Daha once sordum mu bilmiyorum ama amh ve fsh degeriniz kacti acabaTeşekkürler Evet Tüp bebek tedavisi ile hamileyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha once sordum mu bilmiyorum ama amh ve fsh degeriniz kacti acabaTeşekkürler Evet Tüp bebek tedavisi ile hamileyim
amh degerim 0.10 cikmis. Prof muayene edecek bekliyorum bakalimHadi inşallah canım
Verdin mi canım kan tahliliniDaha once sordum mu bilmiyorum ama amh ve fsh degeriniz kacti acaba
Anladım canım fsh yüksek olunca amh düşük olmasını normal diyor doktorlar sana ona göre ilaç veriramh degerim 0.10 cikmis. Prof muayene edecek bekliyorum bakalim
Insallah bakalim. Ne diy3cek . Kibrisa mi git diyecek deneyelim mi diyecekAnladım canım fsh yüksek olunca amh düşük olmasını normal diyor doktorlar sana ona göre ilaç verir
Bakalim gorucez neye bakicak biktim olumsuz bakan doktorlardan 5 yildir ugrasiyorum. Biriside olur kafana takma demedi. Hep kibris hep kibrisKızlar amh değerine çoğu doktor artık bakmıyor ultrasonda yumurta sayısı önemli onlar için. Fsh ise kaliteyi etkiliyor.
Bakalim gorucez neye bakicak biktim olumsuz bakan doktorlardan 5 yildir ugrasiyorum. Biriside olur kafana takma demedi. Hep kibris hep kibris
Sen hangi ildesin bende burada sonuç alamazsam Kıbrıs'a gitmeyi düşünüyorum yumurta donasyonu için çünkü çok kötüyüm eşimle gece kavga ettik sabaha kadar ağladım çünkü çok fazla kafaya takıyor kendimi eksik ve kötü hissediyorumInsallah bakalim. Ne diy3cek . Kibrisa mi git diyecek deneyelim mi diyecek
Neden Kıbrıs konusunda böylesin olumsuz birşey mi varCanım bana da aynısını diyorlar inan anlıyorum seni. Kıbrıs dediklerine böyle tüylerim diken diken oluyor.
Benim amh 0.08 yani yok gibi bişey. Ama mücadele ile tek sağlıklı embriyo bulduk.
Sen ultrasonda kaç yumurta var ona odaklan ve olan yumurtalarını muhakkak toplattır derim.
Hangi yumurtadan bebek gelecek belli olmaz. Çok denemek lazım bizim için o yüzden işin ucunda para var ama bizimde sınavımız buymuş.
Fsh oranınız nedirCanım bana da aynısını diyorlar inan anlıyorum seni. Kıbrıs dediklerine böyle tüylerim diken diken oluyor.
Benim amh 0.08 yani yok gibi bişey. Ama mücadele ile tek sağlıklı embriyo bulduk.
Sen ultrasonda kaç yumurta var ona odaklan ve olan yumurtalarını muhakkak toplattır derim.
Hangi yumurtadan bebek gelecek belli olmaz. Çok denemek lazım bizim için o yüzden işin ucunda para var ama bizimde sınavımız buymuş.
Yaptıran her kadını çok iyi anlıyorum ve saygı duyuyorum ama doktorların bunu rahatlıkla söylemeleri beni üzüyor yoksa herkesin kendi kararı. Eşinle kavga etmişsin bu aradaNeden Kıbrıs konusunda böylesin olumsuz birşey mi var
Kesinlikle dün gece içmiş sarhoştu çok kötü kavga ettik hırpaladı biraz uyumadım bugün bende soğan kürüne başladım Yasminde kullanıyorum adetim gelince gideceğim işte olmazsa Kıbrıs'a canım çevre baskısıda var sanırım annesi Of canım çok acıyor rabbim hepimizin yardımcısı olsunYaptıran her kadını çok iyi anlıyorum ve saygı duyuyorum ama doktorların bunu rahatlıkla söylemeleri beni üzüyor yoksa herkesin kendi kararı. Eşinle kavga etmişsin bu aradaüzülme madem bu kadar kafaya takıyorsun eşinde kabul ediyorsa o zaman yaptır derim bencede.
Ah bu çevre baskısı yok mu zaten insanı en çok onlar üzüyor.Kesinlikle dün gece içmiş sarhoştu çok kötü kavga ettik hırpaladı biraz uyumadım bugün bende soğan kürüne başladım Yasminde kullanıyorum adetim gelince gideceğim işte olmazsa Kıbrıs'a canım çevre baskısıda var sanırım annesi Of canım çok acıyor rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Kesinlikle canım ailelere bile bilmiyor daha sorunu söylemedik çünkü beni suçlayacaklar biliyorum bu ay ablam ikincisini Doğum yapacak düşün herkesin bana bakışlarını çok ama çok kötüyümAh bu çevre baskısı yok mu zaten insanı en çok onlar üzüyor.Madem böyle sorunlar yaşıyorsun o zaman hiç bekleme derim arkadaşım. Orada anne olup mutlu olan çok ama çok kişi var. Kimse oraya zaten durduk yere gitmiyor. İnsanlar tüm yolları deneyip artık ümidi kalmayınca gidiyor.
Allah yardımcın olsun ve hakkında hayırlısı olsun. Çok zor yaşayamayan bilemez.
Amh 0.89Daha once sordum mu bilmiyorum ama amh ve fsh degeriniz kacti acaba
Değerleriniz iyiymiş umarım birlerinde bu değerlere düşerAmh 0.89
Fsh 8
Çok iyi anlıyorum benimde ablamın 2 çocuğu var, ama kötü olma çünkü üzülsekte olan bize oluyor ayrıca kimseye söylememekle iyide yapmışsın sonra sorular bitmiyor hiç. Bu arada Kıbrıs'a odaklan tüm olumsuzlukları sil düşüncelerinden ve gidip yapacağın görüşmeye odaklan. Orada başarı şansı çok yüksek birden ikizlerin olur ve kocaman bir aile bile olabilirsiniz ve her şey geride kalır.Kesinlikle canım ailelere bile bilmiyor daha sorunu söylemedik çünkü beni suçlayacaklar biliyorum bu ay ablam ikincisini Doğum yapacak düşün herkesin bana bakışlarını çok ama çok kötüyüm
Fsh tan biraz kurtardım sanırım ama kanser tedavisi gördüm ben yumurta kalitem düşüktü 6.tedavimde hamile kaldım birçok doktor kıbrısa git dedi uğraşma ben inatla devam ettim çok şükür RabbimeDeğerleriniz iyiymiş umarım birlerinde bu değerlere düşer
Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın. Meleğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Fsh tan biraz kurtardım sanırım ama kanser tedavisi gördüm ben yumurta kalitem düşüktü 6.tedavimde hamile kaldım birçok doktor kıbrısa git dedi uğraşma ben inatla devam ettim çok şükür Rabbime