Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

kızlarrrr günaydınnnn ....

evet kızlar çıktı sonuçlarım...hayırlısı diyorum..Rabbim dermansız dert vermesin...siz neler yaptınız.ne zamndır görüşmüyoruz
evet canım görusemıyoruz gırmıyosun sende gerçi bende giremıyorum kosturmaca hep devam ediyo sen nasılsın??
hadi cemre yap artık bi test merakla beklıyorum :)
ne ilaçları verdı sana ??bana sadece bebe asprını verdi
geçmiş olsun canım inşallah bebişin sana tutunur

İyidir canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik :) Bizde adet günlerini beklıoruz işte bakalım ne olcak hayırlısı :)
teşekkürler canm iyiyim çok şükür.klasik rahatsızlıklar artık rutinleşti.ay sonu kontrol var bekliyoruz bakalım.2li test yaptırmadık hatta 3lü de istemiyorduk ama kararsız kaldık .allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Anladım canım olur tabi hayırlısı olsun inşallah Allah saq salim kucaqına almayı nasip etsin...Amin canım inşallah...

kizlar nasilsiniz varmi guzel haberler? benim reglime 5 6 gun kaldi dun dayanamadim evde vardi gebelik testi yaptim negatif cikti sonra testi atmak icin elime alinca gordum cok silik ikinci cizgi gorunuyor ama uzerinden baya zaman gecmisti bu sefer tutmadi sanirim benimki cok uzgunum

Üzülme canım baksana hem adetine 5-6 gün varmış nedir bu aceleniz kızlar :) bence adet gününüzün bir yada 2 gun gecmesını bekleyin

Aynen canım üzülme bekle bakalım bi daha 1 hafta varmış inşallah güzel haberler verirsin

Merhaba kızlar bugün adet günüm ama hiç bi belirti yok 5 gün önce aşırı halsizlik baş dönmesi vardı şimdi hiç bişey yok:-( kürtaj olalı bir ay oldu hiç korunmadık ama kürtajdan sonra adet geçte gelebilirmiş ama burdan baktıklarım kürtajdan sonra olması gereken tarihte adet olmuş çok ta umutlanmak istemiyorum ama inşallah gelmiştir meleğim. Eğer adet olmaz Sam bi kaç gün gecikmesini bekleyip test yaparım

Biraz daha beklemelisin canım ben eski adet tarihimden 4 gün sonra olmuştum. olabiliyor bu tarz gecikmeler. Hayırlısı olsun hakkında

kübraaaa benimde öle olmuştu canım hamileydim tabi kimyasal oldu sen yarın git kan ver kuzum

kübraaaa benimde öle olmuştu canım hamileydim tabi kimyasal oldu sen yarın git kan ver kuzum
oyle mi dersin canim insallah vardir ya bakalim biraz daha bekliyim dedim olmazsa pazartesi gider kan veririm ondan korkuyorum zaten adetim gecsin die bekliyim dedim ama dayanamadim:)

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ

ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

oyle mi dersin canim insallah vardir ya bakalim biraz daha bekliyim dedim olmazsa pazartesi gider kan veririm ondan korkuyorum zaten adetim gecsin die bekliyim dedim ama dayanamadim:)
benimde 2 testim ole oldu cnm sabah yapiyodum atmak icin oglen gittigimde 2.cizgi oluodu kan verdim ve hamistim ama tutunamadi olmadi yani insallah sende ole olmaz canim benim insallahhhh

Canim bencede biraz beklemelisin ben tam zamaninda oldum ama deqisebiliomus insallah hamilesindir ama keske bi adet gecseydi birkac gun daha bekle bi kan ver insallah hayirlisi olur bebeqin qelir canim

Seninle aynı gün kürtaj olmuşuz. Ben denemeye başlamadım. Allah kısa sürede tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah
Aynen canim ben adet oldum bitti basladim calismalara unsallah gelir bebeklerimiz nekadar beklemeyi dusunuosun sen?

benimde 2 testim ole oldu cnm sabah yapiyodum atmak icin oglen gittigimde 2.cizgi oluodu kan verdim ve hamistim ama tutunamadi olmadi yani insallah sende ole olmaz canim benim insallahhhh
insallah cnmm bekliyim biraz daha evde baska test de yok zaten yapamam:) haftaya artik hersey belli olur cnm sagol ilgin icin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…