Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Gunaydin canimm napiyosunuz nasilsinizz ayyy benim yumos gunum geldi gelecek az kaldi bide sogan kuru yapiorum zarari olmaz herhalde
Napalım canım ya aynı dewam işte sen napıosun nasılsın ? Hadi bakalım bu sefer olur inşallah :) Ben duydum yararını ama hiç kullanmadım canım ya

Enfeksiyona karsi dus ve cinsel ilisjkiye girmeme kuralina dikkat etsim ben zayf oldugum icin pekmez bal cok yemege basladim benim kanamam uzun surdu kansizlik olmasin diye ama yemek duzenimi cok ahim sahim bozulmadi
Bende 3 kasımda kürtaj oldum canım o kansızlık olayı bendede ar ama benım kanamam 3 gün az az geldi sonra kesildi..

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ

ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

kızlar selaaaaam uyandıgımda test yaptım negatf önceki hamileleigimde 1 hafta önce silik cıkmıstı yıne cıkar varsa dıye umıt ettım :) acelecı davrandm

kızlar selaaaaam uyandıgımda test yaptım negatf önceki hamileleigimde 1 hafta önce silik cıkmıstı yıne cıkar varsa dıye umıt ettım :) acelecı davrandm
Canım dur daha 6 gün ar adetine şimdiden kasma kendini bekle bakalım yapma test bidaha tam zamanında bak duruma göre zaten yeterince sıkıntıya sokuyoruz kendimizi...

Canım dur daha 6 gün ar adetine şimdiden kasma kendini bekle bakalım yapma test bidaha tam zamanında bak duruma göre zaten yeterince sıkıntıya sokuyoruz kendimizi...
canım ben önceden ögrenınce rahatlıyorum eger negatfse adetım gununde gelıyo sıkmıyorum kendımı :) şimdide biraz rahatladm :)ama taii daha 6 gun var yuzden biraz umutta var :)

Yani Bakıp görcez canım bebiş gelir inşallah bizede umut olur mutlu oluruz :)

Napalım canım ya aynı dewam işte sen napıosun nasılsın ? Hadi bakalım bu sefer olur inşallah :) Ben duydum yararını ama hiç kullanmadım canım ya
bende içiom walla ahanda bugün 5. günüm :) yumurtlamada kocişin doğum günüsüne denk gelio bu haftasonuna yüksek ihtimal cuma dr gidicem bi baktırtcam bakalım ne var ne yok ahaha

Bende 3 kasımda kürtaj oldum canım o kansızlık olayı bendede ar ama benım kanamam 3 gün az az geldi sonra kesildi..
ayy benim çok uzun sürdü bildiğin regli gibi kanamam oldu bir ay felan sürdü neredeyse bir anda aldığım kilolar gitti daha beter yine zayıflayınca pekmez takviyesi yaptım yaz dönemi soguk ıçıodum günde 3 4 bardak kahvaltıda da yiyodum :) şimdi iyiyim şükür sendede varsa iç dengele kendini

sen zaten korunuyodun dimi canım bu testin sonucunu bekliyodun bunu stres yapma sakın güzel güzel çalışıp yeniden kavuşucaz meleklerimize
evet korundum ben .geçen ay başladım ama olmadı.inş bu ay bakalım...senin ne zamn olmuştu

Anladım canım uzun olmuş seninki ben pekmez içemiorum onun yerine siyah üzüm yiyorum işte hayırlısı bakalım neler olcak iyi olur hepimiz için inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…