- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.461
gecmıs olsun ben kurtaj olmus gibi degıl yenı bebek calısmasına baslayacak gibi hareket edıyorum özelikle dıkkat ettıgım bısey yok canımmerhaba arkadaşlar. ben 3 kasımda kürtaj oldum. ilk gebeliğimdi kalp atışı duyulmadan gelişme olmadığı için kürtaj oldum. şimdi ilk adetimi yaşıyorum. düşüğün sebebi belli değil ilk gebeliklerde olur dediler. ama ben ikinci kez hamile kalmaktan korkuyorum. sizce dikkat edilmesi gereken şeyler var mı. çok yemek seçiyorum bazı öğünlerimi atlıyorum. dişte ki bir çürük bile düşüğe neden olabiliyormuş. ağır grip geçirmek filan. yani size sorum düşükten sonra dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu?
Günaydın canım erkencısın :)Günaydın kızlarrrr
benimde bitti sayilir canim bat ne zamandi?yorucu bi haftaydi benim icin insallah gelmistir bebisim")kızlar nasılsınız???benım yumyum gunlerı bıttı bakalım neler olcak bu ay :):):)
Bat 8aralık canım gecede son çalışmamızı yaptık artık canımz ne zaman isterse o zaman yaparız :) bnm içinde yorucuydu inşallah bebişlerimz gelmiştir :)benimde bitti sayilir canim bat ne zamandi?yorucu bi haftaydi benim icin insallah gelmistir bebisim")
Uyuyamadim canm yaa :)Günaydın canım erkencısın :)
Hımmm eşin işe mi gitti ben pek kalkmam bu saatlerde ama kv gidicz izmire ondan erkenden kalktık :)Uyuyamadim canm yaa :)
n bat gelmiş canm ne durumdasnUyuyamadim canm yaa :)
Sozdr onu kaldirmak icin 7 de uyaniom ama o 9 bucuk da zor kaklti kendi isi olunca gale almadi anlican ben uykmdan oldm :)Hımmm eşin işe mi gitti ben pek kalkmam bu saatlerde ama kv gidicz izmire ondan erkenden kalktık :)
sağlık olsun canım ya... benimde ilk ayımda olmadı... bakalım kısmet ne zamanaAdet oldum ya ilk deneme tutmadı
Öle tabi canım hayırlısı olsunsağlık olsun canım ya... benimde ilk ayımda olmadı... bakalım kısmet ne zamana
Hayirlisi olsn canm uzulme benm de tutmadi ilkindeAdet oldum ya ilk deneme tutmadı
Aynen canım öle tabi bakalım bidahaki aya inşallah varmı sende bişeyler?Hayirlisi olsn canm uzulme benm de tutmadi ilkinde
hayirlisi olsun canin isallah bidahakine tutarAdet oldum ya ilk deneme tutmadı
İnşallah canım cok saol :)hayirlisi olsun canin isallah bidahakine tutar
Cnm mesajini yeni gordm kusra bakma ben belli belirsz karn agrisi var ama olmadm henuz insalah gelmez :)Senı
n bat gelmiş canm ne durumdasn
Hafif karn agrm var ama olmadm canm henuz ben de pazartesiye kadr olmazsam test aldm onu yapcam bakalm kismet :)Aynen canım öle tabi bakalım bidahaki aya inşallah varmı sende bişeyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?