Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

[QUOTE="evrem_evrem11, post: 36806382, member: 5bilemiyorummis olsun.benm kuzenmdede aynisi oldu ama acikcasi artik hastane gormek istemiyorum mevlam ne eylerse dedim.cunku oncesinde cok dikkat ettim herseye,kontrollere gittim vs sonuc husran.tekrar ugrasmayim kafaya takmayim dedim ama bu pihtilasma icin hamile oldugumuzu ogrenip test yaptirabiliyormuyuz yada direkt coraspirin onlem amacli kullanilirmi[/QUOTE]
Biz tekrar hamile kaldiktan sonra yaptirdik ama nedesem bilemedim simdi.ama hamile oldugunuzu ögrendiginuzde beklemeden coraspine baslayin.Allah gönlüne göre versin insallah.

iyiyiym canm sen nasılsın?evet gittim dr her şey yolundqa dedi bi sorun yok siyah akıntım da kesildi şimdi adetımı beklemedeyım :) sen naıslsın canım?
cok sukur..insallah sennde 2.adetin normal duzeninde gelir sknti yasamazsin.bende iyiyim canm 2.adet donemi bitti..folik asite basladim tekrar,ovulasyon testi aldim.bayramda insallah aylar sonra memlekete gidicez hayirli guzel haberle gitmek istiyorum yoksa herkes ensonki olayi soracak kendilerince teselli edecek bilmeyenler artk bebek yokmu deyip sinirimi bozacak falan..allah hakkimizda hayirlisini versin

Biz tekrar hamile kaldiktan sonra yaptirdik ama nedesem bilemedim simdi.ama hamile oldugunuzu ögrendiginuzde beklemeden coraspine baslayin.Allah gönlüne göre versin insallah.[/QUOTE]
tsk ederim bu aspirin olayi aklimda.ogrenir ogrenmez dusuk yaptigimi ve boyle biseyin olabilecegini soyleyip test isticem insallah.umarim.sorunsuz skntisiz yeniden hamilelikle bebeklerimizi kucagimiza alalim sizinkinide tamamina erdirsin rabbim

Biz tekrar hamile kaldiktan sonra yaptirdik ama nedesem bilemedim simdi.ama hamile oldugunuzu ögrendiginuzde beklemeden coraspine baslayin.Allah gönlüne göre versin insallah.
tsk ederim bu aspirin olayi aklimda.ogrenir ogrenmez dusuk yaptigimi ve boyle biseyin olabilecegini soyleyip test isticem insallah.umarim.sorunsuz skntisiz yeniden hamilelikle bebeklerimizi kucagimiza alalim sizinkinide tamamina erdirsin rabbim[/QUOTE]
amin inşallah...

Insallah canim ekim ayinda denemeye basliycam bende bakalim artik hakkimizda hayirlisi cok heyecanla bekliyorum ne guzel olur keske beraber kalsak:)

Tesekkur ederim gercekten kizlar,iyiki boyle bi sohbet alani bulmusum,bu tur kotu olaylar gecirip evlatlarini kucaklarina alanlari okudukca dahada bi umutlaniyorum.Rabbim dileyen herkese hayirli bi zamanda saglikli gebelikler nasip etsin..

Tesekkur ederim gercekten kizlar,iyiki boyle bi sohbet alani bulmusum,bu tur kotu olaylar gecirip evlatlarini kucaklarina alanlari okudukca dahada bi umutlaniyorum.Rabbim dileyen herkese hayirli bi zamanda saglikli gebelikler nasip etsin..
Aminnn canim ins en kisa zamanda burda guzel haberlerimizi paylasalim birbirimize umut olalim vakti geldiginde olacak ama iste hemen olsun istiyor insan elimizden geleni yapip tevekkul etmekten baska caremiz yok Rabbim buyuk bol bol dua edelim de gondersin bebislerimizi bize:)

amiin..ben artik stresi biraktim az biraz..oluruna birakiyorum ..sizde oyle yapmaya calisin rabbim buyuk elbet bi zamani var..burda sohbet ediyoruz ki bunlari yasayan bilir anlar diye..gonuller ferah olsun canlar..

Insallah canim ekim ayinda denemeye basliycam bende bakalim artik hakkimizda hayirlisi cok heyecanla bekliyorum ne guzel olur keske beraber kalsak:)
ayy ne guzel olur ya..:)ben gecen ay baslamistim ama asiri stresliydim hemde cok umutluydum ama kendmi bu ay yipratmicam insallah:)hangi sehirdesin

ayy ne guzel olur ya..:)ben gecen ay baslamistim ama asiri stresliydim hemde cok umutluydum ama kendmi bu ay yipratmicam insallah:)hangi sehirdesin
Bursadan katiliyorum:) canim bende ilk ay cok stres yaptim aslinda sirf rahatlamak icin bekliyorum birazda benim kasiklarimda bir sislik var canim genelde iliskiden sonra daha fazla oluyor dokulucek gibi agriyor adetime az kaldi o yuzden mi bilmiyorum ama sanada sorayim dedim?

Bide ben bu ay corek otu bal tarcin ve incir kuru yapayim diyorum sen biseyler yapiyomusun destek olarak ?son surat hazirliyorum kendimi Rabbim nasip etsin en kisa zamanda hepimize ins

seninkini bilemicem ama gecen hafta adetime yakin donemde kasiklarimda surekli agri tabi ben hamileyim galiba diyorumki bi gun aksam sag kasigima tek noktada feci agri saplandi ara ara hafifliyor sonra ani bi agri yine ama.sadece sag tarafta tek bi yer.netten baktigimda apandisit falan yaziodu geceydi esim yoktu falan.o agriyla yattim meger adet olmusum.normalde cok agrim olur zaten ama bu ay adet agrilarim degisikti kurtaj sonrasi 2.di ya belki duzene giriodur.adet gunune bikac gun varsa bekle yoksa hastaneye bi git.kendinide sicak tut dicem ama hava sicak olinca ben hic dikkat etmedim ondandir diye dusundum

Bende oyle corap filan giyiyorum ama bugun daha cok tedirgin olmaya basladim benimde sol tarafimda ara ara oluyor adetimi bekliyim eger gecmezse oyle gidiyim dedim karnim nasil sis gorsen hamile gibiyim ama olamaz yani hic denememiz yok ama neden acaba boyle oluyor bilmiyorum canim

1 hafta var adetime benim canim beklesem mi napsam ki ya?

1 hafta var adetime benim canim beklesem mi napsam ki ya?
hmm normalde boyle olurmuydu peki.yani 1hfta onceden belirtisi baslarmiydi siskinlik vs.eger dayanilmaz skntili durumsa bi git doktora degilse bekle cnm sicak su torbasi sicak havlu falan koy ayaginn altina dinlen

insallah canım düzenli gelsin cok zaman gecmesın :) ov testının ben cok faydasını gördum insallah senınde işine yarar millet bilip bilmeden konusuyo sen bosver onları inşallah hayırlı haberler alırız senden.ben kimseye söylememeyı dusunuyorm bebegı görup kalp atısnı duyana kadar ama dayanabilirmıyım onu da bilmıyorm :):):)

canm bizde soylememistik esim dedi kalp atisini duyalim bebegi gorelim oyle diyordu.kurtajdan sonra kendme geldim moral olarak oyle aradik aileleri gebelik vardi boyle boyle oldu suan iyiym diye.en mantiklisi bu bence.daha ortada bebek yok gebelik var ama 5-6mm lik bisey:)ovls ilk kez kullancam bugun bakalim hayirlisiyla insallah herkese nasip etsin hepberaber sevinelim guzel haberlerle:)

Bende aynisini dusunuyorum bi olsun cinsiyetiyle birlikte soyliycem diyorum hep:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…