Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Canm henuz hastalik belirtilerm yok ama bugun cok guzel ruya gordm rabbim insalah hayirlara vesile eder
İnşallah canım hayır olsun inşallah Allah gönlüne göre versin Benimde yok adetim daha ilk gebeliğimdeki gibi ağrılarım var ama acele etmıycem yapmıycam epey süre test bakalım oşur inşallah...

İnşallah canım hayır olsun inşallah Allah gönlüne göre versin Benimde yok adetim daha ilk gebeliğimdeki gibi ağrılarım var ama acele etmıycem yapmıycam epey süre test bakalım oşur inşallah...
Bende agrida yok cnm cumartesi gunu veya pazar agri olursa gelir die dusunuom ama gecen ki hamileligmdede hafif adet sancilarm vardi ama olmamisdm inşallah gene ole olurda rabbm senin de benm de isteyen herkezn yüzünü guldurur

Amin canım inşallah bende öbür haftayı beklıorum gelırse ozaman gelicek işte hayırlısı deyip bekliycez canım napalım vardır Allahımın bizede yazdığı bi gün inşallah...

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ

KASIM BATLARI
blummmm---------7 kasım ---deneme 1
cemrem15 ---------11 kasım ---deneme 2
elıfd88 --------------19 kasım ---deneme 3
miskamber----------20 kasım ---deneme 1
gencavukat ---------22 kasım ---deneme 1
deniz_zynp---------24 kasım ---deneme 1
eylul_07-------------27 kasım ---deneme 2
kaderdenevarsa---30 kasım ---deneme 1
cansev_can--------30 kasım ---deneme 1

ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2

arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

Bende iyiyim çok şükür sabırsızlıkla 3. adetmi bekliyorum. 20 aralıkta doktora gideceğim biraz heyecanlıyım. Artık sonrası Allah Kerim :)
ben dr a gitmedım gidicem dedım ama canm istemıyo dr gıtmek hamile kalınca gidicem inşallah senınde dr kontrolun guzel gecer keyıfle calısmalarına devam edersın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…