Dusuk betahgc ile saglikli gebeligi olanlar yardim

yazarim canim sabah bir daha normal gebelik testi yaptim pembelesti ama cok koyulasmadi hayirlisi diye dua ediyorum
Bende aynen cnm dayanamiyorum sabah ve aksam tsst yapiyorum bu sabah tekrar yaptim cizgi yine var hafif pembemsi olmus ins devam eder saglikla ya cok korkuyorum yarin sabah bnde kani tekrarlicam artik kesin belli olur ne olacagi cnm hyirlsiyla

Bende aynen cnm dayanamiyorum sabah ve aksam tsst yapiyorum bu sabah tekrar yaptim cizgi yine var hafif pembemsi olmus ins devam eder saglikla ya cok korkuyorum yarin sabah bnde kani tekrarlicam artik kesin belli olur ne olacagi cnm hyirlsiyla
boyle acik pembe cikti

Eklentiler

• 20190626_095316.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 36
Oo seninki baya koyu masallah cnm benimki bi kadar belli degil en son degerin kacti cnm senin bide bugun kacinvi gunun
141.2 cikmis canim 16.gun degerim elim ayagim titriyor suan sana da dua ettim mevlam sana isteyen herkese nasip etsin insallah

Eklentiler

• Screenshot_20190626-100402.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 39
141.2 cikmis canim 16.gun degerim elim ayagim titriyor suan sana da dua ettim mevlam sana isteyen herkese nasip etsin insallah
Oyy cnm ya nasil sevindim suan goz yaslarimi tutamiyorum darisi benim basima olsun ins rabbim duysun beni de sende saglikla al ins evladini kucagina kuzum cok mutlu oldum yaa

Demekki 2si tutunmaya calisti cnm sonradan biri iptal olunca boyle gec cikiyor deger benim ilk tup bebek de aynen boyle olmustu rabbim evladina saglik versin kuzum ya nasil mutluyum suan anlatamam

Benim eski konularıma bakabilirsiniz. 9. Gün beta hcg 4 ile başladım 3000 üstüne bile çıktım. Kasede gördüm ama kuzucum gitmiş sol tüpün ucuna tutunmuş. Bulunduğu yerden dolayı beta hcg yavaş salgılanmış. Rahîm içine doğru ilerlemişti ama kanama oluştu kese etrafında ve düşük yaptım. Yani yükselebiliyor. Benim şanssızlığım yanlış yere tutunmuş inşallah sizinki yükselir sağlıkla​

Ayy cnm ya valla umut oldun benimde 7. Gun 10 cikti degerim ins yukselir saglikla kavusurum bnde

Demekki 2si tutunmaya calisti cnm sonradan biri iptal olunca boyle gec cikiyor deger benim ilk tup bebek de aynen boyle olmustu rabbim evladina saglik versin kuzum ya nasil mutluyum suan anlatamam
Allah razi olsun canim cok acilar cektim ins artarak devam eder keseyi kalp atimini da duyariz 2017 de basladim tedaviye aylarca bekledim insulin direnci prolaktin hormonlarim dussun diye esimde sperm azligi vardi 3 milyon 1.denemede gebe kaldim 10 haftalikken kaybettim dusuk olmadi kurtaj dediler beni zehirlemis kurtaj sonrasi belimi dogrultamadim 3 ay egilerek gezdim kasiklarimda cok agri oldu histeroskopi oldum sonra 2.deneme negatif sonra kistin var dediler miyomda varmis acik ameliyat oldum bagirsaklarima yapisik buyudugu icin ultrasyonda gorulmemis 8cm buyuklugunde 3 4 tane miyom kist alindi tuplerim baglandi hergun agladim nerdesin aileme tedavimi diyemedim annem kanser hastasi cunku uzulur diye evde surune surune tuvalete gittim geldim sonra bir daha histeroskopi prp dedi oldum 3.tup bebek 2 embriyo kondu kalbim elimde gunleri zor ettim hamd olsun rabbime ins devami gelir saglikla kucagima alirim rabbim sana da nasip etsin cok zor maddi manevi tukenmistim dualar ediyorum hala Allah isteyen herkese tattirsin hayirli saglikli evlad icinde de bize

insallah canim saglikla yukselir daha sonra bebegin oldu mu dualarimdasin bana da umut oldun

Ayni durumdayim bnde cnm 3. Tup bebegim benimde ilki 12 haftalik kurtaj oldum ikinci 2 aylik kendisi dustu buda 3. Boyle oldu cnm ins benimki de donus yapar ve saglikla kavusuruz benimde ilk 2sini esim ve ben biliyorduk sadece bunu herkes biliyor daha zor gecti ins rabbim yuzumuzu guldursun rabbim evladini sana bagislasin simsiki tutunsun kuzun sana cnm allahim darisini isteyen herkese nasip etsin ins saglikla

ben cok soylemek istedim ailelere ama esimin ailesine soylesem kendi ailemde duyucakti demedik tek basina gecirmek bu sureci cok zor seni oyle iyi anliyorum ki dua etmekten baska elimizden ne gelir ki kuzum yicek ekmek icecek sulari varsa dunyaya gelirler ben sevindim ama hala elim yuregimde

Aynen otle cnm en iyisi kimsenin bilmemesiymis onu anladim ben bilince insanlarin sorulari bitmiyor cnm oldumu olmadi tuttumu tutmadimi e
Kendimiz zor atlatihoruz ama eslerimiz sagolsun hep destekcimiz aynen kuzum yiyecek ekmegi varsa gelsin saglikla ins dikkt et snde kendine artij

Hastaneden aradilar artis var ama cuma bir daha kan verin ultrasyon icinde saat 2 ye randevu dedi kapattilar hayirli olsun ne biliyim baska bise demedi hizli hizli konustu kapatti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…