- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.341
inşallah.ama senn daha erken yeni kürtaj olmuşun sağlığın için beklemende fayda var en azından 1adet dönemi işte.hayırlısı olsuninşaALLAH benimkide çok uzun sürmez... bu ay geçti zaten... hayırlısıyla sğlıklı sıhhatli kucağımıza almayı cümlemize nasip etsin RABBİM
yokkk güzel anniş hiççç öle can sıkmak yok aman kış geldi depresyon felan deme örgü ögrenmeye çalış bebişine bişiler ör canım olmazmı ?hobi olur senin için ... Annen gelir yada ablan felan varsa yalnız doğum yapılmaz gelirler inşallahhta şimdi onları düşünme şu kıs ayında kendine hobi belirle bak gör hiç sıkılmıycaksınuzaktalar 1 yıldırda gelmiyor kimse:)doğuma gelseler şükür:)eşimde genelde öğlen gidiyor ama herzmn geç geliyor.işte kmse yok maalesf.işsizimde şuan.evdeym hep.yalnz dışarı çıkmaya korkuyorm 2 baygnlıktada dışardaydm ve neyseki eşim yanmdaydı.havada soğudu.depresyon belirtileri göstercem artık:)
canm zaten moda tas.öğretmeniyim.elimden fazlasıyla gelir bişeyler yapmak ama halim yok.işte son zamanlarda ağrılar öncesnde feci bulantı kusmalar derken buzamana geldik bakalm.maalesf ablam abim yok bnm ailemden şuan gelebilecekte kmse yok:)işte birkaç haftaya halszlkler falan geçermiş inşallah o zamanları bekliyorum:)yokkk güzel anniş hiççç öle can sıkmak yok aman kış geldi depresyon felan deme örgü ögrenmeye çalış bebişine bişiler ör canım olmazmı ?hobi olur senin için ... Annen gelir yada ablan felan varsa yalnız doğum yapılmaz gelirler inşallahhta şimdi onları düşünme şu kıs ayında kendine hobi belirle bak gör hiç sıkılmıycaksın
çok üzüldüm işte buna sen tek çocukmusun ? eşinin ailesiyle nasılsın aran iyimi canım ?canm zaten moda tas.öğretmeniyim.elimden fazlasıyla gelir bişeyler yapmak ama halim yok.işte son zamanlarda ağrılar öncesnde feci bulantı kusmalar derken buzamana geldik bakalm.maalesf ablam abim yok bnm ailemden şuan gelebilecekte kmse yok:)işte birkaç haftaya halszlkler falan geçermiş inşallah o zamanları bekliyorum:)
İnsallah kuzum ya bekliorum dört gözle Allahim hayirlisini versinayyyy hadi inşallah inşallah bebiş geliyodurrrr
2kardeşim var canm işleri okulları annemde çalışıyor o yüzden.eşimn ailesiyle iyiyz çok şükür ama herkesn kendine göre düzeni var sonuçta.şuan öyle çook kötü değilim şükür o yüzden gelme gereği duymuyorlar:)çok üzüldüm işte buna sen tek çocukmusun ? eşinin ailesiyle nasılsın aran iyimi canım ?
nasip herşey biliyorsun değilmi.bazı şeyler bizim elimizde değil.gerekeni yapıyoruz ama sonucunu rabbim belirliyor.çok geçmiş olsun ..stres yapmamaya çalış.hamile kalabildin en azından bunu biliyorsun.duanı eksik etme içini ferah tut sağlıcakla kalmerhaba arkadaslar
forumda eski uyelerdenim.eskiden daha fazla gelir okurdum.bir ara uzak kaldim.simdi yavas yavas dondum sahalara
kisaca bahsedeyim kendimden.
3,5 senelik evliyim.unv yillarimdan bu yana pkoluyum.korunmayi 2 sene once biraktim.18 aydir da doktor kontrolundeyim.sayisiz yumurta takibi,ilac,igne,hsg,hormon tahlilleri...hic bu kadar ugrasacagimi dusunmemistim.1 tanede negatif asilamam var.tup bebekten once doktorum femarayi da deneyelim dedi.nasip mi diyelim bilmiyorum ama 2.ayimda yani bu ay ilk defa hamile kaldim.femaranin yaninda progestan ve estrofem ictim.pregnly igneyi hem catlatma hem de tutunmasi icin dusuk dozda 3 kere vuruldum.
sonuc gecen pazar sevincle ogrendigim kan testi sonucum maalesef sali gunu beklenen yukselmeyi gostermedi.cuma ise 2,5 katina cikmisti.ama yolunda gitmedigi belliydi.dun doktora gittim.maalesef tutunma olmamis.adetim geliyormus.kendiliginden dusecek yani.simdi onu bekliyorum.
hımmm iyi kuzum sevindim keşke imkanları olsada gelebilseler şükür benim o sıkıntım yok bi telefonla hepsi doluşuyo kürtaj olduğum zaman ailenin ne demek ve ne kadar önemli olduğunu o an anladım eş var ama aile gibi olmuyo yaaa2kardeşim var canm işleri okulları annemde çalışıyor o yüzden.eşimn ailesiyle iyiyz çok şükür ama herkesn kendine göre düzeni var sonuçta.şuan öyle çook kötü değilim şükür o yüzden gelme gereği duymuyorlar:)
Saq saqlim kucaqina alirsin insallah canim :)2kardeşim var canm işleri okulları annemde çalışıyor o yüzden.eşimn ailesiyle iyiyz çok şükür ama herkesn kendine göre düzeni var sonuçta.şuan öyle çook kötü değilim şükür o yüzden gelme gereği duymuyorlar:)
evremcimm nasilsin canim? hamileligin yokunda gidiyor sanirim cinseyeti ne zaman belli olucak bu ay bizde. basladik calismalara Allahin izniyle kismet bakalim heyecanliyim cok:)2kardeşim var canm işleri okulları annemde çalışıyor o yüzden.eşimn ailesiyle iyiyz çok şükür ama herkesn kendine göre düzeni var sonuçta.şuan öyle çook kötü değilim şükür o yüzden gelme gereği duymuyorlar:)
dogru soyluyosun elifcim dedigin gibi eşler zaten bizim kadar uzuluyor konuyu acmak bile istemiyorsun e bi yandan da icindekileri paylasmak istiyosun hepsinin yeri ayri Rabbim yokluklarini gostermesinhımmm iyi kuzum sevindim keşke imkanları olsada gelebilseler şükür benim o sıkıntım yok bi telefonla hepsi doluşuyo kürtaj olduğum zaman ailenin ne demek ve ne kadar önemli olduğunu o an anladım eş var ama aile gibi olmuyo yaaa
amin ya kızlar ben en son hamile kalmadan önce hormon tahlili yaptırmştım sonra bi daha hiç yaptırmadım nisandan sonra acaba kürtajdan sonra değerler değişiyor mu bilgisi olan varmı gece gece kafama takıldıdogru soyluyosun elifcim dedigin gibi eşler zaten bizim kadar uzuluyor konuyu acmak bile istemiyorsun e bi yandan da icindekileri paylasmak istiyosun hepsinin yeri ayri Rabbim yokluklarini gostermesin
canim hic bilgim yok benim ben hic yaptirmadim doktor vermisti saglik ocaginda yaptir dedi seker tiroit filan varmi die heralde o mu ki? bende bisey sorucam yumurtlama gunum yaklasti benim hergun mu iliski gerekli yoksa 2 gunde bir mi kizlar?amin ya kızlar ben en son hamile kalmadan önce hormon tahlili yaptırmştım sonra bi daha hiç yaptırmadım nisandan sonra acaba kürtajdan sonra değerler değişiyor mu bilgisi olan varmı gece gece kafama takıldı
catlamadan onceki 1 ve sonraki 2 gun yani o 3gun araliksiz caliscancanim hic bilgim yok benim ben hic yaptirmadim doktor vermisti saglik ocaginda yaptir dedi seker tiroit filan varmi die heralde o mu ki? bende bisey sorucam yumurtlama gunum yaklasti benim hergun mu iliski gerekli yoksa 2 gunde bir mi kizlar?
Gunaydinnn canmGünaydınnnnnnnnnnn
Canım nasılsın nasıl gidio varmı bişeyler...Gunaydinnn canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?