- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.541
Napalım canım ya aynı dewam işte sen napıosun nasılsın ? Hadi bakalım bu sefer olur inşallah :) Ben duydum yararını ama hiç kullanmadım canım yaGunaydin canimm napiyosunuz nasilsinizz ayyy benim yumos gunum geldi gelecek az kaldi bide sogan kuru yapiorum zarari olmaz herhalde
Bende 3 kasımda kürtaj oldum canım o kansızlık olayı bendede ar ama benım kanamam 3 gün az az geldi sonra kesildi..Enfeksiyona karsi dus ve cinsel ilisjkiye girmeme kuralina dikkat etsim ben zayf oldugum icin pekmez bal cok yemege basladim benim kanamam uzun surdu kansizlik olmasin diye ama yemek duzenimi cok ahim sahim bozulmadi
Canım dur daha 6 gün ar adetine şimdiden kasma kendini bekle bakalım yapma test bidaha tam zamanında bak duruma göre zaten yeterince sıkıntıya sokuyoruz kendimizi...kızlar selaaaaam uyandıgımda test yaptım negatfönceki hamileleigimde 1 hafta önce silik cıkmıstı yıne cıkar varsa dıye umıt ettım :) acelecı davrandm
canım ben önceden ögrenınce rahatlıyorum eger negatfse adetım gununde gelıyo sıkmıyorum kendımı :) şimdide biraz rahatladm :)ama taii daha 6 gun var yuzden biraz umutta var :)Canım dur daha 6 gün ar adetine şimdiden kasma kendini bekle bakalım yapma test bidaha tam zamanında bak duruma göre zaten yeterince sıkıntıya sokuyoruz kendimizi...
inşallah canımYani Bakıp görcez canım bebiş gelir inşallah bizede umut olur mutlu oluruz :)
bende içiom walla ahanda bugün 5. günüm :) yumurtlamada kocişin doğum günüsüne denk gelio bu haftasonuna yüksek ihtimal cuma dr gidicem bi baktırtcam bakalım ne var ne yok ahahaNapalım canım ya aynı dewam işte sen napıosun nasılsın ? Hadi bakalım bu sefer olur inşallah :) Ben duydum yararını ama hiç kullanmadım canım ya
ayy benim çok uzun sürdü bildiğin regli gibi kanamam oldu bir ay felan sürdü neredeyse bir anda aldığım kilolar gitti daha beter yine zayıflayınca pekmez takviyesi yaptım yaz dönemi soguk ıçıodum günde 3 4 bardak kahvaltıda da yiyodum :) şimdi iyiyim şükür sendede varsa iç dengele kendiniBende 3 kasımda kürtaj oldum canım o kansızlık olayı bendede ar ama benım kanamam 3 gün az az geldi sonra kesildi..
iim gulnur sen nasılsın..pıhtılaşma çıktı bende maalesefCANIM NE OLDU TEST SONUCLARIN? NASILSIN ?
yani nolcak tedavi mi başlıycaklar sana canım ?iim gulnur sen nasılsın..pıhtılaşma çıktı bende maalesef
coraspirine başattı doktorum.hamile kalırsamda hemen iğnelere başlanacakyani nolcak tedavi mi başlıycaklar sana canım ?
sen zaten korunuyodun dimi canım bu testin sonucunu bekliyodun bunu stres yapma sakın güzel güzel çalışıp yeniden kavuşucaz meleklerimizecoraspirine başattı doktorum.hamile kalırsamda hemen iğnelere başlanacak
evet korundum ben .geçen ay başladım ama olmadı.inş bu ay bakalım...senin ne zamn olmuştusen zaten korunuyodun dimi canım bu testin sonucunu bekliyodun bunu stres yapma sakın güzel güzel çalışıp yeniden kavuşucaz meleklerimize
benimde kürtaj 27 haziranda olmuştu ama ekimden beri bizde çalışıyoruz olmadı bakalım bu aralar yumoş günündeyi değerlendirebilirsem olcak inşallahhevet korundum ben .geçen ay başladım ama olmadı.inş bu ay bakalım...senin ne zamn olmuştu
Geçmiş olsun canım inşallah yoluna girer herşey saq salim gelir inşallah bebeğincoraspirine başattı doktorum.hamile kalırsamda hemen iğnelere başlanacak
Anladım canım uzun olmuş seninki ben pekmez içemiorum onun yerine siyah üzüm yiyorum işte hayırlısı bakalım neler olcak iyi olur hepimiz için inşallah...ayy benim çok uzun sürdü bildiğin regli gibi kanamam oldu bir ay felan sürdü neredeyse bir anda aldığım kilolar gitti daha beter yine zayıflayınca pekmez takviyesi yaptım yaz dönemi soguk ıçıodum günde 3 4 bardak kahvaltıda da yiyodum :) şimdi iyiyim şükür sendede varsa iç dengele kendini
iim gulnur sen nasılsın..pıhtılaşma çıktı bende maalesef
seninle aynı sanırım benimde önemli günlerim..inşş ya biran önce hamile kalabilirzbenimde kürtaj 27 haziranda olmuştu ama ekimden beri bizde çalışıyoruz olmadı bakalım bu aralar yumoş günündeyi değerlendirebilirsem olcak inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?