Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kızlar 20 eylülde kurtaj oldum.. O zamandan bu yana bekledik.. Bu ay demeye başlıyorum bende B.A.T 14 aralık bakalım inşallah bekletmez meleğimiz bizi hemen gelir bu ay

Anladım canım uzun olmuş seninki ben pekmez içemiorum onun yerine siyah üzüm yiyorum işte hayırlısı bakalım neler olcak iyi olur hepimiz için inşallah...
Evet onuda onerdiler cekirdekli siyah uzum ye bol bol madem icemion ben icmeye calisiyorum napim mecbur :)

blummm içimden acaba test yapsam mı beklesem mi diye geçiriyordum blummm a söylesem hemen yap der dedim,forumu açtım ve seni gördüm test yapmışşsın.Ama 6 gün varmış daha batına yine de umut var yani
kızlar selaaaaam uyandıgımda test yaptım negatf önceki hamileleigimde 1 hafta önce silik cıkmıstı yıne cıkar varsa dıye umıt ettım :) acelecı davrandm

blummm içimden acaba test yapsam mı beklesem mi diye geçiriyordum blummm a söylesem hemen yap der dedim,forumu açtım ve seni gördüm test yapmışşsın.Ama 6 gün varmış daha batına yine de umut var yani
hahahah ay ben dayanamıyorum yaaa ilk hamıleleıgımıde erken ögrendm o yuzden hemen yapayım istedım ama negatf :) bilmıyorum olsa yıne cıkardı dıyorum inşallah yanılıyorumdur bi dogum gunu hediyesi istedım o da olmadı yahu

canım pıhtılaşma çıkmış ,olsun ama tedavisi var sonuçta.Takma kafana sakın hayırlısı ile sağlıklı bir bebiş gelecek sana inanıyorum ben.

canım cıkmıs sonucların hiiiç sıkma canını caresı var sonucta ona göre dr tedavı uygular Allahım hakkında hayırlısını versın ınsallah arkadasım
evet kızlar çıktı sonuçlarım...hayırlısı diyorum..Rabbim dermansız dert vermesin...siz neler yaptınız.ne zamndır görüşmüyoruz

selam kızlar bende giremiyorum çok bu ara. hiçbişeye kafanızı takmayın. pıhtılaşma falan bunlar tedavisi olan şeyler. bende ilaç kullanıyorum sağlıklı bi gebelik geçirebilmek için zamanı gelince olur herşey yeterki biz iyi olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…