- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.421
Günaydın kızlar sayfa bi sakinleşti sanki kimsecikler yok
kış geldi ondan belki :)Günaydın kızlar sayfa bi sakinleşti sanki kimsecikler yok
Hayırdır canım neyin var?Günaydın canım. Ben bu aralar biraz kötüyüm. Ondan okuyorum ama yazcak halim kalmıyo
Olabiletesi yüksek insanın canı bişey yapmak istemıyo :)kış geldi ondan belki :)
Hayırdır canım neyin var?
malesef bu yapıda olan insanlar çok ve hep var olacaklar. Bence sen sıkma canını bu kadını da kaale alma. Hatta görüşme ayrıca ondan lafı alıp sana getirenlerede müsaade etme. Herkes ektiğini biçer bu dünyada olmazsa öteki dünyada...Diğer topiğimde de yazdım biraz önce.Kopyalıyorum hemen canım çok sıkkın.
kızlar bi de benim moralimi çok bozan bi durum var. Bi kadın var özel bazı nedenlerden dolayı birbirimizden nefret ediyoruz kişisel olarak sevmiyoruz birbirimizi. Ben genelde saygıda kusur etmeyen taraf oluyorum zaten sessiz bir mizacım var. Neyse sorun şu bunun çirkefliklerine dayanamayıp bende karşılık verdim en son. Arkamdan saymadığı laf yok. Ben laf edince bu hemen " benim anne oluşumdan dolayı terbiyem müsade etmiyo" dedi. Kızları var. Ne zaman sıkışsa anneliğini öne sürüyor. Ben bebeklerimizi kaybettikten sonra duymuş nerden duyduysa oh olsun ettin buldun mazlumun ahı falan filan demiş. Ben nasıl onun yavrularını kişisel olayımıza dahil etmiyosam o da benim meleklerimi etmesin. Çok dokunuyor bu
Saçma sapan bi kişilik var yani karşımızda ole şeymi olurmuş insanda biraz Allah korkusu olur seninle ne sıkıntısı varsa var masumları neden karıstırıo Allah affedermi böle şeyleri sen hiç duyma dinleme kapa kulaklarını ona karşı zaten senin kendine özel bi sıkıntın var hiç kendini kasma iyi gelmez sana...Diğer topiğimde de yazdım biraz önce.Kopyalıyorum hemen canım çok sıkkın.
kızlar bi de benim moralimi çok bozan bi durum var. Bi kadın var özel bazı nedenlerden dolayı birbirimizden nefret ediyoruz kişisel olarak sevmiyoruz birbirimizi. Ben genelde saygıda kusur etmeyen taraf oluyorum zaten sessiz bir mizacım var. Neyse sorun şu bunun çirkefliklerine dayanamayıp bende karşılık verdim en son. Arkamdan saymadığı laf yok. Ben laf edince bu hemen " benim anne oluşumdan dolayı terbiyem müsade etmiyo" dedi. Kızları var. Ne zaman sıkışsa anneliğini öne sürüyor. Ben bebeklerimizi kaybettikten sonra duymuş nerden duyduysa oh olsun ettin buldun mazlumun ahı falan filan demiş. Ben nasıl onun yavrularını kişisel olayımıza dahil etmiyosam o da benim meleklerimi etmesin. Çok dokunuyor bu
malesef bu yapıda olan insanlar çok ve hep var olacaklar. Bence sen sıkma canını bu kadını da kaale alma. Hatta görüşme ayrıca ondan lafı alıp sana getirenlerede müsaade etme. Herkes ektiğini biçer bu dünyada olmazsa öteki dünyada...
Saçma sapan bi kişilik var yani karşımızda ole şeymi olurmuş insanda biraz Allah korkusu olur seninle ne sıkıntısı varsa var masumları neden karıstırıo Allah affedermi böle şeyleri sen hiç duyma dinleme kapa kulaklarını ona karşı zaten senin kendine özel bi sıkıntın var hiç kendini kasma iyi gelmez sana...
Yok zaten aynen dediğin gibi yapıcam artık. Bi de üstüne hesabım ahirette seninle diyo. Neyse ya Rabbim görüyo herşeyi varsa bi günahım çekicem cezasını elbet. Allah a havale ettim onu.... dün baş ağrısından kafamı kaldıramadım. Rabbim hayırlısını versin hepimize
amin canım :)
hımmm hiç duymadım bu dr belki izmirde olsam duyardım bence git kendını toparla bebek düşündügün zaman git tanıs dr durumunu anlat snra hamıle kalınca bi süre izmirde kalırsın akraban var mı?ben izmire hic gitmedim nerde oldugunu bilmiyorum ama yakup erata varmis. benim dayimlarin cocuklarida ayni benim gibi karninda oluyordu 6 7 tane olmus. vaz gecmislerdi artik yapmaktan. yengem sanirim 40 yasinda vardi, bu doktora gitmisler ve simdi 2 tane cocuklari var. ben her hamile kaldigimda oraya gitmemi soylerler ama ben konyada yasiyorum izmiri hic bilmiyorum. bu surec uzun bir surec oldugu icin uzun zaman kalmam gerekiyo o yuzden hic gitmeyi dusunmemistim taki bu son bebegim olene kadar. birde orayi denemek istiyorum "denize dusen yilana sarilir" misali
Amin canım hayırlısı olsun inşallah :)Bi de günde kaç tane ilaç içiyorum bebil olsun diye. Kortizon kullanıyorum zaten bütün dengem yerle bir vücut direncini baskılamak için verdi doktorum. Akşam kaldığımız yerden çalışmalara devam :)
Amin canım hayırlısı olsun inşallah :)
kızlar nasılsınız???benım yumyum gunlerı bıttı bakalım neler olcak bu ay :):):)
inşallah OLUR CANIM Allah Kalbine göre versin...kızlar nasılsınız???benım yumyum gunlerı bıttı bakalım neler olcak bu ay :):):)
amin canım inşallah hepimizin Allah gönlüne göre versin :)inşallah OLUR CANIM Allah Kalbine göre versin...
yok iste orda kimsem bende bundan korkuyorum biraz nasil olacakhımmm hiç duymadım bu dr belki izmirde olsam duyardım bence git kendını toparla bebek düşündügün zaman git tanıs dr durumunu anlat snra hamıle kalınca bi süre izmirde kalırsın akraban var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?