- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.401
Amin canım inşallah... Bişey sorcam düşükten nezaman sonra hamile kaldın sen...Gunaydin kizlar allah bu mutlulugu en yakin zamanda size de nasip etsin
Canim 6 ay once kurtaj oldum ama esim cocuk istemedigi icin anca gecen ay ikna edebildim sukur ilk ayimda hamile kaldimAmin canım inşallah... Bişey sorcam düşükten nezaman sonra hamile kaldın sen...
Gunaydin kizlar allah bu mutlulugu en yakin zamanda size de nasip etsin
Ne güzel Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım :)Canim 6 ay once kurtaj oldum ama esim cocuk istemedigi icin anca gecen ay ikna edebildim sukur ilk ayimda hamile kaldim
Amin canim daha cok yeni 5 haftalik oldum dha darisi basiniza insalllaahNe güzel Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım :)
Amin Canım inşallah...Amin canim daha cok yeni 5 haftalik oldum dha darisi basiniza insalllaah
Amin canim daha cok yeni 5 haftalik oldum dha darisi basiniza insalllaah
Canm napion varmi hastalk belirtileriGünaydınnn
Yok canim ya sadece kasiqim aqrio bide gece mide bulantisi ateşlenmeyle uyaniyorum bilmiorum ama yinede kapilmiorum iste..Sen naptin varmi sendr belirti canim..Canm napion varmi hastalk belirtileri
Yok cnm daha bende hafif agri vardi bugn ama oda dun cok usuttum ondan oldu sanirmYok canim ya sadece kasiqim aqrio bide gece mide bulantisi ateşlenmeyle uyaniyorum bilmiorum ama yinede kapilmiorum iste..Sen naptin varmi sendr belirti canim..
ne güzel sen bulmuşsun dr unu :)Aynen öyle vallahi. ben iki buçuk yıldır aynı doktora gidiyorum çok memnunum doktorumdan kolay kolay değiştirmem sanırım
caanım ben akhisarda yasıyorum kurtajdan snra izmirde dr gittim tahir özgüder tavsiye edebilirim şirinyerde yeri var ayrıca çınarlı hast de çalışıyormerhaba kizlar nasilsiniz 1 haftadir girmiyorum kk ne bu kurtaj biraz sarsti beni sanki ilk defa olmusum gibi lekelenmelerimde daha bitmedi. haftaya dr a gidicem bskalim bu sefer nekadar korunma suresi verecek. aranizda izmirde yasaysn varmi orda bir dr varmis bu sefer oraya gitmeyi dusunuyorum issllah hakkimizda bu sefer hayirlisi olur.
aramizda yeni arkadaslar gordum onlarda sag salim bebeklerine kavusur isallah
Anladım canım hayırlısı bakalım beklıoruz...Yok cnm daha bende hafif agri vardi bugn ama oda dun cok usuttum ondan oldu sanirm
Aynen canm beklemedeyz :)Anladım canım hayırlısı bakalım beklıoruz...
ben izmire hic gitmedim nerde oldugunu bilmiyorum ama yakup erata varmis. benim dayimlarin cocuklarida ayni benim gibi karninda oluyordu 6 7 tane olmus. vaz gecmislerdi artik yapmaktan. yengem sanirim 40 yasinda vardi, bu doktora gitmisler ve simdi 2 tane cocuklari var. ben her hamile kaldigimda oraya gitmemi soylerler ama ben konyada yasiyorum izmiri hic bilmiyorum. bu surec uzun bir surec oldugu icin uzun zaman kalmam gerekiyo o yuzden hic gitmeyi dusunmemistim taki bu son bebegim olene kadar. birde orayi denemek istiyorum "denize dusen yilana sarilir" misalicaanım ben akhisarda yasıyorum kurtajdan snra izmirde dr gittim tahir özgüder tavsiye edebilirim şirinyerde yeri var ayrıca çınarlı hast de çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?