Bence gayet güzel inşallah kalp atışlarını da duyarsınızMErhabalar benim de transferimin
12 günü değerim 349 çıktı
14 gün değerim 573 çıktı
Şimdi Cumartesi tekrar istediler sizce nasıl değerlerim çok korkuyorum
Aminn inşallah darısı tüm olmayanlara inşallahBence gayet güzel inşallah kalp atışlarını da duyarsınız
Yarını bekliyorum ben hafif hafif ağrılarım var ama dayanılıyor. Tek dayanamadığım mide bulantım boğazımda düğüm gibi duruyo.Kızlar nasıl gidiyor keseyi gördük şimdi kalp atışı için 12 eylülü bekliyorum zaman gerçekten geçmek bilmiyor sizde durumlar nasil
Yarın ne olucakti seninYarını bekliyorum ben hafif hafif ağrılarım var ama dayanılıyor. Tek dayanamadığım mide bulantım boğazımda düğüm gibi duruyo.
Kalp atışını duycaz inşallahYarın ne olucakti senin
Keseyi kaçıncı haftada gördünüzKızlar nasıl gidiyor keseyi gördük şimdi kalp atışı için 12 eylülü bekliyorum zaman gerçekten geçmek bilmiyor sizde durumlar nasil
Ayyyy çok heyecanlı inşallah güzel haberlerle gelirsinKalp atışını duycaz inşallah
5+6 da gördüm keseyiKeseyi kaçıncı haftada gördünüz
Amin amin inşallahSağlıkla kavuşursunuz inşallah
Suanlik bi sıkıntım yok çok şükür sadece ara ara baş ağrısı oluyo.belki adet dönemine girdiğin için ağriyordur.bikac güne geçer ağrıların.yada diğer bir şeyde rahim büyüdüğü için hormonlar yüzünden bu ağrılar olabiliyormuşSelam nasıl gidiyor? Benim adet olacakmış gibi ağrılarım oluyo normal mi acaba yaa
Bugün gittim çok şükür kalp atışlarını duydukSuanlik bi sıkıntım yok çok şükür sadece ara ara baş ağrısı oluyo.belki adet dönemine girdiğin için ağriyordur.bikac güne geçer ağrıların.yada diğer bir şeyde rahim büyüdüğü için hormonlar yüzünden bu ağrılar olabiliyormuş
Benimde ara ara baş ağrısı oluyor normaldir diye üstüne düşmüyorumSuanlik bi sıkıntım yok çok şükür sadece ara ara baş ağrısı oluyo.belki adet dönemine girdiğin için ağriyordur.bikac güne geçer ağrıların.yada diğer bir şeyde rahim büyüdüğü için hormonlar yüzünden bu ağrılar olabiliyormuş
Ay çok şükür darısı başımaBugün gittim çok şükür kalp atışlarını duyduksol tarafımda ağrı daha fazlaydı doktor bebek o tarafta olduğundandır dedi
İnşallah canımAy çok şükür darısı başımabenimde sol tarafimda hep ağrı oluyor
Oy çok şükür rabbime.inan kendimde de duymuş kadar sevindim.hadi gözün aydın.bnde sabah 9da gidicemBugün gittim çok şükür kalp atışlarını duyduksol tarafımda ağrı daha fazlaydı doktor bebek o tarafta olduğundandır dedi
Hep bu hormonlar yüzündenBenimde ara ara baş ağrısı oluyor normaldir diye üstüne düşmüyorum
İnşallah sende duyacaksın çok Farklı yaOy çok şükür rabbime.inan kendimde de duymuş kadar sevindim.hadi gözün aydın.bnde sabah 9da gidicem
Malesef ben duyamadım.kese hiç büyümemiş sağlıksız bebek dedi doktor.ilaclari bırak dedi.buyumedigi için kürtaja gerek yok dedi.İnşallah sende duyacaksın çok Farklı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?