Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

kizlar kurtajdan sonraki 24.gun bugun.Arada adet olacakmisim gibi karnim agriyo birde karnim sisti hamileymisim gibi normal mi acaba

kizlar kurtajdan sonraki 24.gun bugun.Arada adet olacakmisim gibi karnim agriyo birde karnim sisti hamileymisim gibi normal mi acaba
Benim 40gun agri vardi sanki .her an olacakmisim gibi siskinlik hassasiyet vs.bende hamilemiyimki derken ilacla oldum 41.gun.kolay degil sonucta operasyon gecirdik agrilar normal bence siddetli degilse

Benim 40gun agri vardi sanki .her an olacakmisim gibi siskinlik hassasiyet vs.bende hamilemiyimki derken ilacla oldum 41.gun.kolay degil sonucta operasyon gecirdik agrilar normal bence siddetli degilse
yok siddetli degil ama bu siskinlik sinir etti beni gobegim var resmen.Icinde bebis olmayinca neyleyim ben o gobegi

Bende onu cok yasadim 2. Kez adet olucam hala var ara ara oluyor canimmm gecer zamanla usutmemeye calis agrim yok ama karnimda sislik bende de var

Artik oyle zaten canmm teste bakip gun kacirmakda istemiyorum.rabbim hayirlisini versin o skntili gunlerden tekrar yasamayalim insallah
Aminnnn canim insallah bende o testten almayo dusundum ama bi kac ay deniyim die dusundum zaten dusunup duruyorum bide ona takilmiyim dedim ne kadar dogru bilemem tabi?

Aminnnn canim insallah bende o testten almayo dusundum ama bi kac ay deniyim die dusundum zaten dusunup duruyorum bide ona takilmiyim dedim ne kadar dogru bilemem tabi?
Ben calismalara devam testede devam .birazda eglenceli mi oluyor ne ovs olmasa gebelik testi yapip durcaktim iyice stres.ama suaralar yumurtlama gunum testtede belli koyu bi gordum artik siliklesiyor

Ben calismalara devam testede devam .birazda eglenceli mi oluyor ne ovs olmasa gebelik testi yapip durcaktim iyice stres.ama suaralar yumurtlama gunum testtede belli koyu bi gordum artik siliklesiyor
Hadi insallah canimmm bakalim guzel haberlerini aliriz da seviniriz oyle bi teknoloji varsa kullanmak en iyisi:)

iyiyim cok şükür lekelenmemde gectı kocacıgımlada kavustuk adetten snra korunmayıda bırakıcam nasipse :)
Canmm sevindim.bu surecte sanki esle birlikte olmak moral veriyor gibi.yoksa eksiklik hissedior gibi olmustum.adet bitince daha mutlu olup moral oluyordu..hayirlisi insallah hayirli haberleri alalim hep beraber:)

Canmm sevindim.bu surecte sanki esle birlikte olmak moral veriyor gibi.yoksa eksiklik hissedior gibi olmustum.adet bitince daha mutlu olup moral oluyordu..hayirlisi insallah hayirli haberleri alalim hep beraber:)

inşallah canım önce senın hayırlı haberın gelsın inşallah testte koyuyuda görmussun inşallah bebiş yola cıkmıstır Allah hepimize nasip etsin en kısa zamanda :):):):):)

inşallah canım önce senın hayırlı haberın gelsın inşallah testte koyuyuda görmussun inşallah bebiş yola cıkmıstır Allah hepimize nasip etsin en kısa zamanda :):):):):)
İnsallah canm hayirlisi.:)bi taraftan cok korkuyorum olmazsa hayal kirikligi yasarim diye diger yandan olursa yine ayni seyler yasarsak..ama cook da istiyorum ..allah im hayirlisini versin insallah hepimize..

Benim de kürtajdan sonraki 26.günüm ama gelen giden birşey yok bende.Bir an önce gelse ve bitse şu adet ya.Bıraksak korunmayı o bile moral olacak

Arkadaşlar kanda 647.41 cikti 25.08.2014 te hamile cikti 20 gun sonra ozel hastanede iyi dediler 10 gun sonra canlanmamis dediler .ama ben ilk adet donemimi hatırlamıyorum. Kafayi yicem.hemen alicaz dediler.inanmayip devlet hastanesi ne gittim.ordaki doktor da gayet iyi 5 haftalik dedi.10 gun sonra gel kalbine bakacam dedi...ogun bugun uyumuyorum ayin 22 sinde gidecem nolur dua edinnn ...bu bebege cok ihtiyaç im varrr .

canım iyi şeyler düşün ,inşallah bebeğin seninledir.Onlar kalp atışlarını duyamamıştır ki 5.haftada zaten duyulmaz.8.haftada duyanlar bile var.Sen içini ferah tut,üzme bebişini ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…