Düşük, kürtaj, fare, iç dökme…

Teşekkür ederim yazdıklarınız için. Haklısınız, insan evden soğuyunca da tüm hayatı etkileniyor. Bakın bu saat oldu hala yatmadım, dün de 6 gibi yatmıştım 8 de işe gidiyorum zaten. İki saatlik uyku ileydim ama bugünde uyuyamıyorum. Bir tıkırtı duyar gibi oluyorum gözüm açılıyor ödüm kopuyor..

Başınız sağ olsun Bana doktor “sağlıklı bir embriyo bungee jumping yapsan bile tutunur hiç bir şey olmaz ama sağlıksız ise bir saniye bile ayağa kalkmadan yatsan da düşer” demişti. Sizin suçunuz yok yani üzmeyin kendinizi.

Kötü düşünme arkadaşım,sen sonuçta böyle olmasını istemezdin.Biz ne yaparsak yapalım her şey iyisiyle kötüsüyle olacağına varıyor.İyi bir ilaclamaciyla anlaşin.Bahçeli evlerin maalesef bu sıkıntısı oluyor.Derinlemesine de bir temizlik yaptirirsiniz.insallah en kısa zamanda çözüm bulursunuz.

çok üzgünüm kaybınız için. ama kendinizi suçlamayın. korkmanız gayet normal bir refleks. hamileliğinizi etkileyecek bir şey yok. arkadaşlar da söylemiş. böyle olması gerekiyormuş demek ki. sizinle ne ilgisi var. böyle düşünmeyin.
ayrıca anlıyorum insan evinden bir kere soğuyunca giresi bile gelmiyor. ama zamanla unutacaksınız. daha çok yeni. zaten gerekli önlemleri almışsınız. yapılacak her şey yapılmış. tatilinize odaklanmaya çalışın.

insallah öyle yapmaya calısacapım

Birincisi dusugunuzun fare korkusundan oldugunu hic zannetmiyorum.
Ikincisi acilinden bir uzman ile gorusmeniz lazim gibi.

Alt kat komşum hamile olduğunu bilmeden tatile gideceğim diye geciktirici ilaç kullanmış tatil sonrası hamile olduğunu öğrenmiş sonuç şuan 7 yaşında sağlıklı bir evlat sen korktun diye değil ilk ay ya hep ya hiç prensibi vardır sağlıklıysa embriyo tutunur değilse düşük olur lütfen kendini suçlama

Çok üzüldüm. Herkes yazmış zaten sizin bir suçunuz yok .bebeğiniz için ben de çok üzüldüm. Kendi yasadigim apartmanda da fare skntisi vardı sizi anlıyorum eve gelmek istemiyordum ben de Allah yardimciniz olsun , isterseniz destek alın, bebeğini kaybetmek ağır bir travma.sizin için dua edecegim

teşekkür ederim.. yavas yavas atlatmaya calısıyorum. rapordan sonra işe gelmek iyi geldi kafam dagıldı. evdeyke hep böyle seyler düsünüyordum. simdi daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…