Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

benmde bgn bozuldu psikolojim.ben folik asit aliyorum sadece.adetten sonra daha 10.gunum bugun..hemen hemen ayni donem ya haber alcaz ya hayal kirikligi..allah hayirlisini nasip etsin insallah
Nie psikolojin bozuldu canim iyi olmamiz lazim guzel dusunelim guzel olsun canim bakalim bende heycanla bekliyorum az kaldi adetime bakalm ne olucak?

Nie psikolojin bozuldu canim iyi olmamiz lazim guzel dusunelim guzel olsun canim bakalim bende heycanla bekliyorum az kaldi adetime bakalm ne olucak?
1,5aylik evli arkadsmla gorustum ve hamileymis.benm durumu bilmiyordu o anlatiyor soyle ogrendm byle heyecanliyiz falan diye aglicaktim bisey diyemedm kiza ne guzel dedim bende 2ay once dusuk yaptimcok iyiydm ovulasyna baslamstim falan derken bgn cok etkilendm ben ve daha adetime cok var

Canimm lutfen yapma boyle bizimde olucak gule gule buyutsun o bebegini tatlimm bizde gorucez ayni seyleri sanki hic cocugun olmiycakmis gibi yapma boyle guzel dusunelim bak beni biliyosun ayni seyleri yasadik sinav olmadi bebis desen geldi gitto yine gelicek goruceksin bak kendini farkli modlara sokma biliyorum banada oluyor gel gitler ama sonra boyle kendimi telkin ediyorum Rabbim buyuk hepimizin kalbino gunde 10 kere yokluyor bize de gondericek bebislerimizi gor bak sen:)

herseyi biliyorum icimi ferah tutuyordum buzamana kadar dua ediyorum kafa dagitiyorum hic olmamis gibi davraniyorum amaa bgn boyle oldum bilmiyorum neden ve annemi ozluyorum bugun

Düşük olayı psikolojik olarak çok zormuş gerçekten.Benim çok şükür ki sağlıklı bir çocuğum var bu ikinci olacaktı.Çocuğum olduğu halde ağır geldi ilk bebeğini kaybedenlere daha zor geliyordur ben oğlumla avutuyorum kendimi.Ama yine de zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Geçmiş geçmişte kaldı kızlar.Moral bozmak sadece gelecek bebişlerimizi geciktirir.İyi düşünücez ve iyi şeyler olacak ben inanıyorum
Insallah canim 2.adetimi 4 gozle bekliyorum umudumu hic kaybetmedim insallah hep tekrar olucak die kuruyorum kendimi guzel dusunelim guzel seyler olsun :)

Insallah canim 2.adetimi 4 gozle bekliyorum umudumu hic kaybetmedim insallah hep tekrar olucak die kuruyorum kendimi guzel dusunelim guzel seyler olsun :)
Oyy arkadasim bugunde kontenjanlar aciklandi atanamadigim kesinlesti..artik evimin kadini cocuklarimin anasi universite mezunu ogretmen ev hanimi olcam:) :)

canmm az once ovulasyon testini yaptim 2.cizgi hemen silik olarak cikti.bu ne anlama geliyor.bugun adet gununden itibaren 9.gundeyim.prospektusnde de pek bisey yazmiyor bununla ilgili

canım gec yazıyorum gercı ama silik olması negatf anlama gelıyo zaman içinde koyulasacaktırzaten farkı göreceksın her gun yaptıkca anlayacaksın canım koyu oldugunda bi gun iinde catlayacak anlamına gelıyo bazen 2 gun boyunca da koyu görebilirsin koyudan snra silikleşnce yumurtlamıs oluyosun iyi degerlendırmen gerek o gunlerı

Hmm benm bugun oglen koyuydu aksama dogru tekrar yaptim siliklesti biraz yarin da yapinca netlesir sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…