Düşük b hcg ? Yardım edin lütfen

symmm

Yine yeniden… Umutla♥️
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
1.824
1.060
333
Merhaba arkadaşlar 8 Ağustos ta aşılama yapıldı bana. 3 gündür 2. Çizgi görünüyor. Bugün gittim test yaptırdım 45 sonuç:( yükselir mi sizce? Bat yarın. Cumartesi testi tekrar yapalım dedi doktorum .. benim gibi bhcg si düşük olup sonradan yükselen var mı? Düzelir mi aceba yoksa sağlıksız bir gebelik mi?

Cnm bnce gayet iyi cikmis icini ferah tut insallah saglikli bir sekilde yukselir degerin

Kesinlikle vardir pozitif olun o gune kadar insallah Allah gonlunuze gore verir size sımsıkı tutunsun

Merhaba arkadaşlar 8 Ağustos ta aşılama yapıldı bana. 3 gündür 2. Çizgi görünüyor. Bugün gittim test yaptırdım 45 sonuç:KK43: yükselir mi sizce? Bat yarın. Cumartesi testi tekrar yapalım dedi doktorum .. benim gibi bhcg si düşük olup sonradan yükselen var mı? Düzelir mi aceba yoksa sağlıksız bir gebelik mi?
Gayet normal bencede, sağlksız gebelk değil

Merhaba arkadaşlar 8 Ağustos ta aşılama yapıldı bana. 3 gündür 2. Çizgi görünüyor. Bugün gittim test yaptırdım 45 sonuç:KK43: yükselir mi sizce? Bat yarın. Cumartesi testi tekrar yapalım dedi doktorum .. benim gibi bhcg si düşük olup sonradan yükselen var mı? Düzelir mi aceba yoksa sağlıksız bir gebelik mi?
cumartesi tekrar test yaptırmadan bilemezsiniz bu sağlıksız bi gebeliğin değil minicik bir bebişin sonucu. içinizi ferah tutun güzel olacak inşallah tersi olması için bir neden yok

cumartesi tekrar test yaptırmadan bilemezsiniz bu sağlıksız bi gebeliğin değil minicik bir bebişin sonucu. içinizi ferah tutun güzel olacak inşallah tersi olması için bir neden yok
İnşallah öyledir :KK200:

Transferin 12. Günde 11.94, 13. Gün 26, 14. Gün 12, 16. Gün 27, 18. Gün 82,2. Bu gibi değerlerlerle hamileliği devam eden düşük değerlerle olumlu sonuç alan var mı? İnşallah Allah her isteyene nasip etsin

24 eylude 142 cikti hcg. 26 eylulde 172 cikti doktior artmasi gerekiyor dedi ama benim olmadi dis gebelik yada dusuk olabilir dedi haftaya ultrasondan bakacak. Moralim cok bozuk .... sizde nasil oldu??

yok tüp bebek değil. klomen kullandım sopnra ayumurta çatlatma asısı vuruldum ve hemile kaldım.daha çok yeni adetimden 5 gün geçti 142 diğeri de 7. gün.

Değerler yüksek bence gayet inşallah hamilesindir 2 gün sonra tekrar kan testi istemiştir doktor değil mi?

Ben reglimden iki gun once test yaptirdim beta degerim 29 cikti. İki gun sonra 85 e yukseldi. Simdi peceteye kahverengi lekeler geliyor cok korktum
Sanirim doktora gitmeliyim degil mi

Back
X