- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.561
tşk ederim amin inş hepimizinGeçmiş olsun canım inşallah yoluna girer herşey saq salim gelir inşallah bebeğin
hayırlısı güldür elden gelir bişey yok..buda bi imtihan benim için...Çok üzüldüm ama çaresi var onun için sıkıntı yok. Herşey güzel olacak
hepimizinki imtihan sikma canini olacak birgun bizimde bebeklerimiz hem pihtilasmanin caresi var. caresi bulunmayan hastalik olmasinhayırlısı güldür elden gelir bişey yok..buda bi imtihan benim için...
aynen dua edicez gerisi Allaha kalmış..hepimizinki imtihan sikma canini olacak birgun bizimde bebeklerimiz hem pihtilasmanin caresi var. caresi bulunmayan hastalik olmasin
hayırlısı güldür elden gelir bişey yok..buda bi imtihan benim için...
Evet onuda onerdiler cekirdekli siyah uzum ye bol bol madem icemion ben icmeye calisiyorum napim mecbur :)Anladım canım uzun olmuş seninki ben pekmez içemiorum onun yerine siyah üzüm yiyorum işte hayırlısı bakalım neler olcak iyi olur hepimiz için inşallah...
Insallah canim insallah bu cumadan basliyo yumos gunlerim insallah gelir melegim bu ayy cok calismamiz lazimm coookkkk :)seninle aynı sanırım benimde önemli günlerim..inşş ya biran önce hamile kalabilirz
kızlar selaaaaam uyandıgımda test yaptım negatfönceki hamileleigimde 1 hafta önce silik cıkmıstı yıne cıkar varsa dıye umıt ettım :) acelecı davrandm
aynen dua edicez gerisi Allaha kalmış..
Ben pekmeZ yiyim Hemen çıkaririm canim benim icin en iyisi üzüm :)Evet onuda onerdiler cekirdekli siyah uzum ye bol bol madem icemion ben icmeye calisiyorum napim mecbur :)
hadi ya şükür benim öle bir problemim yok ya içip yiyebiliyorum :)Ben pekmeZ yiyim Hemen çıkaririm canim benim icin en iyisi üzüm :)
hahahah ay ben dayanamıyorum yaaa ilk hamıleleıgımıde erken ögrendm o yuzden hemen yapayım istedım ama negatf :) bilmıyorum olsa yıne cıkardı dıyorum inşallah yanılıyorumdur bi dogum gunu hediyesi istedım o da olmadı yahublummm içimden acaba test yapsam mı beklesem mi diye geçiriyordum blummm a söylesem hemen yap der dedim,forumu açtım ve seni gördüm test yapmışşsın.Ama 6 gün varmış daha batına yine de umut var yani
canım cıkmıs sonucların hiiiç sıkma canını caresı var sonucta ona göre dr tedavı uygular Allahım hakkında hayırlısını versın ınsallah arkadasımiim gulnur sen nasılsın..pıhtılaşma çıktı bende maalesef
Günaydın CanımGünaydın kizlarrr
canım pıhtılaşma çıkmış ,olsun ama tedavisi var sonuçta.Takma kafana sakın hayırlısı ile sağlıklı bir bebiş gelecek sana inanıyorum ben.
evet kızlar çıktı sonuçlarım...hayırlısı diyorum..Rabbim dermansız dert vermesin...siz neler yaptınız.ne zamndır görüşmüyoruzcanım cıkmıs sonucların hiiiç sıkma canını caresı var sonucta ona göre dr tedavı uygular Allahım hakkında hayırlısını versın ınsallah arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?