Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kızlar ya sabah kasıklarım cok aqrıodu tuvalete gittim kahverengi uçuk pembe karışıl ufak bi akıntım oldu geçti anlmadım yerleşme kanamasımı adetmi oldum bilmıorum ama içim burkuldu

Kürtajdan sonra olmadım hiç ama tahminlerime göre aksamada oluomus 4 yada 5 gün var...

Çıkarmı bilmıorum ama akşam yepıcam test olmazsa pazartesi kan veririm adet kanamasına dönmezse bole kahve kalırsa yapcak başka bişey yok hayırlısı

Çıkarmı bilmıorum ama akşam yepıcam test olmazsa pazartesi kan veririm adet kanamasına dönmezse bole kahve kalırsa yapcak başka bişey yok hayırlısı
canim moralini bozmak istemem ama genelde kurtajdan sonra adet oyle basliyor hakkinda hayirlisi gec olsun ama guc olmasin

canim moralini bozmak istemem ama genelde kurtajdan sonra adet oyle basliyor hakkinda hayirlisi gec olsun ama guc olmasin
moly cim hemserim benmm nasılsın ..rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.benm bi tanıdığnda senn gibi oluyordu başkent hastanesine gidiyordu dha sonra selçuklu hastanesnde hikmet karaback var oraya gidiyordu ara ara da.şuan yeni doğum yaptı .izmire gidemezsen birde o hastanelere git istersen

canmm bnmde kürtajdan snra 19gün boyunca sürmüştü öyle.3gün temzdim mesela ertesi gün çok az lekelenme oluyrdu gibi toplamda 19-20 gün sürdü snrada 41.gün adet olmuştum

Benim kürtajdan sonra 2 gün cok az kanamam oldu sonra 1 ay olmadı adetime 4 yada 5 gün var böle bişey oldu sol kasığım cok aqrıo ama siliyorum mesela kan yok sadece cok acık kahve akıntı var pet koydum sabah adetmı olcam dıye pettde hiçbişey yok sılınce kahve akıntı gelıo oda az bilmiorum napsam beklesemmi 2 , 3 gün falan

bekle canm.eğer hamilelik varsa biliosunki sadece testle öğrenmek bişey ifade etmiyr.yerleşmesi kesesi derken psikolojk olarak yıpranıyoruz değilmi.adetin geleceksede bekle gelir bakalm.benm 39.gün gidip kontrol oldum hemde ilaç vermişti doktr öyle adet olabilmiştm.bende hamileym diye şüphelenmştm.bence adet gününe kadar bekle günün geçerse öyle test yaparsın.stres yapma zamana bırak

Aynen öle yapcam canım 1 hafta daha beklıycem bakalım kanama olcakmı böle kalcakmı kasmamaya calısıorum kendimi ama belirsizlik insanı sıkıntıya düşürüo unutuyum en iyisi ben bu olayı bakalım neler olcak kocam yok 5 gündür onunla vakit geçiriyim :) takılmasın bari aklıma başka türlü sıkıntı yaparak olmuycak bu arada teşekkür ederim canım cok saol

aynen eşinle vakit geçir güzel güzel .başka şeylerle uğraş.hem böylece vakitte çabuk geçer farkında olmadan:)rica ederm canm içini ferah tut

iyi sayilirim canim benim dusunmen yeter
baskent hastanesine hic gitmedim pek iyi seyler duymadim orasi icin. belki duymussundur 3. bebegimde ali acara gitmistim 6. ayina kadar yasadi melegim. son 2 hamileligimdede hikmet karabacaga gidiyorum o yapti kurtajlarimida halada ona devam ediyorum suan icin haftaya kontrolum var. bilmiyorum ama konyanin en iyi doktorlarina gittigimi dusunuyorum. ilk baslarda erkege gitmiyorduk ama evlat baska birseye benzemiyor erkege basladik 2 senedir.
sen nasilsin iyimi bebis kendini fazla yorma olurmu. allahim o yavruyu sana bagislar isallah gonlumle dua ediyorum

amin canım inşallah dikkat etmeye çalışıyorum .iyiyim şükür.sıradan genel problemler dışında bişey yok.hatta enerjmde yerine geldi biraz.konyaya bile gelmeyi düşünüyorum :)ama eşim göndermiyor şuan erken biraz daha zaman geçsin diyeevet doktor hastanede önemli ama nasipten öte yol yokmuş..herşey allah ın elinde..sanada sağlıklı hayırlısını nasip etsin.

aynen eşinle vakit geçir güzel güzel .başka şeylerle uğraş.hem böylece vakitte çabuk geçer farkında olmadan:)rica ederm canm içini ferah tut
Saol canim benim Allah sanada hayirlisiyla dogym nasip etsin insallah saq saglim alirsin bebeqini kucagina :)

merhaba arkadaşlar. ben 3 kasımda kürtaj oldum. ilk gebeliğimdi kalp atışı duyulmadan gelişme olmadığı için kürtaj oldum. şimdi ilk adetimi yaşıyorum. düşüğün sebebi belli değil ilk gebeliklerde olur dediler. ama ben ikinci kez hamile kalmaktan korkuyorum. sizce dikkat edilmesi gereken şeyler var mı. çok yemek seçiyorum bazı öğünlerimi atlıyorum. dişte ki bir çürük bile düşüğe neden olabiliyormuş. ağır grip geçirmek filan. yani size sorum düşükten sonra dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…