.95 cikti ve tsh ise 7.50 cikti . tsh`in bu kadar yuksek cikmasi imkansizdi. sonucu doktoruma attim ve kullandigim ilaclarin bu kadar yuksek sonuc verip verdirmeyecegini sordum. bu kadar cok etkilemez dedi ve yanlislik yapilmistir baska bir labaratuvarda yeniden yaptir dedi. baska bir hastahanede yeniden yaptirdim ve tsh degerim1.404 cikti kuskulandim ve amh testimide yeniledim. ve sonuc 0.22 cikti. yapilan onceki kontrolde iki yumurtam vardi ve ikiside gelismemis bundan onceki kontrolumde olculdugu kadar hic buyumemis, moralim bozuldu anlatilmaz bir duygu. suan hic iyi degilim ve yarin kontrolum var ve hic gitmek istemiyorum, incir kurune devam ediyorum ve bunun bitiminde testere disli aslan pencesi cayina baslicam. sizi okuyunca umut oldunuz bana.
sevgiyle kalin...