Düşük beta hcg

Çok saolun inş tutmuştur 9 sene sonunda ilk defa hamile kaldım.dunden beride çoğu insan kimyasal deyince moralim bozulmuştu sayenizde birqz rahatladım.

Bugün 18.gün doktor cumartesi tekrar gel bakalım dedi inşallah ya
Oy maşallah 2 sonra dahada yükselir ve görürsünüz.bakalim benimki nekdar oldu ve görünecekmi benim 20.gunde 1000di yarın öğleden sonra gidiyorum doktora

Merhaba bende de çok yükselmiyor değerler diye çok üzüldüm 5. Gün empriyosu 9. Gün 86 11.gün 162 13.gun 230 çıktı ilk başta ikiye katladı ama sonra katlayamadi 15 gün tekrar kan vereceğim

Merhaba bende de çok yükselmiyor değerler diye çok üzüldüm 5. Gün empriyosu 9. Gün 86 11.gün 162 13.gun 230 çıktı ilk başta ikiye katladı ama sonra katlayamadi 15 gün tekrar kan vereceğim
Bugünkü kan vereceksin hadi inş.bak benimde 20.gunde 1000i gördüm ama benim hal ümidim var.ogleden sonra doktoruma gidicem bakıcaz.sende ümidini kaybetme

Bugünkü kan vereceksin hadi inş.bak benimde 20.gunde 1000i gördüm ama benim hal ümidim var.ogleden sonra doktoruma gidicem bakıcaz.sende ümidini kaybetme
Yarın kan vereceğim yarın 15. Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…