Erkenmi test yaptınız normalde 12 günde test yapmanız gerekmiyor muydu ?8.gün 53.67
10.gün 98.52
12.gün 145.17
15.gün 395.40
20.gün 1030.32
Nasıl sizce kizlar2bb ve 3ab iki embriyo transfer edildi
Evet erken yaptım ama tam anlamiyla 2katı artış yok gibiErkenmi test yaptınız normalde 12 günde test yapmanız gerekmiyor muydu ?
Çok saolun Allah razı olsun.cuma günü doktora gidicem hem belki biraz daha yükselirBaşlarda 2 ye katlamış sonra yavaşlamış ama bu şekilde olupta sağlıklı gebelik geçiren çok fazla kişi var,o nedenle bebeğinizi ve kendinizi strese sokmayın kucağınıza almak nasip olsun.u
Valla içime su serptiniz okdar kişi kimyasal budediki korkmaya başlamıştımCanım bence artışlarda bir problem yok stres yapma sakın
Değerlerin hep iki katı artması beklenmiyor zaten. %60 yeterli görünüyor. Benim de sonlarda iki kat artmamıştı. 6aa embriyo transfer edilmişti. Çok şükür sağlıkla kavuştum bebeğime. Darısı başınızaValla içime su serptiniz okdar kişi kimyasal budediki korkmaya başlamıştım
Yo yo hayır, bence bunu söyleyenler kimyasalı sadece duymuş yaşamamış olanlar, ben kimyasal geçirdim . Kesinlikle kimyasal olduğunu düşünmüyorumValla içime su serptiniz okdar kişi kimyasal budediki korkmaya başlamıştım
Çok saolun öğlenden beri kara kara düşünüyodum çok saolun içim rahatladı.rabbjm sağlıkla buyutmeyide nasip etsinDeğerlerin hep iki katı artması beklenmiyor zaten. %60 yeterli görünüyor. Benim de sonlarda iki kat artmamıştı. 6aa embriyo transfer edilmişti. Çok şükür sağlıkla kavuştum bebeğime. Darısı başınıza
Doktora cuma günü gidicem bakalım o ne dicek söyle bi sağlıklı güzel gelişiyor dese bi oh cekicem.9 senedir ilk defa hamile kaldım onuda kaybetmek istemiyorumYo yo hayır, bence bunu söyleyenler kimyasalı sadece duymuş yaşamamış olanlar, ben kimyasal geçirdim . Kesinlikle kimyasal olduğunu düşünmüyorum
Amin çok teşekkür ederimÇok saolun öğlenden beri kara kara düşünüyodum çok saolun içim rahatladı.rabbjm sağlıkla buyutmeyide nasip etsin
Allah tamamına erdirsin inşallahDoktora cuma günü gidicem bakalım o ne dicek söyle bi sağlıklı güzel gelişiyor dese bi oh cekicem.9 senedir ilk defa hamile kaldım onuda kaybetmek istemiyorum
AminnnnnnnAllah tamamına erdirsin inşallah
benim de kan artışım bu şekilde bende bugün doktora gitcm. Doktorum çok güzel artış dedi. Çok fazla artması da iyi değil diyorlar o yüzden bu normal. Daha önce bi kimyasal bir de kalp atışını duyduktan sonra kalbi durup alınan gebeliklerim oldu onda kan değerlerim oldukça yüksekti. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız8.gün 53.67
10.gün 98.52
12.gün 145.17
15.gün 395.40
20.gün 1030.32
Ay inş tek arzum o canım.bende doktora uma gitcembenim de kan artışım bu şekilde bende bugün doktora gitcm. Doktorum çok güzel artış dedi. Çok fazla artması da iyi değil diyorlar o yüzden bu normal. Daha önce bi kimyasal bir de kalp atışını duyduktan sonra kalbi durup alınan gebeliklerim oldu onda kan değerlerim oldukça yüksekti. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Sen keseyi gordunmu canım.banada haber ver.senin için çok dua edicembenim de kan artışım bu şekilde bende bugün doktora gitcm. Doktorum çok güzel artış dedi. Çok fazla artması da iyi değil diyorlar o yüzden bu normal. Daha önce bi kimyasal bir de kalp atışını duyduktan sonra kalbi durup alınan gebeliklerim oldu onda kan değerlerim oldukça yüksekti. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Yok daha görmedim ben keseyi benim bugün 17.gün daha ilk değerlerim senin değerlerinle aynıSen keseyi gordunmu canım.banada haber ver.senin için çok dua edicem
17.gunde 1000ise çok iyi bisey bu maşallah dahada yükselsinYok daha görmedim ben keseyi benim bugün 17.gün daha ilk değerlerim senin değerlerinle aynı
bende şuanki gebeliğimin öncesinde kimyasal geçirmiştim ama değerler sizin gibi artmamıştı 31-37-42 o şekildeydi ve 5 gün sonunda değer düştü kanama başladı sizin maşallah artış var bence tutmuştur8.gün 53.67
10.gün 98.52
12.gün 145.17
15.gün 395.40
20.gün 1030.32
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?