Düşük beta hcg

Kızlar nasıl gidiyor keseyi gördük şimdi kalp atışı için 12 eylülü bekliyorum zaman gerçekten geçmek bilmiyor sizde durumlar nasil

Kızlar nasıl gidiyor keseyi gördük şimdi kalp atışı için 12 eylülü bekliyorum zaman gerçekten geçmek bilmiyor sizde durumlar nasil
Yarını bekliyorum ben hafif hafif ağrılarım var ama dayanılıyor. Tek dayanamadığım mide bulantım boğazımda düğüm gibi duruyo.

Yarını bekliyorum ben hafif hafif ağrılarım var ama dayanılıyor. Tek dayanamadığım mide bulantım boğazımda düğüm gibi duruyo.
Yarın ne olucakti senin

Selam nasıl gidiyor? Benim adet olacakmış gibi ağrılarım oluyo normal mi acaba yaa
Suanlik bi sıkıntım yok çok şükür sadece ara ara baş ağrısı oluyo.belki adet dönemine girdiğin için ağriyordur.bikac güne geçer ağrıların.yada diğer bir şeyde rahim büyüdüğü için hormonlar yüzünden bu ağrılar olabiliyormuş

Bugün gittim çok şükür kalp atışlarını duyduk sol tarafımda ağrı daha fazlaydı doktor bebek o tarafta olduğundandır dedi

Benimde ara ara baş ağrısı oluyor normaldir diye üstüne düşmüyorum

Bugün gittim çok şükür kalp atışlarını duyduk sol tarafımda ağrı daha fazlaydı doktor bebek o tarafta olduğundandır dedi
Ay çok şükür darısı başıma benimde sol tarafimda hep ağrı oluyor

Oy çok şükür rabbime.inan kendimde de duymuş kadar sevindim.hadi gözün aydın.bnde sabah 9da gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…