- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.521
ben geldim olurmuKızlaar nerdesiniz ya topiğimiz boş kaldı kimseden ses cıkmıo artık karalar bağladı herkes
CANIM NE OLDU TEST SONUCLARIN? NASILSIN ?ben geldim olurmu
Ayy insallah benim 28 aralık deneme 2 yaparmisin canim :)kızlar nasılsınızzzz???aralık ayından umutluyum 2-3 hamile cıkar inşallah :) hatta hepimiz hamile kalalım aynı ayda :)
Cok şükür canim sen nasilsin Bende umutluyum icimde bi his var baya hamile cıkcak gibi gelio insallahkızlar nasılsınızzzz???aralık ayından umutluyum 2-3 hamile cıkar inşallah :) hatta hepimiz hamile kalalım aynı ayda :)
bende iyiyim sükür canım haftasonu kv deydık evımdeyım mutluyum huzurluyum :):):) insallah hislerımz bizi yanıltmaz :)Cok şükür canim sen nasilsin Bende umutluyum icimde bi his var baya hamile cıkcak gibi gelio insallah
Cnm 24 aralik deneme 2HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
Günaydın canmGünaydın Hanımlarrrr
Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir gün geçirmeniz dileğiyle :)
Amin canim insallah :)bende iyiyim sükür canım haftasonu kv deydık evımdeyım mutluyum huzurluyum :):):) insallah hislerımz bizi yanıltmaz :)
Gunaydn cnm :)Günaydin kizlar
Allahim vericek o kotu zihniyetin cezasini canim senn hic yiratma kendini sanki olmuycak bebisin hic kotu dusunme duyma onu Allahim islah etsin boyleleriniDiğer topiğimde de yazdım biraz önce.Kopyalıyorum hemen canım çok sıkkın.
kızlar bi de benim moralimi çok bozan bi durum var. Bi kadın var özel bazı nedenlerden dolayı birbirimizden nefret ediyoruz kişisel olarak sevmiyoruz birbirimizi. Ben genelde saygıda kusur etmeyen taraf oluyorum zaten sessiz bir mizacım var. Neyse sorun şu bunun çirkefliklerine dayanamayıp bende karşılık verdim en son. Arkamdan saymadığı laf yok. Ben laf edince bu hemen " benim anne oluşumdan dolayı terbiyem müsade etmiyo" dedi. Kızları var. Ne zaman sıkışsa anneliğini öne sürüyor. Ben bebeklerimizi kaybettikten sonra duymuş nerden duyduysa oh olsun ettin buldun mazlumun ahı falan filan demiş. Ben nasıl onun yavrularını kişisel olayımıza dahil etmiyosam o da benim meleklerimi etmesin. Çok dokunuyor bu
Enfeksiyona karsi dus ve cinsel ilisjkiye girmeme kuralina dikkat etsim ben zayf oldugum icin pekmez bal cok yemege basladim benim kanamam uzun surdu kansizlik olmasin diye ama yemek duzenimi cok ahim sahim bozulmadimerhaba arkadaşlar. ben 3 kasımda kürtaj oldum. ilk gebeliğimdi kalp atışı duyulmadan gelişme olmadığı için kürtaj oldum. şimdi ilk adetimi yaşıyorum. düşüğün sebebi belli değil ilk gebeliklerde olur dediler. ama ben ikinci kez hamile kalmaktan korkuyorum. sizce dikkat edilmesi gereken şeyler var mı. çok yemek seçiyorum bazı öğünlerimi atlıyorum. dişte ki bir çürük bile düşüğe neden olabiliyormuş. ağır grip geçirmek filan. yani size sorum düşükten sonra dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu?
Gunaydin canimm napiyosunuz nasilsinizz ayyy benim yumos gunum geldi gelecek az kaldi bide sogan kuru yapiorum zarari olmaz herhaldeGünaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?