- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.621
evet canım görusemıyoruz gırmıyosun sende gerçi bende giremıyorum kosturmaca hep devam ediyo sen nasılsın??evet kızlar çıktı sonuçlarım...hayırlısı diyorum..Rabbim dermansız dert vermesin...siz neler yaptınız.ne zamndır görüşmüyoruz
hadi cemre yap artık bi test merakla beklıyorum :)öyle oldu görüşemedik ne zamandır.Yarın benim bat tarihim.Pzt ve dün hastalanacakmışım gibi ağrım oldu ama birşey gelmedi bugün bişey yok.Göğüslerimde biraz değişiklik var sanki ama bilmiyorum.Hayırlısı
ne ilaçları verdı sana ??bana sadece bebe asprını verdibana da doktorum test yaptırmadı. ilaçları verdi vücudunu önceden gebeliğe hazırlayacağız dedi. hamilelik durumunda duruma göre iğne başlatacağım dedi. nerdeyse 4 aydır kullanıyorum verdiği ilaçları bana en az 3 ay kullanmadan sakın hamile kalma dedi. bende ona göre başladım çalışmalara.
geçmiş olsun canım inşallah bebişin sana tutunurHerkese merhaba 1sene sonra hamile kaldım esımle cok sevındık buradada paylaştım umut olsun dıye mutlulugum bu sabah ıtıbarıyle yarım kaldı ...6 haftalık hamıleyım sabah adet sancısıyla uyandım adet olur gıbı kan gelıyor sımdı ve adet olur gıbıkı agrı devam edıyor...doktor ıgne vurdu serum yaptı proges.yazdı...yuzde 10 gebelık devam eder dedı...bende hıc umut yok gece ruyamda ped gormustum sabahı lazım oldu sızce umut varmı beta degerımde 805 cıktı 6 haftalıga gore dusuk
İyidir canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik :) Bizde adet günlerini beklıoruz işte bakalım ne olcak hayırlısı :)kızlaaaaar nasılsınızzz.var mı güzel haberlerr.son gelişmeler nedir beni de bilgilendiriiin
teşekkürler canm iyiyim çok şükür.klasik rahatsızlıklar artık rutinleşti.ay sonu kontrol var bekliyoruz bakalım.2li test yaptırmadık hatta 3lü de istemiyorduk ama kararsız kaldık .allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahİyidir canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik :) Bizde adet günlerini beklıoruz işte bakalım ne olcak hayırlısı :)
Anladım canım olur tabi hayırlısı olsun inşallah Allah saq salim kucaqına almayı nasip etsin...Amin canım inşallah...teşekkürler canm iyiyim çok şükür.klasik rahatsızlıklar artık rutinleşti.ay sonu kontrol var bekliyoruz bakalım.2li test yaptırmadık hatta 3lü de istemiyorduk ama kararsız kaldık .allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
kizlar nasilsiniz varmi guzel haberler? benim reglime 5 6 gun kaldi dun dayanamadim evde vardi gebelik testi yaptim negatif cikti sonra testi atmak icin elime alinca gordum cok silik ikinci cizgi gorunuyor ama uzerinden baya zaman gecmisti bu sefer tutmadi sanirim benimki cok uzgunum
Aynen canım üzülme bekle bakalım bi daha 1 hafta varmış inşallah güzel haberler verirsinkizlar nasilsiniz varmi guzel haberler? benim reglime 5 6 gun kaldi dun dayanamadim evde vardi gebelik testi yaptim negatif cikti sonra testi atmak icin elime alinca gordum cok silik ikinci cizgi gorunuyor ama uzerinden baya zaman gecmisti bu sefer tutmadi sanirim benimki cok uzgunum
Merhaba kızlar bugün adet günüm ama hiç bi belirti yok 5 gün önce aşırı halsizlik baş dönmesi vardı şimdi hiç bişey yok:-( kürtaj olalı bir ay oldu hiç korunmadık ama kürtajdan sonra adet geçte gelebilirmiş ama burdan baktıklarım kürtajdan sonra olması gereken tarihte adet olmuş çok ta umutlanmak istemiyorum ama inşallah gelmiştir meleğim. Eğer adet olmaz Sam bi kaç gün gecikmesini bekleyip test yaparım
Amin hayırlısı dediği gibi bende bekleyeceğim olmazsa pazartesiye kadar test yaparımBiraz daha beklemelisin canım ben eski adet tarihimden 4 gün sonra olmuştum. olabiliyor bu tarz gecikmeler. Hayırlısı olsun hakkında
kübraaaa benimde öle olmuştu canım hamileydim tabi kimyasal oldukizlar nasilsiniz varmi guzel haberler? benim reglime 5 6 gun kaldi dun dayanamadim evde vardi gebelik testi yaptim negatif cikti sonra testi atmak icin elime alinca gordum cok silik ikinci cizgi gorunuyor ama uzerinden baya zaman gecmisti bu sefer tutmadi sanirim benimki cok uzgunum
oyle mi dersin canim insallah vardir ya bakalim biraz daha bekliyim dedim olmazsa pazartesi gider kan veririm ondan korkuyorum zaten adetim gecsin die bekliyim dedim ama dayanamadim:)kübraaaa benimde öle olmuştu canım hamileydim tabi kimyasal oldusen yarın git kan ver kuzum
benimde 2 testim ole oldu cnm sabah yapiyodum atmak icin oglen gittigimde 2.cizgi oluodu kan verdim ve hamistim ama tutunamadi olmadi yani insallah sende ole olmaz canim benim insallahhhhoyle mi dersin canim insallah vardir ya bakalim biraz daha bekliyim dedim olmazsa pazartesi gider kan veririm ondan korkuyorum zaten adetim gecsin die bekliyim dedim ama dayanamadim:)
Seninle aynı gün kürtaj olmuşuz. Ben denemeye başlamadım. Allah kısa sürede tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallahBende 3 kasımda kürtaj oldum canım o kansızlık olayı bendede ar ama benım kanamam 3 gün az az geldi sonra kesildi..
Canim bencede biraz beklemelisin ben tam zamaninda oldum ama deqisebiliomus insallah hamilesindir ama keske bi adet gecseydi birkac gun daha bekle bi kan ver insallah hayirlisi olur bebeqin qelir canimoyle mi dersin canim insallah vardir ya bakalim biraz daha bekliyim dedim olmazsa pazartesi gider kan veririm ondan korkuyorum zaten adetim gecsin die bekliyim dedim ama dayanamadim:)
Aynen canim ben adet oldum bitti basladim calismalara unsallah gelir bebeklerimiz nekadar beklemeyi dusunuosun sen?Seninle aynı gün kürtaj olmuşuz. Ben denemeye başlamadım. Allah kısa sürede tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah
bana doktor iki adet geçsin dedi bir tanesi yeni bitti. Ama bende korku var tekrar denemekten korkuyorum o yüzden bir tarih yok aklımda.Aynen canim ben adet oldum bitti basladim calismalara unsallah gelir bebeklerimiz nekadar beklemeyi dusunuosun sen?
insallah cnmm bekliyim biraz daha evde baska test de yok zaten yapamam:) haftaya artik hersey belli olur cnm sagol ilgin icin:)benimde 2 testim ole oldu cnm sabah yapiyodum atmak icin oglen gittigimde 2.cizgi oluodu kan verdim ve hamistim ama tutunamadi olmadi yani insallah sende ole olmaz canim benim insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?