- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.481
Hayırlısı olsun kuzum olmazsın inşallah gelir bebişin :)Hafif karn agrm var ama olmadm canm henuz ben de pazartesiye kadr olmazsam test aldm onu yapcam bakalm kismet :)
Insalah canm insalah rabbim hepimizn gonlune gore versn kimsenin kucagini bos birakmasn :) :)Hayırlısı olsun kuzum olmazsın inşallah gelir bebişin :)
Hayırlısı olsun canım. Daha ilk denemeydi hiç düşünme bile belki daha hayırlıdır biraz daha toparlarsın yeni yıla inşallah hamilelik haberleriyle girerizAdet oldum ya ilk deneme tutmadı
Amin canim insallah :)Insalah canm insalah rabbim hepimizn gonlune gore versn kimsenin kucagini bos birakmasn :) :)
Öle tabi canim insallah denemeye dewam Allah buyuktur dediqin gibi vardir bi hayir insallah ole olur canim :)Hayırlısı olsun canım. Daha ilk denemeydi hiç düşünme bile belki daha hayırlıdır biraz daha toparlarsın yeni yıla inşallah hamilelik haberleriyle gireriz
Canm uzulme Allahm yardmcn olsn kolay deil zor rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin inşallahiyi aksamlar
daha once yazmistim buraya.ben de hamisim diye 1 hafta sevinebildim.gecen hafta bebisimin dusecegini doktor demisti.henuz 4 haftalikti.sadece lekelenme ile 1 hafta gecti.bugun tekrar gittim doktora.parca dusmus lekeyle.kanamam hala yok.onda da bu ay progestan estrofem gibi ilaclarin etkisiymis.simdi 4 gozle regli bekliyorum
Canım hayırlısı demek lazım. İnşallah rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder. Bu 2. Düşünün mü oldu araştırılıyor mu nedenleri.iyi aksamlar
daha once yazmistim buraya.ben de hamisim diye 1 hafta sevinebildim.gecen hafta bebisimin dusecegini doktor demisti.henuz 4 haftalikti.sadece lekelenme ile 1 hafta gecti.bugun tekrar gittim doktora.parca dusmus lekeyle.kanamam hala yok.onda da bu ay progestan estrofem gibi ilaclarin etkisiymis.simdi 4 gozle regli bekliyorum
Gunaydin cnm o kadar yorma kendiniherkese günaydınnn :) bugün kendime forumda takılma günü ilan ettim :) gerçi arada ev işlerini de yapmak zorundayım amahaftada tek pazar günü izinli olunca ne yapcağımı şaşırıyorum resmen herşeyi bi güne sığdırmak için daha çok yoruluyorum sanırım
Gunaydin cnm o kadar yorma kendini
Cok iyi vala canm cocuk çalışmalarına onem ver digerleri olur biteraaaaa bu kadar işin arasında bi de bebiş çalışması olacaksaolasın canım zaten ev işi dediğim görünen yerleri hoppp bi saatte temizle sonra hoppp bi saatte üç beş günlük yemek yap falan yani koçiş de alıştı bazen benim canım istemiyo sen yap diyorum seve seve diyo bu konu da eşim anlayışlı çok şükür.
Cok iyi vala canm cocuk çalışmalarına onem ver digerleri olur biter
Ayy o bi pazar olayi bendede var 1 saat yaptim valla uzandim tv karsisina hicbisey gelmio icimden yayilasim var :)aaaaa bu kadar işin arasında bi de bebiş çalışması olacaksaolasın canım zaten ev işi dediğim görünen yerleri hoppp bi saatte temizle sonra hoppp bi saatte üç beş günlük yemek yap falan yani koçiş de alıştı bazen benim canım istemiyo sen yap diyorum seve seve diyo bu konu da eşim anlayışlı çok şükür.
Ayy o bi pazar olayi bendede var 1 saat yaptim valla uzandim tv karsisina hicbisey gelmio icimden yayilasim var :)
Aynen canm bnde ole vala buraya yaziorm hep ben temizligi mi bitrdm şükür size kolay gelsinbende taksit taksit yapıyorum bi başlıyorum yarım saat bişeyler yapıyorum sonra oturuyorum. biraz önce ortalıktaki dağınıkları topladım şimdi oturuyorum kalkcam bi süpürcem sonra yine oturcam sonra kalkcam toz alcam o ara makine bitmiş olur çamaşırları asarım falan her pazar aynı döngü :) oturdukça da yazıyorum. kociş de arada soruyo nasıl kızlarla muhabbet diyeburaya üye olduğumdan beri daha pozitifim daha rahatım ne kadar eşimizde olsa biyerde anlamıyolar. yoksa normalde herkese anlatamıyorum annemle bile içimdekileri paylaşmadım hiç yaşayan daha iyi anlıyo (bi daha yaşamayız umarım)
Aynen canm bnde ole vala buraya yaziorm hep ben temizligi mi bitrdm şükür size kolay gelsin
benimde bu kadar araya bikaç saate biter heralde. iş yapmaktan çok oturuyorum. neyse kociş dışarı çıktı da rahatım en azından
ne guzel iste keyfine gore yaparsn
En guzeli cnmneyseki bitirdim nihayet. zaten üstünden yapıyorumoturup keyif yapıyım biraz. canım sıkılırsa bişeyler daha yaparım olmadı. bi de hava kapalı hiç kolumu kaldırasım yok. çay içip tv izlemek en mantıklısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?