Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

evet kızlar çıktı sonuçlarım...hayırlısı diyorum..Rabbim dermansız dert vermesin...siz neler yaptınız.ne zamndır görüşmüyoruz

İş güç koşturmaca işte
Ben 3. adetimi bekliyorum. 20 Aralıkta doktora gidecem kontrole ve çalışmalara başlıcam artık

AYnen öyle herşeyin başı sağlık

Aynen öle canım zaten taksanda takmasanda olacağı zaman olucak ben çok yıprattım kendimi artık takmamaya çalısıorum ben elimden geleni yapıyımda gerisi Allahımın takdirine kalmış inşallah boş çevirmez bizi :)

öyle oldu görüşemedik ne zamandır.Yarın benim bat tarihim.Pzt ve dün hastalanacakmışım gibi ağrım oldu ama birşey gelmedi bugün bişey yok.Göğüslerimde biraz değişiklik var sanki ama bilmiyorum.Hayırlısı
evet kızlar çıktı sonuçlarım...hayırlısı diyorum..Rabbim dermansız dert vermesin...siz neler yaptınız.ne zamndır görüşmüyoruz

ayy yakınmış cemre..inş gelmezde seninkide ...

hayırlısı ne ise o olsun diyorum sürekli.Hem istiyorum hem de çok korkuyorum
korku bende de var..hele pıhtılaşmayı öğrendim daha çok oldu..nasip olurda hamile kalırsam nasıl bir psikolojide olurum bilemiyorum..sürekli pıhtılaşma oldumu diye düşüncelere gircem sanırım.Rabbim hayırlısıyla şu dönemi atlatıp kucaklarımızı doldursun inş

senin pıhtılaşma olduğu kesinleştiği için ona göre ilaç kullanacaksın ben olup olmadığını bilmediğimden hafif doz kullanıcam muhtemelen.Seninki daha garanti olacak.Ama bebekleri sağ salim kucağımıza alana kadar ömrümüzden ömür gidecek gibi geliyor bana.Rabbim hepimize sabır güç versin

İnşallah canım...

bana da doktorum test yaptırmadı. ilaçları verdi vücudunu önceden gebeliğe hazırlayacağız dedi. hamilelik durumunda duruma göre iğne başlatacağım dedi. nerdeyse 4 aydır kullanıyorum verdiği ilaçları bana en az 3 ay kullanmadan sakın hamile kalma dedi. bende ona göre başladım çalışmalara.

amin inş....

hadi inşallah güzel sonuçlar alalım bu ay

Herkese merhaba 1sene sonra hamile kaldım esımle cok sevındık buradada paylaştım umut olsun dıye mutlulugum bu sabah ıtıbarıyle yarım kaldı ...6 haftalık hamıleyım sabah adet sancısıyla uyandım adet olur gıbı kan gelıyor sımdı ve adet olur gıbıkı agrı devam edıyor...doktor ıgne vurdu serum yaptı proges.yazdı...yuzde 10 gebelık devam eder dedı...bende hıc umut yok gece ruyamda ped gormustum sabahı lazım oldu sızce umut varmı beta degerımde 805 cıktı 6 haftalıga gore dusuk

Canım ya bilirim o duyguyu bende senin gibi oldum 1 ay önce kürtaj oldum Seni üzmek istemem ama değerinde cok düşmüş sanırım düşcek gibi sakin olmaya çalış Allah büyük vardır bi bildiği durumumdan haberdar et bizi olurmu

Allah de ötesini bırak....

Aynen canım Allh buyuk cok sagol destegin icin mutlaka yazarim haberdar ederim cok sey yasadik bunuda atlatirim Allhin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…