Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

merhaba kizlar nasilsiniz 1 haftadir girmiyorum kk ne bu kurtaj biraz sarsti beni sanki ilk defa olmusum gibi lekelenmelerimde daha bitmedi. haftaya dr a gidicem bskalim bu sefer nekadar korunma suresi verecek. aranizda izmirde yasaysn varmi orda bir dr varmis bu sefer oraya gitmeyi dusunuyorum issllah hakkimizda bu sefer hayirlisi olur.
aramizda yeni arkadaslar gordum onlarda sag salim bebeklerine kavusur isallah

caanım ben akhisarda yasıyorum kurtajdan snra izmirde dr gittim tahir özgüder tavsiye edebilirim şirinyerde yeri var ayrıca çınarlı hast de çalışıyor

caanım ben akhisarda yasıyorum kurtajdan snra izmirde dr gittim tahir özgüder tavsiye edebilirim şirinyerde yeri var ayrıca çınarlı hast de çalışıyor
ben izmire hic gitmedim nerde oldugunu bilmiyorum ama yakup erata varmis. benim dayimlarin cocuklarida ayni benim gibi karninda oluyordu 6 7 tane olmus. vaz gecmislerdi artik yapmaktan. yengem sanirim 40 yasinda vardi, bu doktora gitmisler ve simdi 2 tane cocuklari var. ben her hamile kaldigimda oraya gitmemi soylerler ama ben konyada yasiyorum izmiri hic bilmiyorum. bu surec uzun bir surec oldugu icin uzun zaman kalmam gerekiyo o yuzden hic gitmeyi dusunmemistim taki bu son bebegim olene kadar. birde orayi denemek istiyorum "denize dusen yilana sarilir" misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…