Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Hayırdır canım neyin var?

Diğer topiğimde de yazdım biraz önce.Kopyalıyorum hemen canım çok sıkkın.
kızlar bi de benim moralimi çok bozan bi durum var. Bi kadın var özel bazı nedenlerden dolayı birbirimizden nefret ediyoruz kişisel olarak sevmiyoruz birbirimizi. Ben genelde saygıda kusur etmeyen taraf oluyorum zaten sessiz bir mizacım var. Neyse sorun şu bunun çirkefliklerine dayanamayıp bende karşılık verdim en son. Arkamdan saymadığı laf yok. Ben laf edince bu hemen " benim anne oluşumdan dolayı terbiyem müsade etmiyo" dedi. Kızları var. Ne zaman sıkışsa anneliğini öne sürüyor. Ben bebeklerimizi kaybettikten sonra duymuş nerden duyduysa oh olsun ettin buldun mazlumun ahı falan filan demiş. Ben nasıl onun yavrularını kişisel olayımıza dahil etmiyosam o da benim meleklerimi etmesin. Çok dokunuyor bu

malesef bu yapıda olan insanlar çok ve hep var olacaklar. Bence sen sıkma canını bu kadını da kaale alma. Hatta görüşme ayrıca ondan lafı alıp sana getirenlerede müsaade etme. Herkes ektiğini biçer bu dünyada olmazsa öteki dünyada...

Saçma sapan bi kişilik var yani karşımızda ole şeymi olurmuş insanda biraz Allah korkusu olur seninle ne sıkıntısı varsa var masumları neden karıstırıo Allah affedermi böle şeyleri sen hiç duyma dinleme kapa kulaklarını ona karşı zaten senin kendine özel bi sıkıntın var hiç kendini kasma iyi gelmez sana...

Yok zaten aynen dediğin gibi yapıcam artık. Bi de üstüne hesabım ahirette seninle diyo. Neyse ya Rabbim görüyo herşeyi varsa bi günahım çekicem cezasını elbet. Allah a havale ettim onu.... dün baş ağrısından kafamı kaldıramadım. Rabbim hayırlısını versin hepimize

Aynen dün günümü mahvetti zaten. Saolun arkadaşlar yazmak iyi geldi. Allah a havale ettim onu. Rabbim onun yavrularını ona bağışlasın o anneyle onlara sabır versin hayırlı hayatları olsun inşallah.

amin canım :)

hımmm hiç duymadım bu dr belki izmirde olsam duyardım bence git kendını toparla bebek düşündügün zaman git tanıs dr durumunu anlat snra hamıle kalınca bi süre izmirde kalırsın akraban var mı?

Bi de günde kaç tane ilaç içiyorum bebil olsun diye. Kortizon kullanıyorum zaten bütün dengem yerle bir vücut direncini baskılamak için verdi doktorum. Akşam kaldığımız yerden çalışmalara devam :)
Amin canım hayırlısı olsun inşallah :)

hımmm hiç duymadım bu dr belki izmirde olsam duyardım bence git kendını toparla bebek düşündügün zaman git tanıs dr durumunu anlat snra hamıle kalınca bi süre izmirde kalırsın akraban var mı?
yok iste orda kimsem bende bundan korkuyorum biraz nasil olacak
hakkimixda hayirlisi olsun isallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…