Düşük beta hcg

sema_41

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
431
270
323
Kocaeli
8.gün 53.67
10.gün 98.52
12.gün 145.17
15.gün 395.40
20.gün 1030.32
Nasıl sizce kizlar 2bb ve 3ab iki embriyo transfer edildi

Başlarda 2 ye katlamış sonra yavaşlamış ama bu şekilde olupta sağlıklı gebelik geçiren çok fazla kişi var,o nedenle bebeğinizi ve kendinizi strese sokmayın kucağınıza almak nasip olsun.u

Başlarda 2 ye katlamış sonra yavaşlamış ama bu şekilde olupta sağlıklı gebelik geçiren çok fazla kişi var,o nedenle bebeğinizi ve kendinizi strese sokmayın kucağınıza almak nasip olsun.u
Çok saolun Allah razı olsun.cuma günü doktora gidicem hem belki biraz daha yükselir

Valla içime su serptiniz okdar kişi kimyasal budediki korkmaya başlamıştım
Değerlerin hep iki katı artması beklenmiyor zaten. %60 yeterli görünüyor. Benim de sonlarda iki kat artmamıştı. 6aa embriyo transfer edilmişti. Çok şükür sağlıkla kavuştum bebeğime. Darısı başınıza

Çok saolun öğlenden beri kara kara düşünüyodum çok saolun içim rahatladı.rabbjm sağlıkla buyutmeyide nasip etsin

Yo yo hayır, bence bunu söyleyenler kimyasalı sadece duymuş yaşamamış olanlar, ben kimyasal geçirdim . Kesinlikle kimyasal olduğunu düşünmüyorum
Doktora cuma günü gidicem bakalım o ne dicek söyle bi sağlıklı güzel gelişiyor dese bi oh cekicem.9 senedir ilk defa hamile kaldım onuda kaybetmek istemiyorum

8.gün 53.67
10.gün 98.52
12.gün 145.17
15.gün 395.40
20.gün 1030.32
benim de kan artışım bu şekilde bende bugün doktora gitcm. Doktorum çok güzel artış dedi. Çok fazla artması da iyi değil diyorlar o yüzden bu normal. Daha önce bi kimyasal bir de kalp atışını duyduktan sonra kalbi durup alınan gebeliklerim oldu onda kan değerlerim oldukça yüksekti. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Ay inş tek arzum o canım.bende doktora uma gitcem

Sen keseyi gordunmu canım.banada haber ver.senin için çok dua edicem

8.gün 53.67
10.gün 98.52
12.gün 145.17
15.gün 395.40
20.gün 1030.32
bende şuanki gebeliğimin öncesinde kimyasal geçirmiştim ama değerler sizin gibi artmamıştı 31-37-42 o şekildeydi ve 5 gün sonunda değer düştü kanama başladı sizin maşallah artış var bence tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…