Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

ya tahlil falan yapcak ya onun için bi ön kontrol diyelim. Ama bir karar verdim hamile kaldıktan sonra ilk kez 8. haftada gideceğim doktora bu sefer erkenden gitmicem. yok kesesi görünmüyo kese oluşuyo bebek görünmüyo herşey tastamam belli oldugunda gidecem. Eğer hamile kalırsam tabi :)

ben dr a gitmedım gidicem dedım ama canm istemıyo dr gıtmek hamile kalınca gidicem inşallah senınde dr kontrolun guzel gecer keyıfle calısmalarına devam edersın :)

ya tahlil falan yapcak ya onun için bi ön kontrol diyelim. Ama bir karar verdim hamile kaldıktan sonra ilk kez 8. haftada gideceğim doktora bu sefer erkenden gitmicem. yok kesesi görünmüyo kese oluşuyo bebek görünmüyo herşey tastamam belli oldugunda gidecem. Eğer hamile kalırsam tabi :)

folik asit kullanıyormusun peki kendin ?

eve kullanıyorum folık asıt sen?
eger bende hamıle kaladan önce gıtmıs olursam bende erkenden dr gıtmek ıstemıyrum ama bu ay hamıle kalırsam erken gıdıcem cunku asprın verıcek mı nasıl bi gebelık takıbı yapıcak on sorcam dr a

sende pıhtılaşma mı var?
Ben kullanmıyorum şuan folik asit kullanmayıda düşünmüyorum şimdilik saç dökülmesi için gittiğimde folil asitim iyi çıkmıştı depomda bir miktar var yani idare eder beni:)

canım bılmıyoru pıhtılasma var mı yok mu test yaptırmadm dr tedbır amaclı verdı.o zman içmene gerek yok hamıle kaldıgın gıbı baslarsın :)

canım bılmıyoru pıhtılasma var mı yok mu test yaptırmadm dr tedbır amaclı verdı.o zman içmene gerek yok hamıle kaldıgın gıbı baslarsın :)

Anladım canım inşallah bişey olmaz. ya artık pimpirikli olmıcam saldım çayıra mevlam kayıra olacağı varsa zaten oluyo kendımızı kasmanın alemı yok

Anladım canım inşallah bişey olmaz. ya artık pimpirikli olmıcam saldım çayıra mevlam kayıra olacağı varsa zaten oluyo kendımızı kasmanın alemı yok
evet salmak gerek hamile kalırsam baska bii dr gidicem o asprıne devam edelım derse kullanıcm ama hiç bişy kullanmana gerek yok derse kullanmıycam düsecekse ne yaparsak yapalım düşer nasip Allah ne yazdıysa onu yasayacagız

aynen oyle hayırlısı neyse o olur Allaha dua etmekten başka çaremiz de yok . Hakkımızda hayırlısı

Kendı doktorundan memnun degılmısın?

aynen oyle hayırlısı neyse o olur Allaha dua etmekten başka çaremiz de yok . Hakkımızda hayırlısı

Kendı doktorundan memnun degılmısın?
ben duuskten snra 2 dr gıttım biri bana 2. hamileleigimde bebe asprını ve igne kullandıracagını söyledı digeri ise izmirde bi dr gittim o sadece corasprın dedı izmirde ki dr guvenıyorum ama ben izmirde oturmuyorum hamile kalınca izmire gidip gelmek sıkıntı eşim işinden dolayı sadece h.sonu musaıt oluyo ee ılk zamanlarda sıksık gidilıyo dr o yuzden o dr u elemek zorunda kaldık burda bi dr daha var herkes cok memnun ona dha hiç gitmedm hamile kalınca ona gıtmeyı dusunuyorum böyle benm karısık biraz :)

Anladım canım hayırlısı olsun o zaman inşalla memnun kalırsın o doktordan

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ

KASIM BATLARI
blummmm---------7 kasım ---deneme 1
cemrem15 ---------11 kasım ---deneme 2
elıfd88 --------------19 kasım ---deneme 3
miskamber----------20 kasım ---deneme 1
gencavukat ---------22 kasım ---deneme 1
deniz_zynp---------24 kasım ---deneme 1
eylul_07-------------27 kasım ---deneme 2
kaderdenevarsa---30 kasım ---deneme 1
cansev_can--------30 kasım ---deneme 1

ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2

arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

bir sorum olacaktı... kürtajdan sonraki ilk adetiniz kaç gün sürdü... ve kasıklarınızda ağrı oldumu... ben normalde 7 gün sürer adetim... kürtajdan sonraki ilk adetimde 6 gün sürdü ama sadece 3 günü yoğun kanamam oldu... diğer 3 günde pek kanama olmadı...sol kasığım tıpkı hamileliğimdeki gibi çok ağrıdı... ve hala ara ara sol kasığımda ağrılar batmalar oluyo... baş dönmem ve mide bulantım var iki haftadır... tansiyonum çıkıyor... kürtaj önceisine kadar hayatımda hiç tansiyon sorunu yaşamadım... doktora gittim strestendir deyip yolladılar... ne oluyo bana anlamadım

Benim de kürtajdan sonra kanamam normal adet gibi 4-5 gün sürdü. Normalde adetlerim ağrılı geçer ama kürtaj dan sonra ikinci gün dayanamayacak kadar ağrım olmuştu (malesef bu durumu iki kere yaşadım) doktorum rahmin kanı atamadığı için ağrının oluyor daha önce doğum yapmış olsan bu kadar ağrının olmazdı dedi ağrı kesici iğne yaptı ve ağrı olduğunda ilaç iç bi zararı olmaz dedi. Ağrı normal kanamada çok şiddetli ve uzun süreli olmuyorsa sorun olmaz. Diğer şikayetlerinle ilgili kişisel yorumum sonuçta vücudunda hamilelik hormonları varken bi anda bıçak gibi kesildi vücudunun bi tepkisi olabilir bu. Ama eğer çok rahatsız ediyosa seni başka bi doktora görün derim. Geçmiş olsun cnm Rabbim bi daha yaşatmasın

değerim normale döneli 3 hafta oldu... adetimde bugün bitti zaten...sol kasığında batmalar oldumu sende... hamileykende aynı yerde batmalar oluyodu...hamileliğimde üstüne görme olmuştu bende...acaba yinemi aynısı oldu diye düşündüm bu batmalar olunca (((((((((((((

Oldu canım aynı batmalar bende de. Eğer bi şüphen varsa test yap. Nerdeyse adet hamilelik falan ilk dönemde benzer belirtiler gösteriyor. Ben üstüne görme hiç yaşamadım. Hamileliklerimde de hiç kanamam olmadı. Kalp atışı olmadığı ve gelişim olmadığı için aldırmak zorunda kaldım. Bence ilk önce bi şüphen varsa onu gider sonra olmadı başka bi doktora gidip muayene olursun. En azından kafan rahat eder.

ALLAH razı olsun canım benim...tansiyonum yükselip hafiften mide bulantım oluyo diye hamilemiyim acaba diye düşündüm ama galiba değilim...kendi kendime evham yapıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…