- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 33
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.361
Canm henuz hastalik belirtilerm yok ama bugun cok guzel ruya gordm rabbim insalah hayirlara vesile ederCanım nasılsın nasıl gidio varmı bişeyler...
İnşallah canım hayır olsun inşallah Allah gönlüne göre versinCanm henuz hastalik belirtilerm yok ama bugun cok guzel ruya gordm rabbim insalah hayirlara vesile eder
Bende agrida yok cnm cumartesi gunu veya pazar agri olursa gelir die dusunuom ama gecen ki hamileligmdede hafif adet sancilarm vardi ama olmamisdm inşallah gene ole olurda rabbm senin de benm de isteyen herkezn yüzünü guldururİnşallah canım hayır olsun inşallah Allah gönlüne göre versinBenimde yok adetim daha ilk gebeliğimdeki gibi ağrılarım var ama acele etmıycem yapmıycam epey süre test bakalım oşur inşallah...
Insalah canm ya vala ikimiz bu hafta sonunu getiremicez bu gidisle :)Amin canım inşallah bende öbür haftayı beklıorum gelırse ozaman gelicek işte hayırlısı deyip bekliycez canım napalım vardır Allahımın bizede yazdığı bi gün inşallah...
Banada öle gelio canım :)Insalah canm ya vala ikimiz bu hafta sonunu getiremicez bu gidisle :)
ayyy canım cok sevındım hayırlı olsun inşallah :):):):) darısı başımıza bizi bilgilendir sürekli durumundan:):):))slm kızlar beta hcg baktım 485 cıktı allah isteyen herkese versın en yakın zamanda opuldunuz
Ayyyyy Allah saglikli bir sekilde kucagina almayida nasip etsin insallaaaahhhhhhhslm kızlar beta hcg baktım 485 cıktı allah isteyen herkese versın en yakın zamanda opuldunuz
slm kızlar beta hcg baktım 485 cıktı allah isteyen herkese versın en yakın zamanda opuldunuz
Günaydın kizlarr
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendıneben burdayım :) grıplıyım fena haldeyım 3 gundur
sağol canım sen nasılsın???çok geçmiş olsun canım dikkat et kendıne
sağol canım sen nasılsın???
ben dr a gitmedım gidicem dedım ama canm istemıyo dr gıtmek hamile kalınca gidicem inşallah senınde dr kontrolun guzel gecer keyıfle calısmalarına devam edersın :)Bende iyiyim çok şükür sabırsızlıkla 3. adetmi bekliyorum. 20 aralıkta doktora gideceğim biraz heyecanlıyım. Artık sonrası Allah Kerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?