- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.601
Herkese merhaba 1sene sonra hamile kaldım esımle cok sevındık buradada paylaştım umut olsun dıye mutlulugum bu sabah ıtıbarıyle yarım kaldı ...6 haftalık hamıleyım sabah adet sancısıyla uyandım adet olur gıbı kan gelıyor sımdı ve adet olur gıbıkı agrı devam edıyor...doktor ıgne vurdu serum yaptı proges.yazdı...yuzde 10 gebelık devam eder dedı...bende hıc umut yok gece ruyamda ped gormustum sabahı lazım oldu sızce umut varmı beta degerımde 805 cıktı 6 haftalıga gore dusuk
Gecmis olsun canm rabbm inşallah sana bagislar evladiniGulnur, Sagol canim yiyecek ekmegi varsa benimle kalir zaten iste insaniz duygularımiza yenik.dusuyoruz...Allh affetsin
Nedemek canım inşallah güzl şeyler olcak gönlünü ferah tut :)Gulnur, Sagol canim yiyecek ekmegi varsa benimle kalir zaten iste insaniz duygularımiza yenik.dusuyoruz...Allh affetsin
Canım Bizim tarıhlerimiz yine aynı ama içimde bi his var bu sefer olcak inşallahGecmis olsun canm rabbm inşallah sana bagislar evladiniguzel dusunelm guzel olsun inşallah :)
Inşallah canm ya vala bekliyoruz bir umutCanım Bizim tarıhlerimiz yine aynı ama içimde bi his var bu sefer olcak inşallah
aminnnn.Gulnur, Sagol canim yiyecek ekmegi varsa benimle kalir zaten iste insaniz duygularımiza yenik.dusuyoruz...Allh affetsin
Sıkı tut sıkı atlama günleri :)Inşallah canm ya vala bekliyoruz bir umut
Insalah canım ben tutuom amma o gelmioSıkı tut sıkı atlama günleri :)
Herkese merhaba 1sene sonra hamile kaldım esımle cok sevındık buradada paylaştım umut olsun dıye mutlulugum bu sabah ıtıbarıyle yarım kaldı ...6 haftalık hamıleyım sabah adet sancısıyla uyandım adet olur gıbı kan gelıyor sımdı ve adet olur gıbıkı agrı devam edıyor...doktor ıgne vurdu serum yaptı proges.yazdı...yuzde 10 gebelık devam eder dedı...bende hıc umut yok gece ruyamda ped gormustum sabahı lazım oldu sızce umut varmı beta degerımde 805 cıktı 6 haftalıga gore dusuk
Allahim isallah o minigi sana bagislar simsiki tutunur annesineInsallh arkadaslar cok sagolun
suan tek istedigim bi neticeye varmak varla yok gibi olmasi beni cok üzüyor
Insallah cok tesekkur ederim rabbim tum melekleri annelerine icindede benimkini bana insallhAllahim isallah o minigi sana bagislar simsiki tutunur annesine
Gelicek inşallah :)Insalah canım ben tutuom amma o gelmiogunlerimi takip edicem kismet
günaydın................
nasılsın gülnurgünaydın canım
nasılsın gülnur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?