- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
Benim kürtajın 24.günü adet oldum normalmidir bu süre..ilk adetim kürtaj sonrası..ağustos 8 kürtaj tarihim...ama bebeği ağustos 7 de düşürdüm.(blmmmm hayal kirikligi yasiyorum.kurtaj oncesi dongume gore dun adet gunmdu ve gece oldum ama ben hic beklemiyordum.bu ay yumurtlama gunumu bilemem degsmstr diye gunasiri du folik asitimide aliyrdm cok umutluydm ama belirti yoktu.gece kendmi birakip agladim agladim hem hayal kirikligi hem agri..ne zormus rabbim..yillarca bekleyenlere de sabrini bol versn allahim hayirli zamanda nasip etsin insallah
Benim kürtajın 24.günü adet oldum normalmidir bu süre..ilk adetim kürtaj sonrası..ağustos 8 kürtaj tarihim...ama bebeği ağustos 7 de düşürdüm.
normal canm..ne guzel onune bakarsin artik:) allah hayirli zamanda versin bizlere ve isteyenlere:)Benim kürtajın 24.günü adet oldum normalmidir bu süre..ilk adetim kürtaj sonrası..ağustos 8 kürtaj tarihim...ama bebeği ağustos 7 de düşürdüm.
Kanama alanım vardı..birde kan pıhtılaşması var bende o yüzden.normaldir canım ne güzel senı sıkıntıya sokmadan gelmiş inşallah bundan sonrada düzenli bi şekilde sevam eder ve bebeişinde gelir :) nedn düşük oldu?
Kanama alanım vardı..birde kan pıhtılaşması var bende o yüzden.
günaydın arkadaşlar bende sizin gibiyim 4,5 yaşında bi kızım var geçen senelrde 2 kez kürtaj oldum ilki boş kese digeri kalp atışının durması nedeniyle bir çok test yaptırdık ve kan pıhtılaşması oldugu ortaya çıktı son düşügümün üstünden 1 yıl geçti follik asit bebek aspirini kullanıyorum son 5 aydır tekrar bebebk istiyoruz ama hala yokbu ay umutlu gibiyim 5 eylül bat tarihim ama karın agrılarıma bakılırsa yine olmadı diye düşünüyorum ...ilk ççocugum da hiç bi sorun olmamıştı hemen hamile kalmıştım pıhtılaşma falan bişi yokru şimdi hamile kalırsam igneye baslancak rabbim hayırlısını varsin isteyen herkese
öyle canım rabbim isteyen herkese versingecmıs olsu canım insan inanamıyo ilkinde bişey olmayıp 2.sinde olunca ama hersey Allahtan insallah en kısa zamanda bebeiğine kavusursun :)
Mrb arkadaşlar.Eşimle flört dönemi uzaktaydık evlendikten sonra hasret giderelim ,yaşayamadıklarımızı yaşayalım dedik.evlendğim yıl çalıştım eğitmenim.geçen sene de dershane,kpss derken yaza düşünelim artık dedik ve mayıs ayında kontrole gittim,folik asite başladım ve haziran 12 de regl günüm ve berat kandili günü yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim.tabiki büyük sevinç,heyecan ve kimseye söylemedik birkaç komşum dışında.sınav geçsin kalp atışını duyalım vs diye.sonra 21 haziranda 5,5haftalıkken kanamayla hastaneye gittik.ve 23 haziranda kürtaj oldum kese için.doktor 2ay ara verin dedi ama benm düşüncem 1regl dönemi beklemekti sadece.bugn 40 gün oldu ve dün kontrole gittim tekrar ,rahim temiz şükür.tarlusal verdi ve biz yeniden istiyoruz deyince doktorum güldü ve adetinden sonra folik asite başla dedi..şimdi 4gözle bekliyorum misafirihepimiz hayırlısıyla kavuşalım bebişlere sizler ne durumdasınız
Canim meraba bizim hikâyemiz aynı bende öğretmenim kpss dershane derken evlendikten sonra bizde 1 yıl korunDuk aynı senin gibi Mayıs ayında hemen olmaz die korunması bırak ve hemen ilk ay hamile kaldım. Ama uzun süre 8 haftalik bebeğinin gelişimi 6. Haftada durmuş. Rutin kontrolde farkettik temmuz 18 de kürtaj oldum. Ilk adetin 19 ağustosta geldi ama suan daha çok bebek istiyorum doktor 2 ay korunma verdi ama bi problem yok gibi hissediyorum ben kararsız tekrar denesem mi beklesem mi yine aynı şeyler olursa die korkuyorum benim gibi olan arkadaşlar fikirlerinizi ihtiyacım varMrb arkadaşlar.Eşimle flört dönemi uzaktaydık evlendikten sonra hasret giderelim ,yaşayamadıklarımızı yaşayalım dedik.evlendğim yıl çalıştım eğitmenim.geçen sene de dershane,kpss derken yaza düşünelim artık dedik ve mayıs ayında kontrole gittim,folik asite başladım ve haziran 12 de regl günüm ve berat kandili günü yaptığım testle hamile olduğumu öğrendim.tabiki büyük sevinç,heyecan ve kimseye söylemedik birkaç komşum dışında.sınav geçsin kalp atışını duyalım vs diye.sonra 21 haziranda 5,5haftalıkken kanamayla hastaneye gittik.ve 23 haziranda kürtaj oldum kese için.doktor 2ay ara verin dedi ama benm düşüncem 1regl dönemi beklemekti sadece.bugn 40 gün oldu ve dün kontrole gittim tekrar ,rahim temiz şükür.tarlusal verdi ve biz yeniden istiyoruz deyince doktorum güldü ve adetinden sonra folik asite başla dedi..şimdi 4gözle bekliyorum misafirihepimiz hayırlısıyla kavuşalım bebişlere sizler ne durumdasınız
gecmisler olsuun ayni hikayemiz evet.sadece ben daha erken kaybetmism.bize 2ay dedi ama ben ilk adetten sonra kornmdm cok da umutluyfm ilki hemn oldu diye ama maalesf adt oldm sukur dongum ayni devam.bgn ovulasyon testi siparis etcem.atamada olmayacak teknik ogretmenm ama ben calismadan duramam vekil ogretmenlige basvurdum hem evde olursam kafayada cok takiyorum.demekki rahim toparlanmadi diyoruzCanim meraba bizim hikâyemiz aynı bende öğretmenim kpss dershane derken evlendikten sonra bizde 1 yıl korunDuk aynı senin gibi Mayıs ayında hemen olmaz die korunması bırak ve hemen ilk ay hamile kaldım. Ama uzun süre 8 haftalik bebeğinin gelişimi 6. Haftada durmuş. Rutin kontrolde farkettik temmuz 18 de kürtaj oldum. Ilk adetin 19 ağustosta geldi ama suan daha çok bebek istiyorum doktor 2 ay korunma verdi ama bi problem yok gibi hissediyorum ben kararsız tekrar denesem mi beklesem mi yine aynı şeyler olursa die korkuyorum benim gibi olan arkadaşlar fikirlerinizi ihtiyacım var
bende 28 agustosta kurtaj oldum yanı 1 hafta önce.bende ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum dr 2 ay korun dedı inşallah bebişerimz bizi bekletmez ve saglıkle evlatlarımız olurCanim meraba bizim hikâyemiz aynı bende öğretmenim kpss dershane derken evlendikten sonra bizde 1 yıl korunDuk aynı senin gibi Mayıs ayında hemen olmaz die korunması bırak ve hemen ilk ay hamile kaldım. Ama uzun süre 8 haftalik bebeğinin gelişimi 6. Haftada durmuş. Rutin kontrolde farkettik temmuz 18 de kürtaj oldum. Ilk adetin 19 ağustosta geldi ama suan daha çok bebek istiyorum doktor 2 ay korunma verdi ama bi problem yok gibi hissediyorum ben kararsız tekrar denesem mi beklesem mi yine aynı şeyler olursa die korkuyorum benim gibi olan arkadaşlar fikirlerinizi ihtiyacım var
bende 28 agustosta kurtaj oldum umarım adetımız cok uzun sürmeden gelir cuma gunu kontrole gidicem inşallah bişey cıkmazmerhaba
ben de aranıza katıldım ne yazıkki 21 ağustosda kürtaj oldum 7 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için.Daha yeni kendime geldim.Doktorum 3 ay ara ver dedi ama ben hiç istemiyorum beklemeyi hemen denemek istiyorum .
inşallah bebişin senınledır canımarkadaşlar merhaba ben de sizlerdenim... 2 adet dönemi geçirdim bu ay denemeye başladık 2 gün daha kanamam olmazsa inşallah test yapcam çok heyecanlıyım Rabbim hepimize yavrularımızı kucağımıza almanın sevincini yaşatır inşallah... ben de aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum ama vazgeçemeyiz denemek zorundayız inşallah ilk ve son kaybımızı yaşamışızdır
bence hiiiç söyleme bunun uzun bi süreç oldugunu anlat insallah en kısa zamanda hamile kalırsın ve kardeşi gelir oğluşununBeklemek çok zor... Benim bir çocuğum olduğu halde 3 ay beklemek zor geliyor bana. Birde oğlum hala kardeşi olacak diye bekliyor söyleyemedim kaybettik diye .Nasıl anlatıcam bilmiyorum 1-2 ay sonra tekrar hamile kalırım belki hiç söyleyip üzmesemmi diyorum.Ne dersiniz?
bukadar ayni duygular yasanir yahu..aynen 2yildir hic oyle istek yoktu cocuk adina zaman nasil gecti anlamadim bile.sinavdan once korumayi birakalim nasip diyelim dedik ki o da o ay tuttu hatta adetimden once bile ogrendim.sinava 10gun kala dusuk kurtaj oldu ama hiic dusunmeden sinava konsatre oldum.ama sinav sonucu aciklaninca bi sure bunalim takildim sinavda olmadi bebekte elde koca bir sifir diye.sonra adet olamadim 40gun kontrole gittigimde hem adet soktrucu verdi hemde tekrar istedigimi soyledim o da bisey demedi ama bu ay olmadi simdi reglim bitsin ovulasyon testi siparis ettim insallah bakalim.belki bayrama cifte bayram yasarizBende teknik öğretmenim canım aynı durumumuz benimde atama olmaz büyük ihtimal nasip tabi ben hala korunuyorum 2. Adetim bekliyorum sonra olur inşallah seninde mi korunmayi birakinca ilk ayda olmuştu canım çok zor bir durum bunu yaşamadan önce bu kadar hevesli dilim inan ama annelik hissi çok başka herseye rağmen şu an çok istiyorum ama doktor öyle dediği için keşke demem için bekliyorum sadece doğru mu yapıyorum bilmiyorum? Sen tekrar doktora gittin mi bebek düşünmeye başlamadan önce?
bence hiic soylemeyin belki yine olur cocuk ne bilsin nekadar surede dogdugunu oyalayabilirsiniz yani uzulmesin bosunaBeklemek çok zor... Benim bir çocuğum olduğu halde 3 ay beklemek zor geliyor bana. Birde oğlum hala kardeşi olacak diye bekliyor söyleyemedim kaybettik diye .Nasıl anlatıcam bilmiyorum 1-2 ay sonra tekrar hamile kalırım belki hiç söyleyip üzmesemmi diyorum.Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?