- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.581
evet kızlar çıktı sonuçlarım...hayırlısı diyorum..Rabbim dermansız dert vermesin...siz neler yaptınız.ne zamndır görüşmüyoruz
selam kızlar bende giremiyorum çok bu ara. hiçbişeye kafanızı takmayın. pıhtılaşma falan bunlar tedavisi olan şeyler. bende ilaç kullanıyorum sağlıklı bi gebelik geçirebilmek için zamanı gelince olur herşey yeterki biz iyi olalım.
Aynen öle canım zaten taksanda takmasanda olacağı zaman olucak ben çok yıprattım kendimi artık takmamaya çalısıorum ben elimden geleni yapıyımda gerisi Allahımın takdirine kalmış inşallah boş çevirmez bizi :)selam kızlar bende giremiyorum çok bu ara. hiçbişeye kafanızı takmayın. pıhtılaşma falan bunlar tedavisi olan şeyler. bende ilaç kullanıyorum sağlıklı bi gebelik geçirebilmek için zamanı gelince olur herşey yeterki biz iyi olalım.
Aynen öle canım zaten taksanda takmasanda olacağı zaman olucak ben çok yıprattım kendimi artık takmamaya çalısıorum ben elimden geleni yapıyımda gerisi Allahımın takdirine kalmış inşallah boş çevirmez bizi :)
evet kızlar çıktı sonuçlarım...hayırlısı diyorum..Rabbim dermansız dert vermesin...siz neler yaptınız.ne zamndır görüşmüyoruz
İnşallah :)amin canım inşallah :)
gelmez inşş blummmİş güç koşturmaca işte
Ben 3. adetimi bekliyorum. 20 Aralıkta doktora gidecem kontrole ve çalışmalara başlıcam artık
AYnen öyle herşeyin başı sağlık
ayy yakınmış cemre..inş gelmezde seninkide ...öyle oldu görüşemedik ne zamandır.Yarın benim bat tarihim.Pzt ve dün hastalanacakmışım gibi ağrım oldu ama birşey gelmedi bugün bişey yok.Göğüslerimde biraz değişiklik var sanki ama bilmiyorum.Hayırlısı
ayy yakınmış cemre..inş gelmezde seninkide ...
korku bende de var..hele pıhtılaşmayı öğrendim daha çok oldu..nasip olurda hamile kalırsam nasıl bir psikolojide olurum bilemiyorum..sürekli pıhtılaşma oldumu diye düşüncelere gircem sanırım.Rabbim hayırlısıyla şu dönemi atlatıp kucaklarımızı doldursun inşhayırlısı ne ise o olsun diyorum sürekli.Hem istiyorum hem de çok korkuyorum
korku bende de var..hele pıhtılaşmayı öğrendim daha çok oldu..nasip olurda hamile kalırsam nasıl bir psikolojide olurum bilemiyorum..sürekli pıhtılaşma oldumu diye düşüncelere gircem sanırım.Rabbim hayırlısıyla şu dönemi atlatıp kucaklarımızı doldursun inş
İnşallah canım...korku bende de var..hele pıhtılaşmayı öğrendim daha çok oldu..nasip olurda hamile kalırsam nasıl bir psikolojide olurum bilemiyorum..sürekli pıhtılaşma oldumu diye düşüncelere gircem sanırım.Rabbim hayırlısıyla şu dönemi atlatıp kucaklarımızı doldursun inş
senin pıhtılaşma olduğu kesinleştiği için ona göre ilaç kullanacaksın ben olup olmadığını bilmediğimden hafif doz kullanıcam muhtemelen.Seninki daha garanti olacak.Ama bebekleri sağ salim kucağımıza alana kadar ömrümüzden ömür gidecek gibi geliyor bana.Rabbim hepimize sabır güç versin
amin inş....senin pıhtılaşma olduğu kesinleştiği için ona göre ilaç kullanacaksın ben olup olmadığını bilmediğimden hafif doz kullanıcam muhtemelen.Seninki daha garanti olacak.Ama bebekleri sağ salim kucağımıza alana kadar ömrümüzden ömür gidecek gibi geliyor bana.Rabbim hepimize sabır güç versin
bana da doktorum test yaptırmadı. ilaçları verdi vücudunu önceden gebeliğe hazırlayacağız dedi. hamilelik durumunda duruma göre iğne başlatacağım dedi. nerdeyse 4 aydır kullanıyorum verdiği ilaçları bana en az 3 ay kullanmadan sakın hamile kalma dedi. bende ona göre başladım çalışmalara.
Canım ya bilirim o duyguyu bende senin gibi oldum 1 ay önce kürtaj oldumHerkese merhaba 1sene sonra hamile kaldım esımle cok sevındık buradada paylaştım umut olsun dıye mutlulugum bu sabah ıtıbarıyle yarım kaldı ...6 haftalık hamıleyım sabah adet sancısıyla uyandım adet olur gıbı kan gelıyor sımdı ve adet olur gıbıkı agrı devam edıyor...doktor ıgne vurdu serum yaptı proges.yazdı...yuzde 10 gebelık devam eder dedı...bende hıc umut yok gece ruyamda ped gormustum sabahı lazım oldu sızce umut varmı beta degerımde 805 cıktı 6 haftalıga gore dusuk
Allah de ötesini bırak....Herkese merhaba 1sene sonra hamile kaldım esımle cok sevındık buradada paylaştım umut olsun dıye mutlulugum bu sabah ıtıbarıyle yarım kaldı ...6 haftalık hamıleyım sabah adet sancısıyla uyandım adet olur gıbı kan gelıyor sımdı ve adet olur gıbıkı agrı devam edıyor...doktor ıgne vurdu serum yaptı proges.yazdı...yuzde 10 gebelık devam eder dedı...bende hıc umut yok gece ruyamda ped gormustum sabahı lazım oldu sızce umut varmı beta degerımde 805 cıktı 6 haftalıga gore dusuk
Aynen canım Allh buyuk cok sagol destegin icin mutlaka yazarim haberdar ederim cok sey yasadik bunuda atlatirim Allhin izniyleCanım ya bilirim o duyguyu bende senin gibi oldum 1 ay önce kürtaj oldumSeni üzmek istemem ama değerinde cok düşmüş sanırım düşcek gibi sakin olmaya çalış Allah büyük vardır bi bildiği durumumdan haberdar et bizi olurmu
Allah bilir Allh gorur verende o alanda ne diyim sağolasnAllah de ötesini bırak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?