Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

iyi akşamlar kızlar sanki 3 gündür bende hamilelik belirtileri var adet tarihim 4 Aralık iki gündür baş dönmesi ve hafif bulantı oluyor az öncede yataktan kalktım baş dönmesi oldu gaz şikayetim var kasıklarım da batma oluyor daha adete 4 gün var test yapmak da istemiyorum bu arada kürtaj olalı 27 gün oldu 7 haftalık bebeğimn kalbi durduğu için aldılar hiç korunmadık hamile kalmış olabilir miyim acaba

olabilir cnm neden olmasın. ama bekle derim ben zaten 4 gün kalmış. biraz daha sabret bence :)

Öle tabi canım hayırlısı olsun
benim hala sol kasığımda ağrı var... benim gibi olan varmı acaba...44 gün oldu kürtaj olalı... ağrım bitmişti... adet olmadan önce sol kasığımda ağrı başladı... adetim bitti ama ağrı kaldı

olabilir cnm neden olmasın. ama bekle derim ben zaten 4 gün kalmış. biraz daha sabret bence :)
bende kürtaj olalı 44 gün oldu... baş dönmesi ve mide bulantısı oluyor... sol kasığımdada batmalar var ama test yapmaya cesaretim yok... hakkımızda hayırlısı

seninki baya geçmiç korunmadıysan varsa belli olur test yapsan çıkar
adetimi 33üncü günümde oldum canım... ama ben hamileykende adet görmüştüm...bi dahaki adetime kadar bekliycem ... İNŞAALLAH hamileyimdir ve sağlıklı sıhhatli bebişlerim olur İNŞAALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…