Dusuk betahgc ile saglikli gebeligi olanlar yardim

ins artis olmustur kac cikti gebeliginiz

amin ins senin de degerlerinde artis olur ben ayetel kursi okuyorum durmadan sen de oku canim dunya dua uzerine donuyor rabbim isteyen herkese icindede bize hayirli saglikli evladlar nasip etsin

Anladim cnm ins bizde guzel sonuclar aliriz bnde yarin sabah kan vericem bakalim ins benjmde artar degerim saglikla idrar testi yapiyorum hala oyle cok bi koyulasma yok cnm sen yapiyomusun hic yaptin mi yada idrar da nasil cikti koyulugu belli mi cnm

Anladim cnm ins bizde guzel sonuclar aliriz bnde yarin sabah kan vericem bakalim ins benjmde artar degerim saglikla idrar testi yapiyorum hala oyle cok bi koyulasma yok cnm sen yapiyomusun hic yaptin mi yada idrar da nasil cikti koyulugu belli mi cnm
Bu sabah idrar testi yaptım canım dünkü gibi hayalet çizgi belli belirsiz...

Bide idrari damlatir damlatmaz cikiyormu senin benim once hic cizgi yok sonradan 15 sonra falan beliriyor cok hafif pembe gibi

Canım çekmeye çalıştım ama fotoğrafta hiç görünmüyoki benmki pembe de değil grimsi gölge gibi ve dediğin gibi 15 dk sonra görünebiliyor.
Ayni demekki cnm ikimizinde belirdikten sonra cok az pembe kaliyor ama sonra dedihin gibi durdukca benimde grilesiyor cnm se yine de atabilirmisin resi bende ekliyim bakayim benimde resimde hic belli olmuyor ama karsilastirma yapalim olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…