Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Hayırlısı olsun canım. Daha ilk denemeydi hiç düşünme bile belki daha hayırlıdır biraz daha toparlarsın yeni yıla inşallah hamilelik haberleriyle gireriz
Öle tabi canim insallah denemeye dewam Allah buyuktur dediqin gibi vardir bi hayir insallah ole olur canim :)

iyi aksamlar
daha once yazmistim buraya.ben de hamisim diye 1 hafta sevinebildim.gecen hafta bebisimin dusecegini doktor demisti.henuz 4 haftalikti.sadece lekelenme ile 1 hafta gecti.bugun tekrar gittim doktora.parca dusmus lekeyle.kanamam hala yok.onda da bu ay progestan estrofem gibi ilaclarin etkisiymis.simdi 4 gozle regli bekliyorum

Canm uzulme Allahm yardmcn olsn kolay deil zor rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin inşallah

Canım hayırlısı demek lazım. İnşallah rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder. Bu 2. Düşünün mü oldu araştırılıyor mu nedenleri.

herkese günaydınnn :) bugün kendime forumda takılma günü ilan ettim :) gerçi arada ev işlerini de yapmak zorundayım ama haftada tek pazar günü izinli olunca ne yapcağımı şaşırıyorum resmen herşeyi bi güne sığdırmak için daha çok yoruluyorum sanırım

Gunaydin cnm o kadar yorma kendini

Gunaydin cnm o kadar yorma kendini

aaaaa bu kadar işin arasında bi de bebiş çalışması olacak saolasın canım zaten ev işi dediğim görünen yerleri hoppp bi saatte temizle sonra hoppp bi saatte üç beş günlük yemek yap falan yani koçiş de alıştı bazen benim canım istemiyo sen yap diyorum seve seve diyo bu konu da eşim anlayışlı çok şükür.

Cok iyi vala canm cocuk çalışmalarına onem ver digerleri olur biter

Ayy o bi pazar olayi bendede var 1 saat yaptim valla uzandim tv karsisina hicbisey gelmio icimden yayilasim var :)

Ayy o bi pazar olayi bendede var 1 saat yaptim valla uzandim tv karsisina hicbisey gelmio icimden yayilasim var :)

bende taksit taksit yapıyorum bi başlıyorum yarım saat bişeyler yapıyorum sonra oturuyorum. biraz önce ortalıktaki dağınıkları topladım şimdi oturuyorum kalkcam bi süpürcem sonra yine oturcam sonra kalkcam toz alcam o ara makine bitmiş olur çamaşırları asarım falan her pazar aynı döngü :) oturdukça da yazıyorum. kociş de arada soruyo nasıl kızlarla muhabbet diye buraya üye olduğumdan beri daha pozitifim daha rahatım ne kadar eşimizde olsa biyerde anlamıyolar. yoksa normalde herkese anlatamıyorum annemle bile içimdekileri paylaşmadım hiç yaşayan daha iyi anlıyo (bi daha yaşamayız umarım)

Aynen canm bnde ole vala buraya yaziorm hep ben temizligi mi bitrdm şükür size kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…