Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Bende aynisini dusunuyorum bi olsun cinsiyetiyle birlikte soyliycem diyorum hep:)
ya okadar bekleyebilirmiyiz bilemiyorum:)esimin ailesindede bizdede ilk torun olacagi icin malum herkes beklemede.kurtajida soylemeyecktm ama sacma sapan konusanlarda oldugu icin o surecte canimi skmasnlar diye soyledim .rabbim aratmadan herkese hayirlisiyla versin insallah

Benim bide adetimde de sancim olmazdi hic ama kurtajdan sonra degisti heralde kotuyu dusunmiyim ya yoktur bisey usuttum heralde he?

Aynen canim benimki de iki taraf icin de ilk olucak herkes hevesle bekliyor herset ayni ya bu kadar olur sen nerelisin bu arada?

canmm az once ovulasyon testini yaptim 2.cizgi hemen silik olarak cikti.bu ne anlama geliyor.bugun adet gununden itibaren 9.gundeyim.prospektusnde de pek bisey yazmiyor bununla ilgili

hatta esim ilk torun .dede halalar amcalar vs bile bekliyor ama bizde tik yok 2yil oldu umudu kestiler galiba:)konyaliyim:)sen
Bursa canim bende ovulasyonda silik cikinca yumurtan hazirlaniyor diye biliyorum bende ya 2 gunde bir dene bence kafana takmamak cok onemli benim yengen sirf bu sebepten 4 sene hamile kalamadi

Benim bide adetimde de sancim olmazdi hic ama kurtajdan sonra degisti heralde kotuyu dusunmiyim ya yoktur bisey usuttum heralde he?
kurtajdan sonra degisebiliyor demek.diyorum ya benm fena sancim olur baygnliklat gecirirm falan ama 2.adet gunmdeki o tek tarafli sanciyi anlatamam olduktan sonra gecti.usutms olabiliriz.eger dayanlmzsa git iste neolur neolmaz.benm gecmeseydi o gunn sbahina gidecektm mecbur

Giderim adetim bi gelsinde eger gecmezse giderim cunku canim yaniyor yani dayanamam zaten bakalim bekliyelim bir hafta daha esimde diyor git ne bekliyosun ama ben biraz doktor ozurluyum korkuyorum yani doktora gitmeye bide boyle yasayinca iyicene urker oldum

Bursa canim bende ovulasyonda silik cikinca yumurtan hazirlaniyor diye biliyorum bende ya 2 gunde bir dene bence kafana takmamak cok onemli benim yengen sirf bu sebepten 4 sene hamile kalamadi
bursa guzeldiir gezmelik gitmistiim:)sizin ailelerde bursadadr ozaman neguzel.negatif cizgisi gbi koyu olmasi lazm ozman yumurtlama gunu diyeblmk icn.hmmm...

bende oyuzden gidemedimki.baska doktor olsa tamamda jinekologa gtcektm sncta.doktoru gordukce kotu oluyorum kurtaj gunu aklma geliyor muayene ederken

bursa guzeldiir gezmelik gitmistiim:)sizin ailelerde bursadadr ozaman neguzel.negatif cizgisi gbi koyu olmasi lazm ozman yumurtlama gunu diyeblmk icn.hmmm...
Evet bursadalar ailelerde evet cok guzel bir sehir burasi deniz dag herset var:) canim 2 gunde bir dene artik ovulasyonda da silik cikmis her an olabilir hadi bol sans guzel haberlerini duyalim bidahaki aya :)

bende oyuzden gidemedimki.baska doktor olsa tamamda jinekologa gtcektm sncta.doktoru gordukce kotu oluyorum kurtaj gunu aklma geliyor muayene ederken
Ben zaten ayni doktora gitmeyi dusunmuyorum psikolojik olarak cok kotu hissediyorum hatta hastanenin onunden gecerken bile canim bisey sorucam seninde missed abortous muydu dusuk sebebin?

Ben zaten ayni doktora gitmeyi dusunmuyorum psikolojik olarak cok kotu hissediyorum hatta hastanenin onunden gecerken bile canim bisey sorucam seninde missed abortous muydu dusuk sebebin?
patolojide bisey cikmadi bizim.doktorda sen erken ogrendin gebeligini.yoksa gelen kanamayi adet kanamn zannedecktin dedi.kromoxom anamolisi diyoruz vucudun kabul etmedi ilk gebeliklerde normal vs dedi.baska doktorada gitmedim.sizinkinn sebebi ne hic duymadim oyle bisey

Evet bursadalar ailelerde evet cok guzel bir sehir burasi deniz dag herset var:) canim 2 gunde bir dene artik ovulasyonda da silik cikmis her an olabilir hadi bol sans guzel haberlerini duyalim bidahaki aya :)
aminn insallah memlekete gittigimizde yuzyuze soylemk istiyorum aileleree..

Ayni canim kromozom anomolisi benimkide oyle aciklamasi buymus yani sagliksiz bozuk gebelikmis oyle dedi doktor

Ayni canim kromozom anamolisi benim doktorum da ayni seyi soyledi bozulmus gebelikmis oyle dedi

Ayni canim kromozom anamolisi benim doktorum da ayni seyi soyledi bozulmus gebelikmis oyle dedi
evet evet aynen oyleymis benimde.ve cogu kadin bu sekilde dusuk yapip haberi bile olmazmis.benm 5haftalikti iste daha adettn 1hafta sonraydi.sen ogrenmeseydin gebeligini adet oldn zannetcektin bunlar normal herkeste olabiliyor ilk gebeliklerde olabilir vs vs soyledi.doktorum sukur rahatlatti hep konusarak.tek stresim adet donemi oldum olcam gecikti nasil olcak diye dusuncelerdi.simdi iyiyim artik mesela.sanki hic yasamadim gibi hissediyorum.insallah hayirli haberler alir tamamina erdirir rabbim

evet evet aynen oyleymis benimde.ve cogu kadin bu sekilde dusuk yapip haberi bile olmazmis.benm 5haftalikti iste daha adettn 1hafta sonraydi.sen ogrenmeseydin gebeligini adet oldn zannetcektin bunlar normal herkeste olabiliyor ilk gebeliklerde olabilir vs vs soyledi.doktorum sukur rahatlatti hep konusarak.tek stresim adet donemi oldum olcam gecikti nasil olcak diye dusuncelerdi.simdi iyiyim artik mesela.sanki hic yasamadim gibi hissediyorum.insallah hayirli haberler alir tamamina erdirir rabbim

Amiiiiin canim ins dualarimiz kabul olsun Allah isteyen herkese versin ins

kızlar ben 15 temmuzda kürtaj oldum 46. gün adet oldum ve bugun adetten sonra 13. günüm çörekotu kürünü denedim dün bitti bugunde incir yicem çatlaması için.. of off doktora gitmk istemiyorum artık pskolojim bozuldu ya tamamen napıcammm ben of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…