- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.321
benimde belirtilerm kaybolmuştu.normalde çok sancılı geçerdi kürtaj sonrası olanlarda tek tarflı dayanabileceğim sancılar oluyrdu.göğs ağrm 1hafta önceden başlardı ama hiiç ağrım olmamıştı.döngüler değişince belirtilerde değişti sonuçta opersyon geçirdik.Slm kizlar benim kurtajdan sonra adet belirtilerim kayboldu adet oncesi hic bir belirtim olmuyor 6ay oldu kurtaj olali ilk defa bu ay belirtim oldu benim gibi olan var mi merak ettim dr ye sordum bir fikrim yok dedi merak ettim
ben ilk adetim gelmeyince kontrole gitmiştm tarlusal ilaç vermişti 2gün sonrasında gelmişti ve o ilaç döngüyüde düzeltiyrmuş sanırm.diğer adet dönemm günnde gelmişti.ve feci ağrılar çekerdm kürtajdan sonra öyle fazla sancı çekmemiştm herkeste farklı etki yapıyor sonuçta operasyon.ama havalar soğudu canm üşütmüşündür.sıcak su torbası koy ayaklarınn altına.dikkat et üşütmek bile döngüyü değiştiriyorMerhaba arkadaşlar kurrajdan sonra ilk adetimi 47gun sonra olmuştum. Simdi ise ikinci adetimi normalde adet döngüm 32gunde bir olmasina rağmen 40. Gun adet oldum.
Kurtajdan sonra hepinizin adet dongusu duzgun mu ilerledi? Benim dengem bozuldu ve cok ağrılı geçiriyorum ya bu ay da bebek olmadı
rabbim ol deyince herşey oluverir değilmi.o halde umudu kaybetmek yok yaradanın vardır bildiği içinizi ferah tutun ki umudunuz kaybolmasın hiç..allah herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallaholsun ya umutsuz oolmaz o bebisler gelicek anne kucaklarinaaaa:)
amin canim Allahim insallah en kisa zamanda ol der senin hamisligin nasil gidiyo bebis buyumustir bayagi artik dimi :) Allahim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallahhrabbim ol deyince herşey oluverir değilmi.o halde umudu kaybetmek yok yaradanın vardır bildiği içinizi ferah tutun ki umudunuz kaybolmasın hiç..allah herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah
benimde belirtilerm kaybolmuştu.normalde çok sancılı geçerdi kürtaj sonrası olanlarda tek tarflı dayanabileceğim sancılar oluyrdu.göğs ağrm 1hafta önceden başlardı ama hiiç ağrım olmamıştı.döngüler değişince belirtilerde değişti sonuçta opersyon geçirdik.
Saol canim ben de yumurtlama olmuyor diye dusunuyordum yumurtlama takibi yaptim pozitif olunca icim rahatlamistibenimde belirtilerm kaybolmuştu.normalde çok sancılı geçerdi kürtaj sonrası olanlarda tek tarflı dayanabileceğim sancılar oluyrdu.göğs ağrm 1hafta önceden başlardı ama hiiç ağrım olmamıştı.döngüler değişince belirtilerde değişti sonuçta opersyon geçirdik.
canimm benimde ilk aylar duzensizdi cok simdi eskiye dondu 28 gunde bir oluyorum 4 ay oldu kurtaj olali anca duzene girdim takilma bence bidahaki aya gelir bebidin insallah bizde kurtajdan sonra bu ay denemeye basladik nasipse en kisa zamanda gelir bebislerimiz insallah:)Merhaba arkadaşlar kurrajdan sonra ilk adetimi 47gun sonra olmuştum. Simdi ise ikinci adetimi normalde adet döngüm 32gunde bir olmasina rağmen 40. Gun adet oldum.
Kurtajdan sonra hepinizin adet dongusu duzgun mu ilerledi? Benim dengem bozuldu ve cok ağrılı geçiriyorum ya bu ay da bebek olmadı
aminn..büyüdü sanırım kontrolümüz yarın heyecanla bekliyoruz bakalm:)2kez baygınlık geçirdim birkaç gündürde feci migren agrılarım vardı.bunlar beni korkuttu özellikle baygınlık.tansiyon düşüklüğü.hayırlısıyla yarın bi görsek içim rahatlayacak.amin canim Allahim insallah en kisa zamanda ol der senin hamisligin nasil gidiyo bebis buyumustir bayagi artik dimi :) Allahim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallahh
yok ya sevin hatta :)o sancıları yaşayan bilir adet oldum demek kolay ama o ağrılar dünyayla ilişiği kestiriyordu.şimsi belirtisizce rahatça gelsin işte ama artık gelmese bebiş gelse daha iyi olur:)allah hayırlısını nasip etsinSaol canim ben de yumurtlama olmuyor diye dusunuyordum yumurtlama takibi yaptim pozitif olunca icim rahatlamisti
bende kürtajdan sonra 33.üncü günümde adet oldum... bayada kanamam oldu hala devam ediyor... bugün 5inci günüm... kürtajdan sonrada hiç korunmadım... bu ay olmadı... bakalım ne zaman olacakbenimde belirtilerm kaybolmuştu.normalde çok sancılı geçerdi kürtaj sonrası olanlarda tek tarflı dayanabileceğim sancılar oluyrdu.göğs ağrm 1hafta önceden başlardı ama hiiç ağrım olmamıştı.döngüler değişince belirtilerde değişti sonuçta opersyon geçirdik.
beslenmene dikkat et canım dinlen fazla ayakta kalmamaya çalış korkma hiçbişiycik olmaz migrenin normaldede varmıydı yoksa gebelikte mi ortaya çıktı canım ?aminn..büyüdü sanırım kontrolümüz yarın heyecanla bekliyoruz bakalm:)2kez baygınlık geçirdim birkaç gündürde feci migren agrılarım vardı.bunlar beni korkuttu özellikle baygınlık.tansiyon düşüklüğü.hayırlısıyla yarın bi görsek içim rahatlayacak.
geçmiş olsun.benm kürtajdn 41.gün oldu zaten o psikolojyle tekrar düşünmedk doktor süre vermişti.ama stres yapmayın daha önce nasıl olduysa tekrar olacaktr şükür ki hamile kalabildiğini gördün.zaten kürtaj sonuçta operasyon vücudun toparlanmasına izin vermelisin..rabbim hayırlısını nasip etsinbende kürtajdan sonra 33.üncü günümde adet oldum... bayada kanamam oldu hala devam ediyor... bugün 5inci günüm... kürtajdan sonrada hiç korunmadım... bu ay olmadı... bakalım ne zaman olacak
vardı önceden de migrende tansiyon düşüklüğümde stresli durumlarda olurdu serum alırdım baş ağrm içinde kriz anında iğne olurdumbeslenmene dikkat et canım dinlen fazla ayakta kalmamaya çalış korkma hiçbişiycik olmaz migrenin normaldede varmıydı yoksa gebelikte mi ortaya çıktı canım ?
amin canım benim...geçmiş olsun.benm kürtajdn 41.gün oldu zaten o psikolojyle tekrar düşünmedk doktor süre vermişti.ama stres yapmayın daha önce nasıl olduysa tekrar olacaktr şükür ki hamile kalabildiğini gördün.zaten kürtaj sonuçta operasyon vücudun toparlanmasına izin vermelisin..rabbim hayırlısını nasip etsin
peki sen kürtajdan kaç ay sonra hamile kaldınvardı önceden de migrende tansiyon düşüklüğümde stresli durumlarda olurdu serum alırdım baş ağrm içinde kriz anında iğne olurdumya nette tansiyn düşüklüğünde bebeğe zarar verebilir oksijensz kalabilir diye okudm ondan beri aşırı tedirgnm.araştırmaym bişeyler diyorum ama duramıyorumda
3 ay sonra canm.mesela önceki hamilelğimde istediğimz ay olmuştu ama kürtajdan sonra 3ay sonra olabildipeki sen kürtajdan kaç ay sonra hamile kaldın
ama kuzum sen böle yaparsan olmaz sen gerildikçe üzülüyosun ve tansiyonun düzer yapma bunu kendine ve bebeğine bebeğin iyi annesi sen kafana takma baş ağrısı için limonlu bişiler iç çay olabilir iyi gelir belki canımvardı önceden de migrende tansiyon düşüklüğümde stresli durumlarda olurdu serum alırdım baş ağrm içinde kriz anında iğne olurdumya nette tansiyn düşüklüğünde bebeğe zarar verebilir oksijensz kalabilir diye okudm ondan beri aşırı tedirgnm.araştırmaym bişeyler diyorum ama duramıyorumda
eğer allah nasip eder doğurursam çok gergin bebek olacağı kesin:)güya çok rahat hamileleik geçirmek lazm şunları yapmak yapmamak lazm vs vs diyen biriydim:)baş ağrım maalesf ne yaparsam yapayım geçmez o ağrıyacak yani.masaj rahatlatıyor biraz.ama ailelerden uzaktayz arkdşlarm hep çalışıyor eşim akşmları evde olmaz falan kısacası yalnızm.dört gözle eşimin gelmesini beklerm hep gelse masaj yapsa diyeama kuzum sen böle yaparsan olmaz sen gerildikçe üzülüyosun ve tansiyonun düzer yapma bunu kendine ve bebeğine bebeğin iyi annesi sen kafana takma baş ağrısı için limonlu bişiler iç çay olabilir iyi gelir belki canım
inşaALLAH benimkide çok uzun sürmez... bu ay geçti zaten... hayırlısıyla sğlıklı sıhhatli kucağımıza almayı cümlemize nasip etsin RABBİM3 ay sonra canm.mesela önceki hamilelğimde istediğimz ay olmuştu ama kürtajdan sonra 3ay sonra olabildi
ayyy kıyamam sana yaaa kimsen yokmu yanında gerçi bende senin gibiyim ama şükürki 5 saatlık uzaklıktalar gelirlerde kendi kendine yapeğer allah nasip eder doğurursam çok gergin bebek olacağı kesin:)güya çok rahat hamileleik geçirmek lazm şunları yapmak yapmamak lazm vs vs diyen biriydim:)baş ağrım maalesf ne yaparsam yapayım geçmez o ağrıyacak yani.masaj rahatlatıyor biraz.ama ailelerden uzaktayz arkdşlarm hep çalışıyor eşim akşmları evde olmaz falan kısacası yalnızm.dört gözle eşimin gelmesini beklerm hep gelse masaj yapsa diye
uzaktalar 1 yıldırda gelmiyor kimse:)doğuma gelseler şükür:)eşimde genelde öğlen gidiyor ama herzmn geç geliyor.işte kmse yok maalesf.işsizimde şuan.evdeym hep.yalnz dışarı çıkmaya korkuyorm 2 baygnlıktada dışardaydm ve neyseki eşim yanmdaydı.havada soğudu.depresyon belirtileri göstercem artık:)ayyy kıyamam sana yaaa kimsen yokmu yanında gerçi bende senin gibiyim ama şükürki 5 saatlık uzaklıktalar gelirlerde kendi kendine yapesin aksam geçmi geliyor canım ?aman kendine çok dikkat et uzan hep evet rahat ol bebişin seninle mutlu olki mutlu bir bebiş olsunnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?