- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
bende oyle yapicam galiba uzmek istemiyorum ama zor oluyor o hayal kurdukca daha cok uzuluyorum umarim 1 2 ay sonra gelir kardesibence hiic soylemeyin belki yine olur cocuk ne bilsin nekadar surede dogdugunu oyalayabilirsiniz yani uzulmesin bosuna
kurtajdan sonraki muayne cok rahat gecti zaten sadece karindan ultrasonla bakti dr seninde bir sorun cikmaz bence.Sana ne kadar korunun demisti doktorun?bende 28 agustosta kurtaj oldum yanı 1 hafta önce.bende ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum dr 2 ay korun dedı inşallah bebişerimz bizi bekletmez ve saglıkle evlatlarımız olur
bende 28 agustosta kurtaj oldum umarım adetımız cok uzun sürmeden gelir cuma gunu kontrole gidicem inşallah bişey cıkmaz
inşallah bebişin senınledır canım
bence hiiiç söyleme bunun uzun bi süreç oldugunu anlat insallah en kısa zamanda hamile kalırsın ve kardeşi gelir oğluşunun
cnm pardon yazmissin zaten 2 ay diye offf iyice gitti kafam okudugumu anlamiyorum.Bana niye 3 ay dediki acabakurtajdan sonraki muayne cok rahat gecti zaten sadece karindan ultrasonla bakti dr seninde bir sorun cikmaz bence.Sana ne kadar korunun demisti doktorun?
cnm pardon yazmissin zaten 2 ay diye offf iyice gitti kafam okudugumu anlamiyorum.Bana niye 3 ay dediki acaba
benimki direk 3 ay dedi ama ben dinlemek istemiyorum sanki bir yandan da korkuyorum sonradan birşey olursa diyeolur canım benımde kafam yerınde degil maalesef zamana ihtiyacımz var sabretmelıyız.bana bi dr 3 ay dedı bi dr 2 ay dedı ben az olanı baz alıyorum :)
benimki direk 3 ay dedi ama ben dinlemek istemiyorum sanki bir yandan da korkuyorum sonradan birşey olursa diye
tebrıkler canım insallah sagsalım bebegıne kavusursun ve bizlerede nasip eder AllahArkadaslar benimde kizimdan sonra iki kez kürtajin var.malesef kalpleri durdu.biri 7 hafta biri 10 hafta.sebepse kan pihtilasmasi..tedavisi ise coraspin ve sulandirici igne.simdi 5 aylik hamileyim..bence hemen bir genetik test yaptirin.
gecmis olsun.benm kuzenmdede aynisi oldu ama acikcasi artik hastane gormek istemiyorum mevlam ne eylerse dedim.cunku oncesinde cok dikkat ettim herseye,kontrollere gittim vs sonuc husran.tekrar ugrasmayim kafaya takmayim dedim ama bu pihtilasma icin hamile oldugumuzu ogrenip test yaptirabiliyormuyuz yada direkt coraspirin onlem amacli kullanilirmiArkadaslar benimde kizimdan sonra iki kez kürtajin var.malesef kalpleri durdu.biri 7 hafta biri 10 hafta.sebepse kan pihtilasmasi..tedavisi ise coraspin ve sulandirici igne.simdi 5 aylik hamileyim..bence hemen bir genetik test yaptirin.
blumm sen nasilsin kontrole gittinmi tekrartebrıkler canım insallah sagsalım bebegıne kavusursun ve bizlerede nasip eder Allah
bolumun ne canm birde kac puan aldin?allah hayirlisini versin herzaman..sinavada cook calistim,bebek onceside kontrollere gidip yasam tarzimi degistirdim dikkat ettim vs ama boyle hayirliymis.ben cok arastirdim doktorun koruma suresini dikkate alip o ay hamile olanda var,kurtaj sonrasi adet olmayip o ay olanda var doktoru dikkate alip yada almayip hamile kalamayanlarda var.ve bilimsel olarak kesinlesmis bilgiler yok.ben 1adet donemi bekledim.2.ay kornmdk ama olmadi hayirlisi bakalim bu ayCanım ben Bebeğimi kaybettiğini de sınav sonucunu da aynı gün öğrendim düşünsene hepsi bir arada inşallah canım gönlünce olur da bayramda bebeğile bayram edersin bende mi bırakmam korunmayi acaba zaten hazır değilsem olmaz aslında nasıl bilemedim?
Çok geçmiş olsun .Çok zor biliyorum ama sabretmekten ve bir an önce toparlanmaktan başka çaremiz yok.Hem umutsuzluğa da kapılma .Eninde sonunda hayırlısı ile gelecek bebişlerimiz bize.Kızlar merhaba.Butun yazdiklarinizi okudum,bende yasadiklarimi sizinle paylasmak istiyorum.Esimi daha fazla uzmemek icin konusunu acmamaya uzuldugumu cok hissettirmemeye calisiyorum.Bizde 4 aydir falan bebek istiyorduk,haziran ayinda hamile oldugumu ogrendim 3 gun sonra Beraat kandilinde kanamam basladi,kimyasal gebelik yasiyomusum,agrili kanamali bi adetle kurtajsiz dusurdum.1 ay korunduk sonraki ay yani agustosta kontrol amacli gittigim muaynede yine hamile oldugum haberiyle esimde bende mutluluktan uctuk.6.haftada lekelenmelerim basladi.Kese gozukuyordu fakat bebek gozukmuyordu.Doktor 8.haftaya kadar beklememizi istedi.8.haftamda hala kese var bebek yok ve kesem 5 haftalik olculerdeydi hic gelismiyordu.Bide bizde kan uyusmazligi var,ilk dusugumdedd olmustum yarinda uyusmazlik ignemi alip sali kurtaja giricem bos gebelik teshisiyle.Korkuyorum acikcasi,kurtaj olucam aklimin ucundan gecmezdi..1 ay arayla bunlari yasamak beni fizikende ruhende cok yipratti,bir daha gebe kalmaya korkar oldum.Rabbim bizede kimseyede bunlari yasatmasin..
Tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim doktorum ilk düşükte teste gerek yok dedi.Ama önlem olarak bir dahaki gebelikte ilaç veririm dedi.Aslında pıhtılaşma testi yaptırmak istiyordum ben.Nasıl yapıldığını araştırmadım ama bir daha hamile kalırsam yaptırırım heralde.Arkadaslar benimde kizimdan sonra iki kez kürtajin var.malesef kalpleri durdu.biri 7 hafta biri 10 hafta.sebepse kan pihtilasmasi..tedavisi ise coraspin ve sulandirici igne.simdi 5 aylik hamileyim..bence hemen bir genetik test yaptirin.
Çok geçmiş olsun canım çok zor bir durum. Korkma kürtaj kisa suruyor hem boş gebelikten sonra hemen bebek olduğunu duymuştum. Biraz dinlen hem fiziken hem psikolojik olarak. Biliyorum ilk zamanlar çok zor geçiyor ama bende bunu yaşamış olan biri olarak suan daha umutla bekliyorum Bebeğimi iyice iyileşiyim tekrar deniycem. Canimmm sakin korkma ve güzel düşünmeye çalış sonuç olumlu olmasada biz en azından bu hissi yaşamış kişileriz. Bunu yaşamak için bile umutla bekleyen insanlar var. Güzeli çağırmak kötü şeyleri akıldan atmak en güzeli. Umarım biraz destek olabilmisindir. Güçlü olara çalış canimKızlar merhaba.Butun yazdiklarinizi okudum,bende yasadiklarimi sizinle paylasmak istiyorum.Esimi daha fazla uzmemek icin konusunu acmamaya uzuldugumu cok hissettirmemeye calisiyorum.Bizde 4 aydir falan bebek istiyorduk,haziran ayinda hamile oldugumu ogrendim 3 gun sonra Beraat kandilinde kanamam basladi,kimyasal gebelik yasiyomusum,agrili kanamali bi adetle kurtajsiz dusurdum.1 ay korunduk sonraki ay yani agustosta kontrol amacli gittigim muaynede yine hamile oldugum haberiyle esimde bende mutluluktan uctuk.6.haftada lekelenmelerim basladi.Kese gozukuyordu fakat bebek gozukmuyordu.Doktor 8.haftaya kadar beklememizi istedi.8.haftamda hala kese var bebek yok ve kesem 5 haftalik olculerdeydi hic gelismiyordu.Bide bizde kan uyusmazligi var,ilk dusugumdedd olmustum yarinda uyusmazlik ignemi alip sali kurtaja giricem bos gebelik teshisiyle.Korkuyorum acikcasi,kurtaj olucam aklimin ucundan gecmezdi..1 ay arayla bunlari yasamak beni fizikende ruhende cok yipratti,bir daha gebe kalmaya korkar oldum.Rabbim bizede kimseyede bunlari yasatmasin..
Allah yardımcın olsun herşeyde vardır bir hayır, sen kendine çok dikkat et yeterki, hepimiz bebek istiyoruz kimimiz ilk defa deniyoruz kimi ikiniyi istoyor, başımıza ne geleceği belli değil sen ruhunu ferah tut..Kızlar merhaba.Butun yazdiklarinizi okudum,bende yasadiklarimi sizinle paylasmak istiyorum.Esimi daha fazla uzmemek icin konusunu acmamaya uzuldugumu cok hissettirmemeye calisiyorum.Bizde 4 aydir falan bebek istiyorduk,haziran ayinda hamile oldugumu ogrendim 3 gun sonra Beraat kandilinde kanamam basladi,kimyasal gebelik yasiyomusum,agrili kanamali bi adetle kurtajsiz dusurdum.1 ay korunduk sonraki ay yani agustosta kontrol amacli gittigim muaynede yine hamile oldugum haberiyle esimde bende mutluluktan uctuk.6.haftada lekelenmelerim basladi.Kese gozukuyordu fakat bebek gozukmuyordu.Doktor 8.haftaya kadar beklememizi istedi.8.haftamda hala kese var bebek yok ve kesem 5 haftalik olculerdeydi hic gelismiyordu.Bide bizde kan uyusmazligi var,ilk dusugumdedd olmustum yarinda uyusmazlik ignemi alip sali kurtaja giricem bos gebelik teshisiyle.Korkuyorum acikcasi,kurtaj olucam aklimin ucundan gecmezdi..1 ay arayla bunlari yasamak beni fizikende ruhende cok yipratti,bir daha gebe kalmaya korkar oldum.Rabbim bizede kimseyede bunlari yasatmasin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?