- 3 Ekim 2009
- 114
- 28
- 123
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
Canım benimde karnım hamileymişim gibi şiş .Hatta kürtajdan sonra kilo aldım.Daha adetime 1 hafta var yani düzenim bozulmadıysa (3 hafta oldu kürtaj olalı)Ben adetten sonra normale dönerim diye umuyorum.Bu arada ben de Bursa dayım.Senin dr un kimdi?Bende oyle corap filan giyiyorum ama bugun daha cok tedirgin olmaya basladim benimde sol tarafimda ara ara oluyor adetimi bekliyim eger gecmezse oyle gidiyim dedim karnim nasil sis gorsen hamile gibiyim ama olamaz yani hic denememiz yok ama neden acaba boyle oluyor bilmiyorum canim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm.Kizlar mart ta 2 bucuk aylik bebegim karnimda oldu kurtaj oldm doktrm 3 ay korunun dedi. Esim burda olmadigi icin mecburi bi korunma oldu benim icin.temmuzda esim geldi 28 temmuzdaadet oldum suan 7 haftalik hamilyim cokkk sukur. Rabbim herkese nasip etsn
Merhaba arkadaşlar ben de 5,5 haftalik iken düşük yaptım zor bir durum gerçekten tekrar düşünüyoruz ama daha adet günümü bilmiyorum daha 3 hafta falan oluyor düşük yapalı 1 ay sonra tekrar hamile kalırsın dedi d oktor aranızda düşükden sonra hemen hamile kalan var mı
Sevil pakerdi canim bugun daha iyiyim gecti sayilir neden oldu anlamadim bende adetime az kaldi o yuzden ondandir die doktora da gitmedim senin doktorun kim canim?Canım benimde karnım hamileymişim gibi şiş .Hatta kürtajdan sonra kilo aldım.Daha adetime 1 hafta var yani düzenim bozulmadıysa (3 hafta oldu kürtaj olalı)Ben adetten sonra normale dönerim diye umuyorum.Bu arada ben de Bursa dayım.Senin dr un kimdi?
Ben düşükten hemen sonra hamile kalanlar olduğunu duydum ki 1 ay sonra daha rahat olur bence.Benim dr 3 ay korunma verdi ne güzel seninki 1 ay demiş.Ama bende ilk reglimden sonra denemek istiyorum.Merhaba arkadaşlar ben de 5,5 haftalik iken düşük yaptım zor bir durum gerçekten tekrar düşünüyoruz ama daha adet günümü bilmiyorum daha 3 hafta falan oluyor düşük yapalı 1 ay sonra tekrar hamile kalırsın dedi d oktor aranızda düşükden sonra hemen hamile kalan var mı
Özlem Oruç Şener .Ben beğendim doktorumu ,kötü bir olay yaşadım ama yinede değiştirmicem ona devam edicem.Bana karşı tavırları ilgisi çok iyiydi.Çok destek oldu .Sevil pakerdi canim bugun daha iyiyim gecti sayilir neden oldu anlamadim bende adetime az kaldi o yuzden ondandir die doktora da gitmedim senin doktorun kim canim?
Ayy ne guzel Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah darisi basimiza bol bol dua et bizede:)Kizlar mart ta 2 bucuk aylik bebegim karnimda oldu kurtaj oldm doktrm 3 ay korunun dedi. Esim burda olmadigi icin mecburi bi korunma oldu benim icin.temmuzda esim geldi 28 temmuzdaadet oldum suan 7 haftalik hamilyim cokkk sukur. Rabbim herkese nasip etsn
O hangi hastanede canim?Özlem Oruç Şener .Ben beğendim doktorumu ,kötü bir olay yaşadım ama yinede değiştirmicem ona devam edicem.Bana karşı tavırları ilgisi çok iyiydi.Çok destek oldu .
Medical park da.Jimer'e de gittim ben orda da Aylin Hanım vardı.O da iyidi ama ben Özlem Hanım'a daha çok ısındım.O hangi hastanede canim?
Bende 18 temmuzda oldum kurtaj ilk adetim 30 gun sonra geldi 2. Adetimi bekliyorum bende doktorum 2 ay bekle dedi bir hafya sonra gelmesi lazim 2. Adetiminde sonra bende corek otu kuru ile incir yapiyim diyorum insallah faydasi olur da bir dahaki aya guzel haberlerimizi yazariz:)kızlar ben 15 temmuzda kürtaj oldum 46. gün adet oldum ve bugun adetten sonra 13. günüm çörekotu kürünü denedim dün bitti bugunde incir yicem çatlaması için.. of off doktora gitmk istemiyorum artık pskolojim bozuldu ya tamamen napıcammm ben of
Bende doktorumdan cok memnunum ama keske boyle bisey yasamasaydim psikolojik olarak gidemem gibi geliyor bakalim canimm Allah tekrar o gunleri gostersin bize insallah Alllah verdikten sonra zatem kendiliginden geliyor hepsiMedical park da.Jimer'e de gittim ben orda da Aylin Hanım vardı.O da iyidi ama ben Özlem Hanım'a daha çok ısındım.
gecmis olsun.benm doktorm 2ay dedi ama ben 1adet donemi bekledim maalesf olmadi bu ay yeniden bakalim.1.5aylik evli bi arkadasim hamileymis bugun soyledi bende dedim dusuk yapmistim.o anlatirken icim bi tuhaf oldu rabbim bizede nasip etsin lutfen.2yildir dusunmuyorduk ama bugunku durum agir geldi bana sankiBen düşükten hemen sonra hamile kalanlar olduğunu duydum ki 1 ay sonra daha rahat olur bence.Benim dr 3 ay korunma verdi ne güzel seninki 1 ay demiş.Ama bende ilk reglimden sonra denemek istiyorum.
benmde bgn bozuldu psikolojim.ben folik asit aliyorum sadece.adetten sonra daha 10.gunum bugun..hemen hemen ayni donem ya haber alcaz ya hayal kirikligi..allah hayirlisini nasip etsin insallahkızlar ben 15 temmuzda kürtaj oldum 46. gün adet oldum ve bugun adetten sonra 13. günüm çörekotu kürünü denedim dün bitti bugunde incir yicem çatlaması için.. of off doktora gitmk istemiyorum artık pskolojim bozuldu ya tamamen napıcammm ben of
Saol canim.rabbim isteyen herkese nasip etsin.dualarim tum bebek bekleyenlere. Kurban oldugum rabbim kucaginizi bos koymasin. AminnnnnAyy ne guzel Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah darisi basimiza bol bol dua et bizede:)
Amin canim . rabbim isteyen herkese nasip etsin.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?